sith_LORD Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 chyba czas n aupdate.. jescze będęśrubował tęplaże ..ale generlanie to jest podstawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 domek będzie jescze detalizowany, chociaż nie za bardzo..do ujęcia z bliska będzie osobna scenka.. dzieki za komentarze ..pozdrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Wow, robi wrazenie, moze jakies drzewo jeszcze? i troche czciny? czekam na textorki! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bawarski iluminata Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 robi potezne wrazwnie. pomost i woda- rewelacja, podbnie schody, male lódeczki, rewelaja. czekam na wersje kolorową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 no cudo. :D piekny pejzażyk, ile ci sie renderuje jeden obrazek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 1024x 768 ok 4 do 5 min staram się optymalizowaćjak mogę.. pod względem poly.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 o w morde ale superanckie a z texturkami to juz nie mowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 no! no! Panie LORDzie. Klasa jak zawsze ;). Ja bym tylko dodał więcej zielska w miejscu styku wody z \"plaza\" (brzeg). Te cztery łódeczki nie są za małe?. Ogólnie bardzo ok, powiem więcej wygląda bardzo fajnie. Czekam na kolejne updaty. Pozdrawiam i powodzenia. Pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Nieno... 1-sza klasa albo nawet BUSNESS :D tylko to co mnie ciekawi... jak strumyszek wyplyta do jeziorka jezeli tam u podnoza skarpy jest taki row?? podczas wiosny bylo by to zalewane, a strumyczek latem musial by niezle sie lac zeby to zapelnic :P pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 O.oo. Świetna robota, robi wrażenie... Nie moge doczekac sie pierwszych testów animki :) Dałem pod nowinke, świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Robi, robi wrazenie, teraz to ladnie oteksturuj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Uuuu.... no piknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 hmm ja nie mam zadnich zastzerzen bo jak tu miec jakies ? zapowiada sie pieknie .. siedze wiec na szpilkach i czekam na pierwsze testy i cala animacje brawo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Mniam czekam na wiecej z niecierpliwoscia jak przedszkolak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 jak mam tylko pytanie. Na jakiej maszynie to renderujesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 athlon xp2000 1667mhz, gf 2gts pro 64 mb(quadro pro), 782 ram... ale do końcowego renderingu to rzucam to na kilka kompów..kilka się znajdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 kupa dobrej roboty:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 Jak zwykle piekna praca Marcin !!! jest na czym zawiesic oczko .Z niepokojem czekam na updaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 bardzo ladnie a wrecz pieknie, nic tylko czekac na dalsze postepy P.S. nazwa topic\'a jest chyba niezgodna z regulaminem ale moze sie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinclar Napisano 30 Marzec 2004 Share Napisano 30 Marzec 2004 Tez troszeczke poslodze ;] Malo kiedy na forum widze jakies konkrety, glownie sa to poczatki i opisy historyjek ktore jak zwykle sa z czasem ole...wane przez autorow, jednak tutaj widze, ze wziales sie ostro do roboty - nie strac zapalu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 zazdroszcze stanowczosci i systematycznosci w pracy (czyli czegos, czego mi narazie brakuje...) tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 I nie tylko tobie :(, zapowiada się wyśmienicie, życzę powodzenia w dalszej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boms Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 a, jeszcze mam takie pytanko... czy ubranko bedziesz animowal jakims plugiem? czy moze recznie? bo ten golfik na probnym renderze kolesia wyglada bardzo sympatycznie... grtz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 4 Kwiecień 2004 Share Napisano 4 Kwiecień 2004 Coś ostatnio tutaj nowych renderów nie widać :( Ja z kolei czekam na resztę tekstur. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaud Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 przepiekne, ale co dalej? pozdrawiem i czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 7 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2004 dzieki wszystkim... przez ostatni tydzień miałem na głowie i nnne zleconko tak więc na chwilkę odpuściłem.. co nie znaczy że zarzuciłem wszystko..zaraz po świętach wzrucę coś nowego.. mógłbym już teraz..mam już troszkego materiału.. posuwają się prace nad strychem i starym samochodem z szopy..:) ..ale potrzymam was jeszce chwilkę w niepewności... ok..to pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 7 Kwiecień 2004 Share Napisano 7 Kwiecień 2004 Originally posted by sith_LORD ..ale potrzymam was jeszce chwilkę w niepewności... Tylko żeby niektórym się to czekanie nie znudziło. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grafix Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Dobra robota , czekamy na preview rendering animki, i na kolejne kontept arty , jesli takowe beda jeszcze :) DreamSpell trzyma Kciuki, Pozdrowienia dla KnockOut ! i dla prezesa BooWa :) i calej reszty KnockOut\'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi