Skocz do zawartości

The winner iisss: 49 użytkowników zagłosowało

1. 1. The winner iisss:

• Lis
      10
    • Tores
      26
    • Filip
      8
    • Falcom
      5

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Witam w sondzie Bitwy Arch&Viz - EB1 Home !!

Gratuluję uczestnikom ukończenia, tych którym sie nie udało, zapraszam do następnej edycji do której referencję wybierze zwyciezca obecnej.

W tej edycji (http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=55428) odwzorowywaliśmy to zdjęcie:

referka1zk1.th.jpg

Rozstrzygnięcie, któremu uczestnikowi przypadnie laur zwycięstwa, pozostawiam waszym myszkom.

Głosujmy !!

Lis: lis01zp8.th.jpg lis02ji0.th.jpg

Tores: tores01rc1.th.jpg

Filip: filip01xs0.th.jpg

FAlcom: falcom01ca4.th.jpg

Zapraszam również do komentowania

PZDR

mkeruj

Edytowane przez naeq

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mkeruj - nie mógłbyś dać wszystkich dużych renderów w poście? Wystarczy tylko podmienić linki. Ja strasznie nie lubię otwierać linków z imageshack i innych też to może zniechęcić.

Napisano

Nie wiem dlaczego każdy zrobił inna podłogę niż w referce :)

Filip: zupełnie nie te kolory ale odwzorowanie modeli i materiałow bardzo dobre

Falcom - przesadził z kontrastem i zapomniał o słońcu. Materiał tez troszke nie takie

Lis: chyba najwierniej odwzorował oświetlenie oprócz tego pod szafkami.

Tores: wg mnie najwierniej ze wszystkich odtworzył materiały.

Mój głos to 1 miejsce dla Toresa i Lisa. Jako że nie mogę oddać 2 głosów w ankiecie proszę nie zapomnieć doliczyć do punktacji :) Lis dla mnei wygrał oświetleniem, a Tores materiałami.

oceniałem wyłącznie wierność z referką.

Napisano

mkeruj - ja tam nie widzę zakazu wstawiania renderów w rozdziałce do 900x900.

Co do prac to według mnie:

1. Lis - najlepiej odwzorował światło i kolorystykę no i ten czas

2. Filip - bardzo dobrze wyszło po ostatnich poprawkach

3. FAlcom - ładna podłoga i widok za oknem

Napisano

zagwozdka panowie, wszystkie prace bardzo fajne, ale musiałem kogoś wybrać.

Za ogólny efekt, moim zdaniem najbardziej podobny do referencji (rozkład światła, i materiały mi się szczególnie podobają, na nieścisłości z modelowaniem przymykam oko :) - mój głos oddaję na pracę Toresa.

Napisano

Następnym razem trzeba dać duże fotki w poście i linki do hi-resów, bo ten imageshack chodzi ostatnio tragicznie i to może naprawde zniechęcić niektórych:).

Napisano

mkeruj narzekałeś że tak mało jest osób, ale chociaż poziom jest :D wykonaliście kawał dobrej roboty! też miałem wziąć w tym udział, ale umiejętności renderingu zabrakło :) mój głos na Toresa tym razem. jak narazie wszyscy łeb w łeb. zobaczymy kto wygra.

Napisano

hehe..ja to jestem udany..chciałem dać głos na toresa a nie wiem czemu mi się kliknęło na flipa..sory tores.

Napisano

Kurde nie wiedzialem ze taka bitwa jest nawet :/ W nastepnej juz postaram sie cos stworzyc :) Pzdr

Napisano
hehe..ja to jestem udany..chciałem dać głos na toresa a nie wiem czemu mi się kliknęło na flipa..sory tores.

Dzieki za głos:P

Napisano

1. Tores

2. Falcom/Lis

3. Filip

gratuluję wszystkim, poziom był wysoki i wszystkie prace wyglądają fajnie. wybór był niełatwy.

pozdrawiam

Napisano

Faktycznie wybór ciężki i to nawet bardzo;) Większość zaczęła trochę kombinować z materiałami, chociaż w kilku wypadkach na duży plus, na przykład blat 'wyspy' u Lisa - wypas;) Mój głos jednak wędruje do Tores'a;)

Pozdr

Edytowane przez Touch

Napisano

Tores prowadzi i tak pewnie zostanie, a więc Gratulacje!

Ja właśnie renderuje właściwą wersję tej vizki, już bez pośpiechu, dla siebie ;)

Wiem że popełniłem parę błędów, postaram się poprawić w następnej bitwie.

Pozdr. i Dobranoc ;)

Napisano

Dzięki za wszystkie głosy oddane na mnie. Było to moje pierwsze wnętrze jeżeli chodzi o małą architekturę dlatego bardzo chciałem je skończyć. Sytuacja pewnie nie zmieni się już bo osiągnęliśmy pułap 36 głosujących a to jakoś była na razie graniczna liczba. Myślałem, że wstawienie rendera przez Lisa do FW trochę zwiększy liczbę zainteresowanych ale chyba nie udało się a szkoda. Powodzenia w następnej mini-bitwie.

Napisano

Tores :)

pzdr.

Napisano
  • Autor

Przepraszam panie i panów za opóźnienie, ale sporo się działo ostatnio, nie miałem kontaktu z komputerem.

Sonda zamknięta, zwycięzca wyłoniony, nowy wątek założony.

Gratuluję wszystkim, bo poziom naprawdę był wysoki i włożyliście w to naprawdę wiele pracy.

PZDR

mkeruj