Napisano 11 Wrzesie艅 200816 l No to ja te偶 ;) 聽 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 聽 pozdro :) Edytowane 11 Wrzesie艅 200816 l przez carlosss
Napisano 12 Wrzesie艅 200816 l boniowania s膮 naprawde takie g艂臋bokie na tych domkach ? (1, 2,3, 4, 9,10 obrazek) - poza tym fajnie - komercyjnie - ladnie
Napisano 12 Wrzesie艅 200816 l Wy to robicie razem czy jak?... bo mia艂em wra偶enie ze ogl膮dam obrazki tego samego autora.... dla mnie tak czy siak WYPAS.
Napisano 12 Wrzesie艅 200816 l No super . 聽 kliment woroszy艂ow- zobacz na podpisy seby, digitala i carlosss'a :) Edytowane 12 Wrzesie艅 200816 l przez !Ewert
Napisano 17 Wrzesie艅 200816 l Jak dla mnie bomba, tylko patrzec i podziwiac. Czy zielen to jakis plugin czy gotowce z jakiegos DVD ?
Napisano 19 Wrzesie艅 200816 l bardzo 艂adne :) czy te deski w ostatnim projekcie s膮 modelowane czy to mapa? pozdrawiam
Napisano 19 Wrzesie艅 200816 l Domki super! Poniewa偶 ostatnio mam problemy z dobrym szk艂em w oknach, m贸g艂bym prosi膰 o ustawienia twojego szk艂a np. z pierwszej wizki? W envir wstawiasz HDRI czy odbija tylko to co jest w scenie? Pozdr.
Napisano 19 Wrzesie艅 200816 l Elegancko wysz艂o. Podobaj膮 mi si臋, poniewa偶 czu膰 w nich ciep艂o. Wiele razy podchodzi艂em do sun&sky ale ci臋偶ko mi uzyska膰 takie ciep艂e kolory jak w tych renderach. Mo偶esz uchyli膰 r膮bka tajemnicy co ustawiasz aby uzyska膰 takie efekty czyli 偶贸艂tawe 艣wiat艂o i niebieskie cienie na sky&sun zachowuj膮c 艂adne kolory tekstur i shader贸w? Ja wci膮偶 kombinuj臋 ale jest albo za z贸艂to albo za niebiesko. Ci臋偶ko mi ustawi膰 balans bieli w camerze na odpowiedni kolor aby uzyska膰 podobny rezultat.
Napisano 19 Wrzesie艅 200816 l swietne wizki, otoczenie jak dla mnie rewelecja (onyx,x-frog?) a jesli mialbym w ktoryms mieszkac to domek nr 3 poprosze (rendery 5,6)
Napisano 19 Wrzesie艅 200816 l Autor Dzi臋ki wszystkim za opinie. :) 聽 Pawelkos, tom3k -ziele艅 onyx + gotowe modele 聽 Jasmine - deski s膮 modelowane 聽 adam_m - szk艂o odbija tylko obiekty w scenie, ustawienia to nic specjalnego wystarczy pokr臋ci膰 troch臋 reflection i refraction + czarny diffuse :) 聽 Tores - trzeba odpowiednio wy艣rubowa膰 parametry sun, sky a jak to niestety nie mog臋 zdradzi膰 ;P + odpowiednie dostosowanie kamery (parametry)