Gość ssnejku Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Witam nowy modelik nad tym posiedzę już dłużej postaram się zrobić z tego coś ciekawego: http://img385.imageshack.us/my.php?image=nekroih8.jpg http://img510.imageshack.us/my.php?image=nekro1hw1.jpg Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 nie znam się, ale twój nekromanta ma dziwne dłonie, troche płaskie się wydają, palce zbyt proste, jego ciuchy wyglądają jakby były strasznie sztywne, pas dałbym niżej i nie tak obciśle, troche mniejszy, nie wiem czy ta laska taka ma być, ale nie podoba mi się wygląda jak miotła po przejściach, ale pracuj dalej powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 ubranie na plecach uklada sie w bardzo dziwny sposob. jego laska jest mowiac dlikatnie nedzna (wybacz) no i chyba tyle moge ocenic....niewiele wiecej pokazales... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 (edytowane) Ubranko jest słabo wymodelowane bo tylko ten element można oceniać . Postać wzięta z Zbrusha-SuperAverage Man level 2 lub 3 dlatego paluszki takie obłe wychodzą :). Edytowane 8 Grudzień 2008 przez zeet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 hehe :D zlapany na goracym uczynku ... LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Znowu to co z łucznikiem. Wymodeluj samodzielnie.Zresztą komu zaimponujesz modelem zrobionym w ten sposób - na początku modeluje się żeby się tego nauczyć. Przed nauką nie uciekniesz. Moja rada: Zakładaj wątek i modeluj z refek - liczę że tak zrobisz bo lubię organikę oglądać=) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ssnejku Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Jak wcześniej mówiłem ten model importuje żeby na nim zrobić ubrania itp później zrobię głowę i ręce na nowo dopasowane do tego ubrania.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 gdzie to pisales ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Chyba lepiej dopasować ubranie do człowieka a nie na odwrót? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Aniu nie jesteś na bierząco widać w modzie, teraz robi się odwrotnie, do ubrania dobiera się człowieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Nie ma co gościa kąsać=) Panie snejku... trzeciego takiego numeru nikomu się nie będzie chciało komentować. Za to dobry model zawsze jest wart uwagi jeżeli nie jest kradziony. to by było na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Jak wcześniej mówiłem gdzie to pisales ?:) Mowil, nie pisal. Czytaj uwaznie piter. Pewnie koledze powiedzial, a my sie nie domyslilismy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ssnejku Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 Ja dobiorę na odwrót iii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 ...i powodzenia czekamy na efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi