Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czołem młodzieży! Podrzucam 2 pracki co je wykonałem ja. Ilustracja na bitwę digartową "12 Siostra" i pre-bitewny nastrój z bandą zakapiorów. Mam nadzieję, że podejdzie.

Pozdrawiam serdecznie

:nubb::

elorapts9.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo fajne. Widzę że dużo Slaina oglądałeś.

Napisano

uwielbiam twoje prace, też mi się kojarzą ze Slainem, jak to mruk zauważył :)

no i gratuluję trzeciego miejsca :P

Napisano

wow... no kurde wow!! aż se tapetke zrobiłem :)

Szacuneczek nic dodać nic ująć!!

Pozdrawiam

Napisano

generalnie łapę kolega widać ma... i to galantą... kolor w drugiej pracy zwłaszcza mi się podoba........ ALE jednak za bardzo śmierdzi bisleyem, ponticellim itp. mam nadzieje ze wyewoluuje z tego mocarna łapa z własnym, niepowtarzalnym stylem.... manierą..

Napisano

Nieźle nieźle! Mowie nieźle bo zawsze może być lepiej i... wyłącznie dlatego :D Exxxtra pracki!

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim za tyle serdeczności. To ogrzewa moje kamienne serce i powoduję chęć ciągłego doskonalenia się. Zgadzam się z zarzutami o nazbyt wielkie wpływy innymi ( Horley, Murray, Staples, Bisley, Power ) i również mam nadzieję, że będę umiał wychynąć poza te inspiracje. Oby to stymulowało mój styl i moje cele a nie przesłaniało je :). Obiecuję wciąż szukać własnych środków by kiedyś ktoś mógł powiedzieć: "o, widzę inspiracje nubbem ;)"

Raz jeszcze dziękuję wszystkim za dobre słowo i motywację.

Serdeczności.

Napisano

A mi sie wydaje, ze to fajnie, ze sie inspirujesz tak oryginalnymi rysownikami. Na pewno jak na polska "scene" rysownicza to powiew swiezosci (to przynajmniej mialem na mysli we wczesniejszym komentarzu...). W dobie wszechobecnych brushy m@ lub ciaglego dazenia wielu z nas do bycia Mullinsem czy innym Sparthem(w tym mnie samego, zeby nie bylo, ze sie wymadrzam..;]) fajnie widziec, ze ktos odbija od mainstreamu:) A bycie totalnie oryginalnym jest ekstremalnie trudne wiec wiadomo, ze zawsze na czyms sie bazuje...

Ale jestem przekonany, ze u Ciebie wyewoluuje to wszystko w fajnym kierunku (oczywiscie jesli chodzi o styl, bo technicznie jest super), dlatego zawsze czekam na Twoje pracki z niecierpliwoscia:)

pozdron :)

Napisano

Podpiszę się pod lordem, dodam od siebie, że w Twoim przypadku wyraźnie widoczne źródła inspiracji nie rażą - nie można powiedzieć, że uskuteczniasz bezmyślne zrzynanie z cudzego stylu, a od tego już niedaleko do odnalezienia swojego własnego (dobra, tak mi się przynajmniej wydaje).