Napisano 3 Luty 200916 l Witam! Mitsubishi Lancer Evolution IX - krótko i na temat ;) Soft: 3ds+vray+pse Konstruktywna krytyka jak zawsze mile widziana :)
Napisano 3 Luty 200916 l O kurde :) Mocno pojechałeś stary ;) Trochę nie podoba mi się to tło rozmazane, kask kierowcy i jego "sztywność". Ale cała reszta na ***** :) Pozdrawiam.
Napisano 3 Luty 200916 l Przyjemne renderki, tylko model troche krzywy z tyłu na nadkolach/błotnikach.
Napisano 3 Luty 200916 l super pracka Evo jak ze zdjęcia choć ten kask to rzeczywiście nie jest najlepszy
Napisano 3 Luty 200916 l Zawsze robiles fajne swiatla, szczegolnie te z tylu. Jednak tym razem wyszlo one strasznie mdle. Brakuje rowniez obic wewnatrz auta, przez co wydaje sie malo masywne. W tym przypadku byloby to na miejscu, bo wnetrze jest dosc dobrze widoczne i uwydatnione. Ogolnie to ok pracka, ale bez wiekszych rewelacji.
Napisano 3 Luty 200916 l Obydwa rendery sprawiają wrażenie, że to otoczenie się porusza, a samochód stoi w miejscu. Poza tym wszystko jest sterylnie czyste, począwszy od asfaltu na aucie kończąc. Coś mi proporcje w modelu nie podchodzą, ale za niezbyt często widuje oryginał więc nie wiem jak jest naprawdę.
Napisano 3 Luty 200916 l Model jest niestety miejscami krzywy i niezgodny z oryginałem. I nie wiem skąd Ty wziałeś te dziwne lusterka :X ale co do renderu to mi się podoba :) mis3k co do sterylności to popatrz chociażby na to zdjęcie http://www.netcarshow.com/mercedes-benz/2008-c-class/800x600/wallpaper_08.htm - mimo, że to zdjęcie, a jednak sterylne :)
Napisano 3 Luty 200916 l Autor Jeśli możesz to prosze zaznacz miesca niezgodności:) A lusterka z wersji rajdowej są :) Co do wnętrza, to faktycznie za "chude" zrobiłem słupik i panele drzwi.
Napisano 4 Luty 200916 l Jak dla mnie super :) Moze to tło za bardzo rozmyte, ale ogolnie bardzo mi sie podoba. Szczegolnie sposob w jaki jest oswietlona bryka - HDR-ka? :>
Napisano 5 Luty 200916 l lusterka nawet jak na wersje rajdową to za małe IMO, chamfery na boku za ostre, co do rendera to fajnie ale jak JohnZi napisał, bez wiekszej rewelacji
Napisano 8 Luty 200916 l Przyjemne renderki, przyczepie sie do tego co wszyscy, lusterka chyba jednak za male, kask kierowcy jakis nie taki (tez od razu skojarzyl mi sie STIG:]) no i od siebie dodam jeszcze ze te progi jakies takie niespasowane ( tam ma byc taka szpara ? )