nicponim Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 (edytowane) FINAŁ: skupilem sie raczej na drobnej karykaturze czlowieka, dbalem by postac byla straszna a nie groteskowa, bez zbednego przesadzania jak to teraz jest modnie tworzac horrorowate stwory;] pozdro! sporo ludzi, fajnie ze jest konkurencja,temat moze nie tyle ciekawy ale dosc swobodny zeby od czasu do czasu łape rozruszac,wiec zakladam ze raczej cos uda sie wysmarowac;] moze jutro jakis wstepn szkic, zobaczymy co dzien przyniesie-pozdro!;] edit: Edytowane 27 Wrzesień 2008 przez nicponim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 11 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2008 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Smiesznie porównanie miedzy twoim pierwszym szkicem a updatem sie nasuwa. Troche wyglada to tak jakby na pierwszym obrazku powial wiatr od dolu a na drugim przestal i wloski opadly :) A na powaznie to naprawde dobrze wyglada ta maszkara. Podoba mi sie jak dopracowujesz szkic. Fajnie czuc objetosc obiektu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 11 Wrzesień 2008 Share Napisano 11 Wrzesień 2008 OO 1 wersja układu głowy bardziej pasowna była, ale poczekam na więcej Powodzonka //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2008 up up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2008 up up up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGetout Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Z tymi cycochami to trafiles bo niemoge na nie patrzec, zaraz mnie dreszcze przechodza ;D. Również jestem za tymi pierwszymi koszmarnymi ząbkami. Genialnie sie zapowiada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 wersja za zacieniona bużka zdecydowanie lepsza . ale dobrze idzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2008 powiekszylem troche glowe,bo wydawala mi sie sporo za mała,dodalem zęby, mordy raczej nie bede zacienial, zostawie jak jest, caly czas staram sie rozpatrywac,czy gdybym taka zobaczyl to bym sie zesral ze strachu czy nie;p latwo jest ze straszydla zrobic pośmiewisko;] ale to przy pozniejszych up'ach, z dalszymi detalami... dzieki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 next Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 caly czas staram sie rozpatrywac,czy gdybym taka zobaczyl to bym sie zesral ze strachu czy nie zobaczył, nie zobaczył... ale jak byś sie przy takiej obudzil to na bank. Świetna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Mocna rzecz. Jak troche dopiescisz to ciezko sie bedzie ogladalo bez rolki papieru toaletowego pod reką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 na prawdę faja postać, te 3 głowy w tle dają super klimacik. jedyna rzecz które mi teraz nie pasuje to te wypustki na ramionach, poprzednia wersja była bez była lepsza:) ale to tylko moje zdanie. pozdro i czekam na rozwój pracki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 (edytowane) świetne, po prostu genialne tylko denerwuje mnie białe tło, tak pyzatym packa miodzik. moja teczka http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=52775 Edytowane 16 Wrzesień 2008 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Zrób jakieś klimatyczne tło i będzie git ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2008 dzieki wielkie za odpowiedzi;tła raczej nie bedzie,bo jak ma byc concept,to rozumiem ze postac przedewszystkim a tło to taki dodatek-ja z tego dodatku rezygnuje;] teraz zajmuje sie rzutem,sa niezgodnosci z przodem postaci,ale to kwestia poprawek;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGetout Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Super ;], jakby wyciagniete z artbooka jakiejs gierki :D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Mocna rzecz ten widok z boku. Zaskakujaco latwo (przynajmniej takie jest wrazenie) i skutecznie to przetransponowales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Świetne :D Głowa chyba powinna być przechylona w dół i włosy powinny przykrywać dużą jej część. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuczus Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 hmm coś mi nie pasuje z twarzą, na rzucie z przodu wydaje mi się, że czoło wychodzi bardziej do przodu, a z profilu to szczęka odstaje... może trochę więcej światła na szczękę w pierwszym rzucie? ale jakbyś tego nie zrobił, to i tak dla mnie będzie jedna z najlepszych prac w tym czalendżu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 19 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2008 glowa poprawiona, probowalem z tłem,ale jednak za pozno chyba na to, duzo czasu zajmie ladnie je dopasowac;/ up'ek i chyba blizej finalu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 Bardzo ładny i czytelny koncept. Przydało by się tylko złamać te brązy..te głowy w tle maja lepsze kolory, niż ta główna postać...troszkę rudego na włosy i żółtych kolorów na twarz i będzie lepiej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 20 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2008 a dziekowac dziekowac, troche poprawilem wlosy,głowe, delikatna zabawa levelami... dzieki za komenty! up: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 tak brzydka że aż śliczna ...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 dodaj troche blkadego zielonego, albo na koncach lap albo na torsie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 20 Wrzesień 2008 Share Napisano 20 Wrzesień 2008 Świetne! Trochę jak potwór z filmu "REC". Mym zdaniem "powinna" mieć dużo mniej włosów, raczej jakieś małe kosmyki z mniej intensywnym kolorem. Reszta Super :), Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 jak dla mnie wypas:) pracka bardzo fajna i naprawdę straszna :) jak dla mnie jesteś faworytem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 sie postarales chlopie, ty i JakkaS tu rzadzice na tym CC...moim zdaniem to oboje powinniscie dostac po znaczku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 rosikowski-a dzieki dzieki;] ortheza-przy nastepnym updacie(o ile bedzie;p)dodam;] falcom-dzieki wielkie,tez myslalem nad wiekszymi przeswitami,no zobaczymy co da sie zrobic;] łukasz misztela-dzieki wielkie! selfu- dzieki wielkie, milo slyszec ze pracka prezentuje podobny poziom jak dzielo mistrza digitalu i conceptartu;] to motywuje;] pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 27 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2008 up w pierwszym poscie, dzieki za komentarze i zainteresowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Pokazales pazur. Koncept 100% w temacie i moim skromnym duzo lepszy od JakkaSa (ktory pracke zrobil rewelacyjną aczkolwiek zdecydowanie mniej koszmarną niz Twoja). Juz mialbys moj glos gdyby nie leander. Jego koszmar po prostu powala ale niestety chwilowo tylko at face. Chyle czola i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Zgadzam się z przedmówcą/piszącym :D, praca KLASA!! Strach się bać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 28 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2008 dzieki wielkie chlopy! Jakkas to jakkas-nawet jak jakims cudem uda mu sie zrobic pracke nie do konca tematyczną,to i tak obroni sie warsztatem;] koszmar leandera to #1 w tej bitwie, przynajmniej jak wspomniales "at face" pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi