Napisano 11 Wrzesień 200816 l No to ja też ;) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. pozdro :) Edytowane 11 Wrzesień 200816 l przez carlosss
Napisano 12 Wrzesień 200816 l boniowania są naprawde takie głębokie na tych domkach ? (1, 2,3, 4, 9,10 obrazek) - poza tym fajnie - komercyjnie - ladnie
Napisano 12 Wrzesień 200816 l Wy to robicie razem czy jak?... bo miałem wrażenie ze oglądam obrazki tego samego autora.... dla mnie tak czy siak WYPAS.
Napisano 12 Wrzesień 200816 l No super . kliment woroszyłow- zobacz na podpisy seby, digitala i carlosss'a :) Edytowane 12 Wrzesień 200816 l przez !Ewert
Napisano 17 Wrzesień 200816 l Jak dla mnie bomba, tylko patrzec i podziwiac. Czy zielen to jakis plugin czy gotowce z jakiegos DVD ?
Napisano 19 Wrzesień 200816 l bardzo ładne :) czy te deski w ostatnim projekcie są modelowane czy to mapa? pozdrawiam
Napisano 19 Wrzesień 200816 l Domki super! Ponieważ ostatnio mam problemy z dobrym szkłem w oknach, mógłbym prosić o ustawienia twojego szkła np. z pierwszej wizki? W envir wstawiasz HDRI czy odbija tylko to co jest w scenie? Pozdr.
Napisano 19 Wrzesień 200816 l Elegancko wyszło. Podobają mi się, ponieważ czuć w nich ciepło. Wiele razy podchodziłem do sun&sky ale ciężko mi uzyskać takie ciepłe kolory jak w tych renderach. Możesz uchylić rąbka tajemnicy co ustawiasz aby uzyskać takie efekty czyli żółtawe światło i niebieskie cienie na sky&sun zachowując ładne kolory tekstur i shaderów? Ja wciąż kombinuję ale jest albo za zółto albo za niebiesko. Ciężko mi ustawić balans bieli w camerze na odpowiedni kolor aby uzyskać podobny rezultat.
Napisano 19 Wrzesień 200816 l swietne wizki, otoczenie jak dla mnie rewelecja (onyx,x-frog?) a jesli mialbym w ktoryms mieszkac to domek nr 3 poprosze (rendery 5,6)
Napisano 19 Wrzesień 200816 l Autor Dzięki wszystkim za opinie. :) Pawelkos, tom3k -zieleń onyx + gotowe modele Jasmine - deski są modelowane adam_m - szkło odbija tylko obiekty w scenie, ustawienia to nic specjalnego wystarczy pokręcić trochę reflection i refraction + czarny diffuse :) Tores - trzeba odpowiednio wyśrubować parametry sun, sky a jak to niestety nie mogę zdradzić ;P + odpowiednie dostosowanie kamery (parametry)