HummFred Napisano 3 Luty 2009 Napisano 3 Luty 2009 Witam! Mitsubishi Lancer Evolution IX - krótko i na temat ;) Soft: 3ds+vray+pse Konstruktywna krytyka jak zawsze mile widziana :) 1
NV Napisano 3 Luty 2009 Napisano 3 Luty 2009 O kurde :) Mocno pojechałeś stary ;) Trochę nie podoba mi się to tło rozmazane, kask kierowcy i jego "sztywność". Ale cała reszta na ***** :) Pozdrawiam.
pecet Napisano 3 Luty 2009 Napisano 3 Luty 2009 Przyjemne renderki, tylko model troche krzywy z tyłu na nadkolach/błotnikach.
Stig Napisano 3 Luty 2009 Napisano 3 Luty 2009 super pracka Evo jak ze zdjęcia choć ten kask to rzeczywiście nie jest najlepszy
JohnZi Napisano 3 Luty 2009 Napisano 3 Luty 2009 Zawsze robiles fajne swiatla, szczegolnie te z tylu. Jednak tym razem wyszlo one strasznie mdle. Brakuje rowniez obic wewnatrz auta, przez co wydaje sie malo masywne. W tym przypadku byloby to na miejscu, bo wnetrze jest dosc dobrze widoczne i uwydatnione. Ogolnie to ok pracka, ale bez wiekszych rewelacji.
mis3k Napisano 3 Luty 2009 Napisano 3 Luty 2009 Obydwa rendery sprawiają wrażenie, że to otoczenie się porusza, a samochód stoi w miejscu. Poza tym wszystko jest sterylnie czyste, począwszy od asfaltu na aucie kończąc. Coś mi proporcje w modelu nie podchodzą, ale za niezbyt często widuje oryginał więc nie wiem jak jest naprawdę.
trosiek Napisano 3 Luty 2009 Napisano 3 Luty 2009 Model jest niestety miejscami krzywy i niezgodny z oryginałem. I nie wiem skąd Ty wziałeś te dziwne lusterka :X ale co do renderu to mi się podoba :) mis3k co do sterylności to popatrz chociażby na to zdjęcie http://www.netcarshow.com/mercedes-benz/2008-c-class/800x600/wallpaper_08.htm - mimo, że to zdjęcie, a jednak sterylne :)
HummFred Napisano 3 Luty 2009 Autor Napisano 3 Luty 2009 Jeśli możesz to prosze zaznacz miesca niezgodności:) A lusterka z wersji rajdowej są :) Co do wnętrza, to faktycznie za "chude" zrobiłem słupik i panele drzwi.
Mr_SAN Napisano 4 Luty 2009 Napisano 4 Luty 2009 Jak dla mnie super :) Moze to tło za bardzo rozmyte, ale ogolnie bardzo mi sie podoba. Szczegolnie sposob w jaki jest oswietlona bryka - HDR-ka? :>
rallyman Napisano 5 Luty 2009 Napisano 5 Luty 2009 lusterka nawet jak na wersje rajdową to za małe IMO, chamfery na boku za ostre, co do rendera to fajnie ale jak JohnZi napisał, bez wiekszej rewelacji
Pawelkos Napisano 8 Luty 2009 Napisano 8 Luty 2009 Przyjemne renderki, przyczepie sie do tego co wszyscy, lusterka chyba jednak za male, kask kierowcy jakis nie taki (tez od razu skojarzyl mi sie STIG:]) no i od siebie dodam jeszcze ze te progi jakies takie niespasowane ( tam ma byc taka szpara ? )
Rekomendowane odpowiedzi