Bedyk Napisano 26 Sierpień 2010 Share Napisano 26 Sierpień 2010 mm milfony ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 26 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2010 heheh.. koejna "goła baba" z cyklu maluj byle co byle duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 27 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 ze łba bierzesz pomysły na te miejscówki czy w stylu: o fajna miejscówka postawię tu babeczkę?:D pytam bo ta pierwsza mi się podoba bardzo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 28 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2010 te mijeijscoowki to abstrakcyjne psycho eco trans techno cwiczonka 3d w 2d bez stricte 3d, totalnie ze łba, bo, ponieważ, nawet niechce mi sie szzukac refek.., reszta jest zbędna..dopiero dwunasta a juz mam kaca.. art z wczorej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 28 Sierpień 2010 Share Napisano 28 Sierpień 2010 jak tam cintiq? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 29 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2010 pobył sobie u mnie tydzien i go sprzedałem, jednak 12" cali to zaamało wygodne..ale odniesienie ruchu kursora z łapy bezpośrednio "po" foszopie to magiaaa eheh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 czyli sa takie opoznienia jak na tych filmikach? kurde musze to gdzies przetestowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 z tego co wiem opóźnienia są tez na intuosie ale tego nie widzimy ;) kwestia przyzwyczajenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 29 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2010 nie ma zadnych opoźnienień [ zreszta podbnie jak podpinasz klawisze sterujace midi > usb delay jest ok. max 13 msec na dobrych sterach nieodczuwalne] moze jak podłaczysz analogowo to cos bardziej opooznia sygnał, nie proobowałem ..tak..ale trzeba sie przestawić troche, wsumie to jest kokos rewelacja ruch i wogule ale małe 12 ..napewno kupie 21 cali i teraz wiem ze bede sie wku**wial na fakt ze nie mam klawiatury pod reką tak jak bym chciał a nie nawidze tych przyciskoow na tablecie nigdy tego nie używam, a na citiqu dobrze umiec sie tym bawic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 31 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2010 sick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 31 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Myślałeś o tym, żeby nagrać proces malowania? Ja bym chętnie coś takiego zobaczył od Ciebie. Zastanawia mnie też te Twoje zamykanie obiektów w puszki. Nawet gy robisz coś metalowego, mechanicznego, to nie wystawiasz flaczków, a w grzecznie poukładane skrzynki. Tak jakby każdy element krajobrazu miał swoją własną obudowę, nawet elementy składowe. Coyote nie wiem czy u Ciebie intuos ma opóźnienia, ale u mnie są takie, jak myszce. To prędzej wina słabego sprzętu, nie tabletu i jego działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 2 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2010 a dajj spokuj :/ widok z oknaaa gdziee jest sunnnnnnnnnnnn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 2 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN Flaamess Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Enviro masz genialne, ale postaci twoje w ogole mi nie podchodza. Choc ta ostatnia juz mi pasuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Ta praca z aberracją bardzo się podoba. A widok z okna cholernie pesymistyczny. Poza tym też chętnie zobaczyłbym proces tworzenia czegoś takiego. Dołączam się do prośby :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 2 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2010 replay tym razem u-brana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 3 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Hmm ciało trochę odstaje, bo nie przyjmuje nic a nic otoczenia, powinieneś troszkę popracować nad zgodnością koloru pomiędzy ciałem, a resztą kompozycji. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 3 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2010 mozliwe bo kombinuje z tymi koloroami za bardzo.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 3 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2010 sculp ... brzydki typo z meshkulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonic Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Donald Tusk?! Te jego wilcze spojrzenie.. A młotek jest trzymany odwrotnie ;) I nie trzyma się go równolegle do klatki piersiowej przy takiej pozie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 3 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2010 sam jestes młotek hehee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 4 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 4 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 5 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 7 Wrzesień 2010 Share Napisano 7 Wrzesień 2010 ta ostaatnia nieladna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 8 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 8 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 10 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2010 (edytowane) Edytowane 10 Wrzesień 2010 przez sicksicksick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 10 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonic Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Go, go! :) Studium świetne, przez chwilę myślałem, że to fotografia, ale przecinające się ze sobą linie na suficie zmieniły moje zdanie :) Industrialny pejzażyk - może dodanie elementu ułatwiającego złapanie skali byłoby dobrym pomysłem, np. człowiek lub antena. Kuropodobnecoś - kadr wygląda jakby był wycięty z innego. Myślę, że lepiej było dać więcej przestrzeni dla stwora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Chopie ta przedostatnia jest pro. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 13 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 13 Wrzesień 2010 Share Napisano 13 Wrzesień 2010 Popracuj nad kompozycja, a z czasem bedziesz totalnym kozakiem. Hej! \m/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN Flaamess Napisano 13 Wrzesień 2010 Share Napisano 13 Wrzesień 2010 ejj ta babka jest przekozacka :D coraz lepiej czlowieki Ci wychodza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 15 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 16 Wrzesień 2010 Share Napisano 16 Wrzesień 2010 cos nie keke chyba ze skrutem prawej nogi u babeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezio Napisano 16 Wrzesień 2010 Share Napisano 16 Wrzesień 2010 ten ostatni fajne kolory i te krzaki po prawej, troche gory mnie irytują :D bo strasznie plasko wyszly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 20 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 20 Wrzesień 2010 Share Napisano 20 Wrzesień 2010 Świetne studium twarzy/głowy :-) W oparciu o jakiś tutorial, czy czysto rekreacyjnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 21 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Te liniowe rzeczy mają dużą grację. W tych 3 ostatnich wydaje mi się, że jest przyciężko, może warto fragmentami odpuścić i nie zbijać tak brył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 21 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2010 Fusman-- studium glowy na podstawie książek Loomisa, ostatnio znowu zaczołem je wertować choć tym razem zamiast tylko ogladac obrazki troche tez poczytałem heeh ..chyba warto a rysunki dla utrwalenia, moze cos z tego zapamietam..na dłużej mant-raz-- łatwo powiedzieć.. o ile linie jeszcze jako tako rozumiem to lekkosc w plamie w ogóle mi nie przychodzi.. moze dlatego ze za dlugo draże i "wróże" z bruszy, zamiast poprostu namalowac cos z góry zamierzonego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 mi sie wydaje ze jeszcze z dwa latka cwiczen codziennie po dwie-trzy godzinki i bedziesz ostro kopał tyłki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 22 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2010 moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi