Napisano 25 Kwiecień 200420 l proponuje ogladnac \"szeregowca Ryana\" :) A renderki fajniutkie -ciekaw jestem jak bedzie z texturkami
Napisano 25 Kwiecień 200420 l A nie pomyśleliście, że Pionier nie ma czasu na tą scenke i pracuje narazie nad bitwą. :) Bitwa jest do określonego terminu, a to przeciwnie... Pozdro
Napisano 25 Kwiecień 200420 l Autor napisał malefatal A nie pomyśleliście, że Pionier nie ma czasu na tą scenke i pracuje narazie nad bitwą. :) Bitwa jest do określonego terminu, a to przeciwnie... Pozdro dzieki malefata. wszystko jasne ? EDIT: ja tu wroce :]
Napisano 6 Czerwiec 200420 l Mówcie co chcecie , ale według mnie zapowiada się to calkiem dobze :D..Zobaczymy koniec, życze powodzenia Pionier.
Napisano 22 Czerwiec 200420 l Autor Tak, jak sie uporam z aniolem. EDIT: No wiecie zBrush i te sprawy ktore moga mi ulatwic sprawe. [Wyedytowany dnia 22-6-2004 > Pionier]
Napisano 10 Lipiec 200420 l Czekam na kolejne updaty. Leopard zaje... fajnie wyglada :D. Mysle, ze Omaha bedzie jeszcze lepsza!
Napisano 10 Lipiec 200420 l Autor Bitwa nie wypalila wiec wrocilem do projektu. Troszke sie zmienilo ale o tym powiem jak dam update. Teraz tylko powiem ze moze on was troszke zaskoczyc. Ale to za jakis czas. Pozdrawiam.
Napisano 11 Lipiec 200420 l Pilnie oczekujemy renderkoof :) Szczególnie, że po awarii poprzednie wcięło a ja nie zdążyłem ich zobaczyć ;)
Napisano 13 Lipiec 200420 l Autor Nad tym teraz pracuje. Jest to test wiec jakosc pozostawia wiele do zyczenia, zmieni sie troszke ujecie kamery i dojdzie wiecej pomnikow. Prawdopodobnie beda 2 rendery na tym cmentarzu. Kiedy dam finalny render (720x360) napisze co sie zmienilo w podejsciu do tego projektu. Pozdrawiam serdecznie.
Napisano 13 Lipiec 200420 l Też sie zastanaiam jaki pomysł zrodził sie w odmętach myśli Pioniera ;) A to co pokazałeś, panie Pionier, wygląda ładnie:)
Napisano 14 Lipiec 200420 l Autor Wysłane przez kozioo Też sie zastanaiam jaki pomysł zrodził sie w odmętach myśli Pioniera ;) A to co pokazałeś, panie Pionier, wygląda ładnie:) piekielny ;). Zgadza sie, cos jak na poczatku szeregowca. Thx Kozioo i Loozack ps. sikham ladny nowy avatar :D
Napisano 17 Lipiec 200420 l hehe piekne czekam z niecierpliwoscia na koniec ale mam pewnosc ze skonczysz bo jestes wytrwaly w robieniu swoich prac pozdrawiam:)
Napisano 17 Lipiec 200420 l wszytko piknie ale zapodaj cos wiecej,,,, to zdiatko co jest jest super,,, ladnie skomponowane: ]
Napisano 18 Lipiec 200420 l Autor update, ostatni ktory ukazuje cmentarz, wersje skonczona bedziecie mogli zobaczyc jak topic bedzie w Galerii. To byl test bez maxowego DOFa , dof dodalem w ps stad ta jakosc. Nastepna scenka bedzie juz ze tak powiem... hm, no woda bedzie no :P !. edit: jakosc tez bedzie lepsza Kozioo :)
Napisano 18 Lipiec 200420 l jakość jest - mówiąc delikatnie - paskudna. :] Gdyby nie to to byłoby bardzo fajnie:]
Napisano 18 Lipiec 200420 l hehehe przybrudziles jak Ci mowilem :] tak jak kozioo jakosc straszna ale wykonanie:)
Napisano 18 Lipiec 200420 l Jest spox. Tylko jakosc lekko nie tak ;), ale jest spox ;]. Tak dalej trzymaj Pionier ;].
Napisano 20 Lipiec 200420 l Witaj Pionier :D.. Jak widzisz, wracam na forum po rocznej nieobecnosci :).. Pozdro. A co do filmiku, to jedna uwaga.. Przy wszelkich wybuchach, niech kamera DRŻY. Zwieksza to zdecydowanie wrazenia...
Napisano 21 Lipiec 200420 l Fajne krzyże, ale z tego co kojarze to one były takie bardziej krągłe bez takich kantów ale moze sie myle :P. Nie moge sie doczekac chociazby kawałka tego filmu :] Pozdro
Napisano 21 Lipiec 200420 l Ey nie. Krzyze mialy [maja] wlasnie takie kanty. "Szeregowca" nie ogladales ? ;)
Napisano 21 Lipiec 200420 l No właśnie, ze oglądałem i wydawało mi sie, ze one mają zmiękczone kanty, no ale niewazne ;)