Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Po ciężkich bojach i wielu renderach testowych stwierdziłem, że na więcej mnie nie stać w tej chwili. Muszę odpocząć od tej pięknej bestii :P Podsumowując, to mój 3 projekt w maxie, pierwszy skończony i pierwszy wyrenderowany który jakoś wygląda :P Z efektu jestem zadowolony :) Może jeszcze zrobie jakies ujęcie ale nie teraz:) Dziękuje w szczególności D4D4L za pomoc przy renderingu. Jedyny nie mój element w scenie to wycieraczki które użyczyła mi Pussik :)

oceniajcie i komentujcie :) pozdrawiam

3ds max 2008 + Mental Ray + odrobina PSa

38 i 58 minut

1fd9f4e5d217bc35.jpeg

b8195b5fe9a8b7a7.jpeg

ujęcie i siatka

f02bc6c5d5b633a8.jpg

4b16629d4b039800.jpg

HI-RES 2500x1600

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/de388843d157e97c.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/c87836f36b56a709.html

Edytowane przez rallyman
  • Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Buuuuu Beeeeeeeeeee :D Siaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fajne :P jest w git :) A co mi się nie podoba to juz wiesz z gg ;) nie będe Ci smrodzic wąta :P :D

Napisano

Jest git:D! Model Super. Na renderach sie nie znam, nie bawiłem sie w to jeszcze, ale wyglada moim zdaniem great. Gratuluje:) Ech, też bym tak chciał jakis samochodzik zrobic;/ moze sie wezme niedługo?:) Ten garbus mnie neci zeby do konca zrobic:D

Jeszcze raz: GIT!:) pozdrawiam,

Ciastuch.

Napisano

kurcze, wszystko ślicznie, koła miodzio, silnik, wnętrze, tylko ten lakier, który wygląda mi jakoś sztucznie, przepraszam, że nie potrafię tego jednoznacznie określić, może zbyt mdle odbicia, może fallofa w kolor lekkiego wsadź, no nie wiem, myślę, że czegoś Ci tam brakuje.

Pozdrawiam.

Napisano

Faktycznie koła wyszły elegancko. Szkoda że model gdzieniegdzie plastelinowy i nad lakierem mógł byś trochę posiedzieć.

I tak baaardzo pozytywnie bo pamiętam że miałeś problemy na początku i zaczynałeś 2 razy a na końcu taki efekt:)

Napisano

dzięki wszystkim za miłe komentarze :) pitekkkk na pewno można było ale tak jak napisałem musze odpocząć od ślicznotki :D a kolejne modele czekają narazie w głowie sie układają w kolejce xD pozdrawiam :)

Napisano

Zgadzam się w pełni z ReflectVisionem, ten model to wielki krok naprzód dla Ciebie, teraz nic tylko czekać na kolejne Twoje prace, za każdym razem lepsze oczywiście :)

Pozdrawiam.

P.S. Fajnie Ci oponki wyszły.

Napisano

motywacja do pracy była ale niestety czasu brak... zrobiłem kiedyś inne ujęcie i pobawiłem się troch z nałożeniem siatki, miałem nie wrzucac ale jednak się zdecydowałem, tylko nie bijcie za mocno :P mam nadzieje ze się niebawem coś w wipie pojawi nowego ;) pozdrawiam, UP oczywiście w pierwszym poście

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności