Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Chce sobie zrobic wkoncu jakas wizualke...padlo na klase :) nie jest to taka zwykla sala klasowa tylko tak od spotan np. we wojsku:P dojda jeszcze jakies smietniki, moze projektor lub tablica zobaczy sie :)

pozdr

c1.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zgadzam sie z przedmówcą.... tyle że przed projektorem i śśmietnikami dodaj jakieś materiały.... bo to wszystko szare

ale w ogóle to fajnie zrobione....

Napisano

ale i tak juz ma klimat nie wszystko musi byc kolorowe wokol nas :D

Napisano

hmmm, a nie lepiej by wygladaly takie lawki jak w USA - pojedyncze?? :D Super, podoba mi sie i czekaM NA textURKi!! POWODZENIA ŻYCZE!! I ZDRÓWKA!! :D

Napisano

Ciekawie sie zapowiada:). Czekam no rozwoj tylko tym razem skoncz:P:).

Ps. Jak zrobiles ze te zaluzje ci tak ladnie cien rzucaja, bo gdy ja probowalem cos takiego zrobic to tam gdzie mialo przechodzic swiatlo byl cien a reszta sie swiecila od swiatla????:|

Pozdro[piwo]

Napisano
  • Autor

Materialy zrobie na koncu.

Blood- to sa zwykle boxy :) w tej scenie jest tylko jedno zrodlo swiatla ktore pochodzi z zew.

rendering: Vray

pozdr

Napisano
  • Autor

Ok maly update...

Dodam jeszcez jakies lampy u gory,cos kolo tablicy itd.

Cos qrde nie wiem jak sie pozbyc tych bugow na krzeslach :/ wie ktos?

pozdr

c4.jpg

Napisano

hmmm nie za duże te ławki i krzesła w porównaniu do wnętrza, które wydaje się zbyt ciasne ?? :)

Napisano

Krzesla są jakieś takie niewymiarowe...:|. Daj siatkę, to zobaczymy co z nimi nie tak...

PS. Tak po cichu...też robię podobne pomieszczenie (pracownie informatyczną)

Napisano

w ogóle obrazk bardzo fajny :) czekam na dalszy rozwój... i z niecierpliwością czekam na więcej kolorów... może rzeczywiście krzesła i ławki mniejsze - wtedy klasa będzie \"przytłaczała ogromem\"

Napisano

hmm calkiem niezle ci to wyszlo :D Ja tez moze wkrotce zaczne jakas scenke robic :D Ale jak na razie to zbytnio nie mam czsu na maxa :D Ale postaram sie jak najszybciej wreszcze cos zrobic :D

Napisano
  • Autor

Spoko spoko poprawi sie te wielkosci, a kolory itd mowilem ze dam na koncu.

pozdr

Napisano

Oparcia w krzeszłach są zbyt płaskie... sziedziałoby sie na nich strasznie niewygodnie :P :D ..

Pozdr

Napisano
  • Autor

Arctic nie czepiajmy sie szczegolow :P zreszta maja pewny luk zrobiony...a co do ich wysokosci ... no poabiwe sie nimi jeszcez

pozdr

Napisano

No mi sie wydaje ze sufut jest za nisko (jakies 2m max) i okna sa za male na wysokosc i to wyglada ja sala do nauki wieźniów :)

Napisano

Stol ma za grube nogi za cienki blat i jest za dlugo, krzesla maja za wysokie oparcia

jak to oprawisz to bedzie ok z proporcjami

Napisano

Pablo, jak sam widzisz, wszyscy czepiają się proporcji...i tu mam pytanie do Ciebie: \"Czy kozystasz z jakiejś referencji, czy wszystko z głowy ??\"

Jeśli z referencji, to wiele by wyjaśniło niedociągnięć wymiarowych :P

Nie jest tak źle, tylko właśnie te proporcje wszysto psują :(, ale wiem, że sobie poradzisz :)

Pozdr

Napisano
  • Autor

Falcurm to jest wszystko z glowy, ale spkojnie wszystko sie poprawi :)

pozdr