kliment woroszyłow Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 Chciałem poinformować szanowne grono userów max3d.pl ze powołana dziś została do życia kolejna grupa społecznościowa tego forum tj, GMS- Grupa Miłujących Samoloty(Nie mylić z GSM!). W tej chwili grupa zrzesza 8 członków. Z Uwagi na to że w sposób demokratyczny 8 pierwszych członków samowolnie obwołało się już zarządem grupy ( najwięcej jest oczywiście prezesów, Prezesem honorowym jest Mrys, tzn on tak mysli, bo naprawde to ja nim jestem, ale nie lubie być na świeczniku wiec jako wielki demiurg i szara eminencja tej społeczności będą nią kierował z cienia. Pozostali już się obwołali skarbnikami, doradcami prezesa itd. Słowem wszelkie stanowiska w zarządzie grupy zostały obsadzone.) Ogłaszam więc nabór na szeregowych członków grupy. Wszyscy którym bliska jest tematyka lotnicza ( militaryści 3d wszelkiej maści tez będą mile widziani) zapisujcie się! ( W końcu ktoś musi płacić te cholerne składki! ;) ) ZAPRASZAMY MILITARYŚCI i LOTNICY 3D WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 (edytowane) kliment - powodzenia Edytowane 7 Grudzień 2008 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 ehehehe :D Kolejna grupa coś miłująca :) Grupa Miłująca Samo.... lot/chód/gwałt? :D:D:D Może dajcie sobie jakąś milszą dla ucha nazwę :] Pokój z Wami ;] [edit] zapisałbym się ale nie wysłałeś mi modelu czołgu więc bawcie się sami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 tweety, ja wysłałem to mój outlock nie wysłał!!!! serio:D za duzy chyba był....czołg znaczy nie outlock ;) moze jak sam zrobie to się naucze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Grudzień 2008 Share Napisano 7 Grudzień 2008 Jasne, zwal na biednego ałtloka! A on pewnie teraz siedzi w kąciku i próbuje wepchnąć sobie ten wielki czołg! Wstydź się klimencie! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 nie lubje samolotuf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrys Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 (edytowane) Nie trzeba lubić samolotów żeby się do nas zapisać. Wystarczy płacić składki w terminie. Hehehe Kliment, aleś narobił wody z mózgu potencjalnym członkom. "Zarząd", hehehe... Struktura organizacji wygląda teraz tak: jestem prezesem i mam szofera i auto służbowe (tylko nie pamiętam czyje ono jest) :) Edytowane 8 Grudzień 2008 przez mrys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Prezesów macie a ministra rozrywki i turystyki nie macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 A czy powstanie też GMMGC (grupa miłośników modelowania gołych cycków)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2008 piksar- juz mamy! ( nie martw sie preziem figurantem, załatwie ci ta posade;) ) marcin wuu - taka grupa nie musi powstawać bo jak wiadomo wszyscy jestesmy takimi miłosnikami( no może poza Anią ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 (edytowane) piksar - juz miales stolek, wiemy jak to sie skończyło :D reflect - to że nie lubisz to nie zwalnia Cię od zapłacenia składki :D Edytowane 8 Grudzień 2008 przez Topek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 nie bede placil.. bo nie bede placil ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 A pilotów jakichś to tam macie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 nie wiem jak "Szanowne Grono" ale dla mnie to kiepski news. Troszkę to dziwne IMHO. Nie chce nikogo urazić ale kiedyś takie "newsy" były przenoszone, tym bardziej, że Adek dopiero co zmienił zasady tego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2008 tomku Kosiorku- zanim wrzuciłem do tego działu pozwoliłem sobie skonsultowac to z moderatorem. Pomijam juz ze kolejni trzej z grona modów sie wpisali tutaj i nie było z ich strony problemów,nie bądź bardziej papieski niż papież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 (edytowane) nie jestem "bardziej papieski". Może moderatorzy się zgodzili, może się wpisali. Ja mówię jak było, i że to dla mnie kiepski news. Może Ciebie dotyczą inne zasady. Ja tylko napisałem swoje zdanie co mi wolno. Nie dotykając Ciebie personalnie. Tyle PS. nie wyobrażam sobie aby każdy team czy "Klub Miłośników" się tu ogłaszał- nie widziałem tego tutaj. Ale skoro Ty możesz to pewnie zaraz będzie wysyp takich "newsów". Edytowane 8 Grudzień 2008 przez Tomek Kosiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin wuu Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Tak jest! wywalić miłośników samolotów i dawać miłośników wielkiego cyca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 I dajcie to na fronta może. Ps. imię i nazwisko pisze się wielkimi literami-> bądź na tyle miły klimencie i staraj się trafiać w shift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2008 Tomek, sorki, bez urazy. więcej luzu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 (edytowane) Kiedyś jak wyciąłem lepę na desce to przeleciałem ze cztery metry z górki, no i z ambony spadłem tzn. nie że się chajtnąłem tylko z takiej myśliwskiej więc tematyka lotnictwa nie jest mi obca. Do tego służyłem w siłach powietrznych w Dęblińskim WSOSP-pie i nawet widziałem samolot ;) W związku z powyższym chciałbym się zapisać do GMS o ile składki nie są barbarzyńskie. Ile samolotów trzeba wymodelować? marcin wuu do cyców też się piszę! Edytowane 8 Grudzień 2008 przez Tomala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 pozostaje tylko zyczyc samych sukcesow Grupie Militarnej- rosnijcie w sile :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 jol ekstra news kliment ! Ja dolaczylem bo jestem milosnikiem ogladania waszych modeli ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2008 :) witamy w szeregach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 a mi sie wydaje ze to dobry material na newsa, fajnie ze ludzie sie lacza, a tu zaglada dosc liczna czesc uzytkownikow :) poza tym ten news nie trafil na glowna wiec o co chodzi? jak macie jakies lepsze miejsce na takie ogloszenia to krzyczcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 (edytowane) jak czytałem tu miały być ważne newsy, może być w Twoich wiadomościach. Jest jeszcze pewnie jakieś miejsce gdzie mogłoby być ale to nie moja sprawa- ja tylko napisałem to co myślę mając na względzie właśnie czas swój i ludzi którzy tu zaglądają w poszukiwaniu prawdziwych nowinek. Poza tym jakoś to "kolesiowsko" wygląda, choćby pod tym względem, że nie bardzo wiadomo o co chodzi (albo wiedzą nieliczni). Pobieżnie patrząc to wygląda jak żart. Ciekawe (pisałem to już) czy inni juzerzy też będą mogli takie newsy zakładać. EDIT: poza tym ten news nie trafil na glowna wiec o co chodzi? no przepraszam, że jest tu a inne IMHO ważniejsze rzeczy są gdzie indziej to już troszkę kiepski pomysł a gdyby był na głównej to ten IMHO do tej pory najbardziej szanujący użytkowników polskojęzyczny portal by się cofnął lekko mówiąc. Edytowane 9 Grudzień 2008 przez Tomek Kosiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi