purple Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 (edytowane) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- drogą demokratycznego głosowania wybrano sobotę 04.20.2008r na spot Warszawski,w knajpie "POD MOSTECZKIEM " ,na Powiślu,w baszcie mostu Poniatowskiego-zapraszam serdecznie wszystkich! :) (dla tych,którzy przyjeżdżają tramwajem,dokładniejsze umiejscowienie knajpki na moście Poniatowskim) Edytowane 1 Październik 2008 przez purple
purple Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Napisano 30 Wrzesień 2008 Raczej nie sam. no problem:) im więcej tym lepiej;) Byle by osoba się dobrze czuła w towarzystwie grafików;) pozdrawiam:)
mkeruj Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 To akurat nie będzie moja osoba towarzysząca, że się tak wyrażę... Z racji branży i hobby mało znam ludzi, którzy na grafice się nie wyznają, więc z tym nie ma problemu.
sly Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 drogą demokratycznego głosowania wybrano sobotę 04.20.2008r na spot Warszawski,w knajpie "POD MOSTECZKIEM " ,na Powiślu,w baszcie mostu Poniatowskiego-zapraszam serdecznie wszystkich! :) Łola Boga... toż to jakaś data prosto z Nostradamusa... mam nadzieję ze to nie koniec Świata, bo fajnie tu. bym i przyszedł... ale nie napisaliśta o której.. a soboty bywają długie... pozdrawiam.
Shogun 3D Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 Klicek upija się dopiero koło 22, a nie do wytrzymania dla barmana staje się koło pólnocy i wówczas barman wszystkich wygania i nawet karta kredytowa Klicka na nim juz nie robi wrazenia. Także do północy masz czas...
purple Napisano 1 Październik 2008 Autor Napisano 1 Październik 2008 bym i przyszedł... ale nie napisaliśta o której.. a soboty bywają długie... pozdrawiam. hehe-o której,to jutro się wyjaśni,jak pogadam z szefostwem knajpy;) ale obiecuję,że będzie to gdzieś między 6rano a 24 i że zamieszczę o tym notę;)
RK Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Spróbuję... chociaż pewnie skończy się jak zwykle. Łódź tak daleko...
Shogun 3D Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Ale Wisła blisko, więc Łódź nie powinna mieć problemów z dotarciem drogą wodną... ;D
sly Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 jadę do stolicy jutro... :( i do soboty raczej nie zostanę. przyjemnych dyskusji o grafice. pozdrawiam.
KLICEK Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 ok o ktorej i gdzie sie spotykamy ? :] standardowo metro centrum ?
mkeruj Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 My to byśmy dojechali na miejsce od razu, tylko powiedzcie o której.
Gotham Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 (edytowane) Lol jaka rasowa dezorganizacja :). A wystarczyło rzucić jakąś zdecydowaną godziną spotkania. To ważne dla osób wybierających się z większych odległości czy może nawet dla każdego... Nikt nie lubi czekać... Ani gonić już zdecydowanie "rozbawione" towarzystwo ;). Pozdrawiam, Edytowane 3 Październik 2008 przez Gotham
Shogun 3D Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 Ok, więc zarzucam godzinę 19 na miejscu. Najwyżej purple da update.
mkeruj Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 No i OK, przynajmniej wiem o której mam wyjechać...
KLICEK Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 jak cos ja czekam na misiow z lasu o 19 przy metrze centrum przy murku ;) czekam 15 min i wbijam do pubu
Matys Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 ja tez chetnie sie napije bo bardzo sie zaniedbuje ostani wiec trzeba nadrobic.
purple Napisano 3 Październik 2008 Autor Napisano 3 Październik 2008 19-to bardzo rozsądna godzina:) pub zamówiony,wszystko czeka na miejscu:) tylko nie spóźnijta się ludziska;) pozdrawiam:)
Johny Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 Luzik, 19 pod metrem. Klicek, z Piłkersem trzeba ustawic sie na 18.30, to bedzie na czas :) ja jeszcze po krzyhhha zadzwonie. Ktos wie co z reszta? SWRSC? Jonasz?
mkeruj Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 To o której planowo start już na miejscu??
purple Napisano 4 Październik 2008 Autor Napisano 4 Październik 2008 to o której planowo start już na miejscu?? 19:00:) ał bi der. Pod mosteczkiem right? right! :)
mkeruj Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 Fotek nie ma, bo okazało się że nikt nie wziął aparatu... :(
sly Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 :( hlip hlip... zapraszamy do Torunia, my mamy Aparaty - w telefonach... pozdrawiam.
ETA Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 Eee szkoda, że w wawie było. A nie gdiześ bliżej mnie... :P
Rekomendowane odpowiedzi