Napisano 27 Sierpień 201014 l ze łba bierzesz pomysły na te miejscówki czy w stylu: o fajna miejscówka postawię tu babeczkę?:D pytam bo ta pierwsza mi się podoba bardzo :D
Napisano 28 Sierpień 201014 l Autor te mijeijscoowki to abstrakcyjne psycho eco trans techno cwiczonka 3d w 2d bez stricte 3d, totalnie ze łba, bo, ponieważ, nawet niechce mi sie szzukac refek.., reszta jest zbędna..dopiero dwunasta a juz mam kaca.. art z wczorej
Napisano 29 Sierpień 201014 l Autor pobył sobie u mnie tydzien i go sprzedałem, jednak 12" cali to zaamało wygodne..ale odniesienie ruchu kursora z łapy bezpośrednio "po" foszopie to magiaaa eheh..
Napisano 29 Sierpień 201014 l czyli sa takie opoznienia jak na tych filmikach? kurde musze to gdzies przetestowac.
Napisano 29 Sierpień 201014 l z tego co wiem opóźnienia są tez na intuosie ale tego nie widzimy ;) kwestia przyzwyczajenia
Napisano 29 Sierpień 201014 l Autor nie ma zadnych opoźnienień [ zreszta podbnie jak podpinasz klawisze sterujace midi > usb delay jest ok. max 13 msec na dobrych sterach nieodczuwalne] moze jak podłaczysz analogowo to cos bardziej opooznia sygnał, nie proobowałem ..tak..ale trzeba sie przestawić troche, wsumie to jest kokos rewelacja ruch i wogule ale małe 12 ..napewno kupie 21 cali i teraz wiem ze bede sie wku**wial na fakt ze nie mam klawiatury pod reką tak jak bym chciał a nie nawidze tych przyciskoow na tablecie nigdy tego nie używam, a na citiqu dobrze umiec sie tym bawic..
Napisano 1 Wrzesień 201014 l Myślałeś o tym, żeby nagrać proces malowania? Ja bym chętnie coś takiego zobaczył od Ciebie. Zastanawia mnie też te Twoje zamykanie obiektów w puszki. Nawet gy robisz coś metalowego, mechanicznego, to nie wystawiasz flaczków, a w grzecznie poukładane skrzynki. Tak jakby każdy element krajobrazu miał swoją własną obudowę, nawet elementy składowe. Coyote nie wiem czy u Ciebie intuos ma opóźnienia, ale u mnie są takie, jak myszce. To prędzej wina słabego sprzętu, nie tabletu i jego działania.
Napisano 2 Wrzesień 201014 l Enviro masz genialne, ale postaci twoje w ogole mi nie podchodza. Choc ta ostatnia juz mi pasuje :)
Napisano 2 Wrzesień 201014 l Ta praca z aberracją bardzo się podoba. A widok z okna cholernie pesymistyczny. Poza tym też chętnie zobaczyłbym proces tworzenia czegoś takiego. Dołączam się do prośby :)
Napisano 3 Wrzesień 201014 l Hmm ciało trochę odstaje, bo nie przyjmuje nic a nic otoczenia, powinieneś troszkę popracować nad zgodnością koloru pomiędzy ciałem, a resztą kompozycji. pozdrawiam
Napisano 3 Wrzesień 201014 l Donald Tusk?! Te jego wilcze spojrzenie.. A młotek jest trzymany odwrotnie ;) I nie trzyma się go równolegle do klatki piersiowej przy takiej pozie :)
Napisano 10 Wrzesień 201014 l Go, go! :) Studium świetne, przez chwilę myślałem, że to fotografia, ale przecinające się ze sobą linie na suficie zmieniły moje zdanie :) Industrialny pejzażyk - może dodanie elementu ułatwiającego złapanie skali byłoby dobrym pomysłem, np. człowiek lub antena. Kuropodobnecoś - kadr wygląda jakby był wycięty z innego. Myślę, że lepiej było dać więcej przestrzeni dla stwora.
Napisano 13 Wrzesień 201014 l Popracuj nad kompozycja, a z czasem bedziesz totalnym kozakiem. Hej! \m/
Napisano 16 Wrzesień 201014 l ten ostatni fajne kolory i te krzaki po prawej, troche gory mnie irytują :D bo strasznie plasko wyszly.
Napisano 20 Wrzesień 201014 l Świetne studium twarzy/głowy :-) W oparciu o jakiś tutorial, czy czysto rekreacyjnie?
Napisano 21 Wrzesień 201014 l Te liniowe rzeczy mają dużą grację. W tych 3 ostatnich wydaje mi się, że jest przyciężko, może warto fragmentami odpuścić i nie zbijać tak brył.
Napisano 21 Wrzesień 201014 l Autor Fusman-- studium glowy na podstawie książek Loomisa, ostatnio znowu zaczołem je wertować choć tym razem zamiast tylko ogladac obrazki troche tez poczytałem heeh ..chyba warto a rysunki dla utrwalenia, moze cos z tego zapamietam..na dłużej mant-raz-- łatwo powiedzieć.. o ile linie jeszcze jako tako rozumiem to lekkosc w plamie w ogóle mi nie przychodzi.. moze dlatego ze za dlugo draże i "wróże" z bruszy, zamiast poprostu namalowac cos z góry zamierzonego..
Napisano 21 Wrzesień 201014 l mi sie wydaje ze jeszcze z dwa latka cwiczen codziennie po dwie-trzy godzinki i bedziesz ostro kopał tyłki ;]