Napisano 23 Marzec 200420 l Autor chyba czas n aupdate.. jescze będęśrubował tęplaże ..ale generlanie to jest podstawa...
Napisano 23 Marzec 200420 l Autor domek będzie jescze detalizowany, chociaż nie za bardzo..do ujęcia z bliska będzie osobna scenka.. dzieki za komentarze ..pozdrow
Napisano 23 Marzec 200420 l Wow, robi wrazenie, moze jakies drzewo jeszcze? i troche czciny? czekam na textorki! :D
Napisano 23 Marzec 200420 l robi potezne wrazwnie. pomost i woda- rewelacja, podbnie schody, male lódeczki, rewelaja. czekam na wersje kolorową.
Napisano 23 Marzec 200420 l Autor 1024x 768 ok 4 do 5 min staram się optymalizowaćjak mogę.. pod względem poly....
Napisano 23 Marzec 200420 l no! no! Panie LORDzie. Klasa jak zawsze ;). Ja bym tylko dodał więcej zielska w miejscu styku wody z \"plaza\" (brzeg). Te cztery łódeczki nie są za małe?. Ogólnie bardzo ok, powiem więcej wygląda bardzo fajnie. Czekam na kolejne updaty. Pozdrawiam i powodzenia. Pionier.
Napisano 23 Marzec 200420 l Nieno... 1-sza klasa albo nawet BUSNESS :D tylko to co mnie ciekawi... jak strumyszek wyplyta do jeziorka jezeli tam u podnoza skarpy jest taki row?? podczas wiosny bylo by to zalewane, a strumyczek latem musial by niezle sie lac zeby to zapelnic :P pozdr.
Napisano 23 Marzec 200420 l O.oo. Świetna robota, robi wrażenie... Nie moge doczekac sie pierwszych testów animki :) Dałem pod nowinke, świetne.
Napisano 23 Marzec 200420 l hmm ja nie mam zadnich zastzerzen bo jak tu miec jakies ? zapowiada sie pieknie .. siedze wiec na szpilkach i czekam na pierwsze testy i cala animacje brawo !!
Napisano 23 Marzec 200420 l Autor athlon xp2000 1667mhz, gf 2gts pro 64 mb(quadro pro), 782 ram... ale do końcowego renderingu to rzucam to na kilka kompów..kilka się znajdzie...
Napisano 24 Marzec 200420 l Jak zwykle piekna praca Marcin !!! jest na czym zawiesic oczko .Z niepokojem czekam na updaty
Napisano 24 Marzec 200420 l bardzo ladnie a wrecz pieknie, nic tylko czekac na dalsze postepy P.S. nazwa topic\'a jest chyba niezgodna z regulaminem ale moze sie myle
Napisano 30 Marzec 200420 l Tez troszeczke poslodze ;] Malo kiedy na forum widze jakies konkrety, glownie sa to poczatki i opisy historyjek ktore jak zwykle sa z czasem ole...wane przez autorow, jednak tutaj widze, ze wziales sie ostro do roboty - nie strac zapalu !
Napisano 3 Kwiecień 200420 l zazdroszcze stanowczosci i systematycznosci w pracy (czyli czegos, czego mi narazie brakuje...) tak trzymaj
Napisano 3 Kwiecień 200420 l I nie tylko tobie :(, zapowiada się wyśmienicie, życzę powodzenia w dalszej pracy.
Napisano 4 Kwiecień 200420 l a, jeszcze mam takie pytanko... czy ubranko bedziesz animowal jakims plugiem? czy moze recznie? bo ten golfik na probnym renderze kolesia wyglada bardzo sympatycznie... grtz
Napisano 4 Kwiecień 200420 l Coś ostatnio tutaj nowych renderów nie widać :( Ja z kolei czekam na resztę tekstur. Powodzenia!
Napisano 7 Kwiecień 200420 l Autor dzieki wszystkim... przez ostatni tydzień miałem na głowie i nnne zleconko tak więc na chwilkę odpuściłem.. co nie znaczy że zarzuciłem wszystko..zaraz po świętach wzrucę coś nowego.. mógłbym już teraz..mam już troszkego materiału.. posuwają się prace nad strychem i starym samochodem z szopy..:) ..ale potrzymam was jeszce chwilkę w niepewności... ok..to pozdrawiam..
Napisano 7 Kwiecień 200420 l Originally posted by sith_LORD ..ale potrzymam was jeszce chwilkę w niepewności... Tylko żeby niektórym się to czekanie nie znudziło. :)
Napisano 9 Kwiecień 200420 l Dobra robota , czekamy na preview rendering animki, i na kolejne kontept arty , jesli takowe beda jeszcze :) DreamSpell trzyma Kciuki, Pozdrowienia dla KnockOut ! i dla prezesa BooWa :) i calej reszty KnockOut\'u