Napisano 30 Wrzesień 200816 l --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- drogą demokratycznego głosowania wybrano sobotę 04.20.2008r na spot Warszawski,w knajpie "POD MOSTECZKIEM " ,na Powiślu,w baszcie mostu Poniatowskiego-zapraszam serdecznie wszystkich! :) (dla tych,którzy przyjeżdżają tramwajem,dokładniejsze umiejscowienie knajpki na moście Poniatowskim) Edytowane 1 Październik 200816 l przez purple
Napisano 30 Wrzesień 200816 l Autor Raczej nie sam. no problem:) im więcej tym lepiej;) Byle by osoba się dobrze czuła w towarzystwie grafików;) pozdrawiam:)
Napisano 30 Wrzesień 200816 l To akurat nie będzie moja osoba towarzysząca, że się tak wyrażę... Z racji branży i hobby mało znam ludzi, którzy na grafice się nie wyznają, więc z tym nie ma problemu.
Napisano 30 Wrzesień 200816 l drogą demokratycznego głosowania wybrano sobotę 04.20.2008r na spot Warszawski,w knajpie "POD MOSTECZKIEM " ,na Powiślu,w baszcie mostu Poniatowskiego-zapraszam serdecznie wszystkich! :) Łola Boga... toż to jakaś data prosto z Nostradamusa... mam nadzieję ze to nie koniec Świata, bo fajnie tu. bym i przyszedł... ale nie napisaliśta o której.. a soboty bywają długie... pozdrawiam.
Napisano 30 Wrzesień 200816 l Klicek upija się dopiero koło 22, a nie do wytrzymania dla barmana staje się koło pólnocy i wówczas barman wszystkich wygania i nawet karta kredytowa Klicka na nim juz nie robi wrazenia. Także do północy masz czas...
Napisano 1 Październik 200816 l Autor bym i przyszedł... ale nie napisaliśta o której.. a soboty bywają długie... pozdrawiam. hehe-o której,to jutro się wyjaśni,jak pogadam z szefostwem knajpy;) ale obiecuję,że będzie to gdzieś między 6rano a 24 i że zamieszczę o tym notę;)
Napisano 1 Październik 200816 l Spróbuję... chociaż pewnie skończy się jak zwykle. Łódź tak daleko...
Napisano 1 Październik 200816 l Ale Wisła blisko, więc Łódź nie powinna mieć problemów z dotarciem drogą wodną... ;D
Napisano 1 Październik 200816 l jadę do stolicy jutro... :( i do soboty raczej nie zostanę. przyjemnych dyskusji o grafice. pozdrawiam.
Napisano 3 Październik 200816 l Lol jaka rasowa dezorganizacja :). A wystarczyło rzucić jakąś zdecydowaną godziną spotkania. To ważne dla osób wybierających się z większych odległości czy może nawet dla każdego... Nikt nie lubi czekać... Ani gonić już zdecydowanie "rozbawione" towarzystwo ;). Pozdrawiam, Edytowane 3 Październik 200816 l przez Gotham
Napisano 3 Październik 200816 l jak cos ja czekam na misiow z lasu o 19 przy metrze centrum przy murku ;) czekam 15 min i wbijam do pubu
Napisano 3 Październik 200816 l ja tez chetnie sie napije bo bardzo sie zaniedbuje ostani wiec trzeba nadrobic.
Napisano 3 Październik 200816 l Autor 19-to bardzo rozsądna godzina:) pub zamówiony,wszystko czeka na miejscu:) tylko nie spóźnijta się ludziska;) pozdrawiam:)
Napisano 4 Październik 200816 l Luzik, 19 pod metrem. Klicek, z Piłkersem trzeba ustawic sie na 18.30, to bedzie na czas :) ja jeszcze po krzyhhha zadzwonie. Ktos wie co z reszta? SWRSC? Jonasz?
Napisano 4 Październik 200816 l Autor to o której planowo start już na miejscu?? 19:00:) ał bi der. Pod mosteczkiem right? right! :)
Napisano 6 Październik 200816 l :( hlip hlip... zapraszamy do Torunia, my mamy Aparaty - w telefonach... pozdrawiam.