Napisano 19 Październik 200816 l Jaskinia Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna * Prace umieszczamy w tym wątku * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni Nagrody: * Wybór kolejnego tematu; * Rekomendacja na stronie głównej serwisu; * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 26.10.2008 godz. 23:59. SONDA: od 27.10 do 29.10 (3 dni) Uwaga: Powracamy do trybu Tygodniowego!
Napisano 21 Październik 200816 l no to tez sie dołączę ... na szybko przy obiedzie przed rysunkiem 50 min..
Napisano 21 Październik 200816 l to i ja szybko wrzuce coś na szybko, akurat była chwila w pracy, czas ok 30-40min w wektorach
Napisano 21 Październik 200816 l ...,a wyście to tak po ludzku... rzekło oko? ..., więc pomyślałem o własnej jaskini. ..., szybko z efektami szopa..., za mało czasu na tekstury z łapy, aby zbudować przestrzeń.., więc szybko, a ....prosto-chyba....,tak kolokwialnie prosto? ... w potopie. Edytowane 21 Październik 200816 l przez Lacedemon
Napisano 22 Październik 200816 l oko, czemu to właśnie oko... czemu nie noga zamiast oka zacna inspiracja, "bezwzględnie" zacna ;]
Napisano 22 Październik 200816 l Jakby, co to się wyprzesz...., słuchaj.., tak między nami, to jestem człowiekiem zaniepokojonym. Wiesz sam jak nie lubię radykałów. ...Chłopaku.
Napisano 22 Październik 200816 l Moja interpretacja wybaczcie, że zupełnie inna, taki mój autoportret wpleciony...
Napisano 23 Październik 200816 l fajnie rembik. powiem Ci że bardzo podobny pomysł miałem gdzieś tam w czaszce, ale sobie poszedł:) pzdr
Napisano 24 Październik 200816 l Brak pomysłów na wykończenie Wolverine'a , zaowocował taką o to zabawą... Jaka prace wybrać na konkurs? Mój "autoportret", czy tą?
Napisano 25 Październik 200816 l Ponawiam pytanie, znajomy napisał mi żebym wystawił 1szą pracę, ale osobiście się waham... Byłbym wdzięczny za podpowiedź na PM ;) Pozdrawiam!
Napisano 25 Październik 200816 l Dziastina.. znaczy sie wulkan.. znaczy sie - jaskinia Rembik - heh swietny ten pierwszy pomysl, choc nie da sie ukryc ze druga praca bardziej pasi do tematu