Napisano 23 Wrzesień 200816 l Po ciężkich bojach i wielu renderach testowych stwierdziłem, że na więcej mnie nie stać w tej chwili. Muszę odpocząć od tej pięknej bestii :P Podsumowując, to mój 3 projekt w maxie, pierwszy skończony i pierwszy wyrenderowany który jakoś wygląda :P Z efektu jestem zadowolony :) Może jeszcze zrobie jakies ujęcie ale nie teraz:) Dziękuje w szczególności D4D4L za pomoc przy renderingu. Jedyny nie mój element w scenie to wycieraczki które użyczyła mi Pussik :) oceniajcie i komentujcie :) pozdrawiam 3ds max 2008 + Mental Ray + odrobina PSa 38 i 58 minut ujęcie i siatka HI-RES 2500x1600 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/de388843d157e97c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/c87836f36b56a709.html Edytowane 27 Kwiecień 200915 l przez rallyman
Napisano 23 Wrzesień 200816 l Buuuuu Beeeeeeeeeee :D Siaaaaaaaaaaaaaaaaa Fajne :P jest w git :) A co mi się nie podoba to juz wiesz z gg ;) nie będe Ci smrodzic wąta :P :D
Napisano 23 Wrzesień 200816 l Jest git:D! Model Super. Na renderach sie nie znam, nie bawiłem sie w to jeszcze, ale wyglada moim zdaniem great. Gratuluje:) Ech, też bym tak chciał jakis samochodzik zrobic;/ moze sie wezme niedługo?:) Ten garbus mnie neci zeby do konca zrobic:D Jeszcze raz: GIT!:) pozdrawiam, Ciastuch.
Napisano 24 Wrzesień 200816 l patrzac na pierwszy render w wipie to widac postep.. ja jestem ZA, z boku bardzo mi sie podoba. gratki!
Napisano 24 Wrzesień 200816 l kurcze, wszystko ślicznie, koła miodzio, silnik, wnętrze, tylko ten lakier, który wygląda mi jakoś sztucznie, przepraszam, że nie potrafię tego jednoznacznie określić, może zbyt mdle odbicia, może fallofa w kolor lekkiego wsadź, no nie wiem, myślę, że czegoś Ci tam brakuje. Pozdrawiam.
Napisano 24 Wrzesień 200816 l Faktycznie koła wyszły elegancko. Szkoda że model gdzieniegdzie plastelinowy i nad lakierem mógł byś trochę posiedzieć. I tak baaardzo pozytywnie bo pamiętam że miałeś problemy na początku i zaczynałeś 2 razy a na końcu taki efekt:)
Napisano 24 Wrzesień 200816 l bardzo fajnie wyszlo. Render na miare Ferrari zwlaszcza tył. Nic tylko wsiadac i jechac, gratuluje sukcesu!;)
Napisano 24 Wrzesień 200816 l no model bezbłędny + tylko z tyłu światla i te pomaranczowe odblaski takie bezpłciowe
Napisano 24 Wrzesień 200816 l Odbicia i tylne swiatla mozna by bylo poprawic, ale sam bym czegos takiego nie wyrenderowal, ladnie. Flegi piekne jak juz mowilem
Napisano 24 Wrzesień 200816 l Autor dzięki wszystkim za miłe komentarze :) pitekkkk na pewno można było ale tak jak napisałem musze odpocząć od ślicznotki :D a kolejne modele czekają narazie w głowie sie układają w kolejce xD pozdrawiam :)
Napisano 24 Wrzesień 200816 l Zgadzam się w pełni z ReflectVisionem, ten model to wielki krok naprzód dla Ciebie, teraz nic tylko czekać na kolejne Twoje prace, za każdym razem lepsze oczywiście :) Pozdrawiam. P.S. Fajnie Ci oponki wyszły.
Napisano 28 Wrzesień 200816 l Autor Dzięki :) wasze komentarze dają wiele motywacji do dalszej pracy :)
Napisano 27 Kwiecień 200915 l Autor motywacja do pracy była ale niestety czasu brak... zrobiłem kiedyś inne ujęcie i pobawiłem się troch z nałożeniem siatki, miałem nie wrzucac ale jednak się zdecydowałem, tylko nie bijcie za mocno :P mam nadzieje ze się niebawem coś w wipie pojawi nowego ;) pozdrawiam, UP oczywiście w pierwszym poście