Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 134
  • Wyświetleń 16,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

proponuje ogladnac \"szeregowca Ryana\" :)

A renderki fajniutkie -ciekaw jestem jak bedzie z texturkami

Napisano

no... kiedy apdejty bo jakos nie widac!!

czekam na apdejty pozdr

Napisano

A nie pomyśleliście, że Pionier nie ma czasu na tą scenke i pracuje narazie nad bitwą. :) Bitwa jest do określonego terminu, a to przeciwnie...

Pozdro

Napisano
  • Autor
napisał malefatal

A nie pomyśleliście, że Pionier nie ma czasu na tą scenke i pracuje narazie nad bitwą. :) Bitwa jest do określonego terminu, a to przeciwnie...

Pozdro

dzieki malefata.

wszystko jasne ?

EDIT:

ja tu wroce :]

Napisano

Mówcie co chcecie , ale według mnie zapowiada się to calkiem dobze :D..Zobaczymy koniec, życze powodzenia Pionier.

Napisano
  • Autor

Tak, jak sie uporam z aniolem.

EDIT: No wiecie zBrush i te sprawy ktore moga mi ulatwic sprawe.

[Wyedytowany dnia 22-6-2004 > Pionier]

Napisano

Czekam na kolejne updaty. Leopard zaje... fajnie wyglada :D. Mysle, ze Omaha bedzie jeszcze lepsza!

Napisano
  • Autor

Bitwa nie wypalila wiec wrocilem do projektu. Troszke sie zmienilo ale o tym powiem jak dam update. Teraz tylko powiem ze moze on was troszke zaskoczyc. Ale to za jakis czas.

Pozdrawiam.

Napisano

Pilnie oczekujemy renderkoof :) Szczególnie, że po awarii poprzednie wcięło a ja nie zdążyłem ich zobaczyć ;)

Napisano
  • Autor

Nad tym teraz pracuje. Jest to test wiec jakosc pozostawia wiele do zyczenia, zmieni sie troszke ujecie kamery i dojdzie wiecej pomnikow. Prawdopodobnie beda 2 rendery na tym cmentarzu.

Kiedy dam finalny render (720x360) napisze co sie zmienilo w podejsciu do tego projektu.

70485_0.jpg

Pozdrawiam serdecznie.

Napisano

Też sie zastanaiam jaki pomysł zrodził sie w odmętach myśli Pioniera ;)

A to co pokazałeś, panie Pionier, wygląda ładnie:)

Napisano
  • Autor
Wysłane przez kozioo

Też sie zastanaiam jaki pomysł zrodził sie w odmętach myśli Pioniera ;)

A to co pokazałeś, panie Pionier, wygląda ładnie:)

piekielny ;). Zgadza sie, cos jak na poczatku szeregowca. Thx Kozioo i Loozack

ps.

sikham ladny nowy avatar :D

Napisano

hehe piekne czekam z niecierpliwoscia na koniec ale mam pewnosc ze skonczysz bo jestes wytrwaly w robieniu swoich prac pozdrawiam:)

Napisano

wszytko piknie ale zapodaj cos wiecej,,,, to zdiatko co jest jest super,,, ladnie skomponowane: ]

Napisano
  • Autor

update, ostatni ktory ukazuje cmentarz, wersje skonczona bedziecie mogli zobaczyc jak topic bedzie w Galerii. To byl test bez maxowego DOFa , dof dodalem w ps stad ta jakosc. Nastepna scenka bedzie juz ze tak powiem... hm, no woda bedzie no :P !.

edit: jakosc tez bedzie lepsza Kozioo :)

01-02.jpg

Napisano

jakość jest - mówiąc delikatnie - paskudna. :] Gdyby nie to to byłoby bardzo fajnie:]

Napisano

hehehe przybrudziles jak Ci mowilem :] tak jak kozioo jakosc straszna ale wykonanie:)

Napisano

Jest spox. Tylko jakosc lekko nie tak ;), ale jest spox ;]. Tak dalej trzymaj Pionier ;].

Napisano

Witaj Pionier :D.. Jak widzisz, wracam na forum po rocznej nieobecnosci :).. Pozdro. A co do filmiku, to jedna uwaga.. Przy wszelkich wybuchach, niech kamera DRŻY. Zwieksza to zdecydowanie wrazenia...

Napisano

Fajne krzyże, ale z tego co kojarze to one były takie bardziej krągłe bez takich kantów ale moze sie myle :P. Nie moge sie doczekac chociazby kawałka tego filmu :] Pozdro

Napisano

Ey nie. Krzyze mialy [maja] wlasnie takie kanty. "Szeregowca" nie ogladales ? ;)

Napisano

No właśnie, ze oglądałem i wydawało mi sie, ze one mają zmiękczone kanty, no ale niewazne ;)