Napisano 9 Luty 200916 l Witam w sondzie Bitwy Arch&Viz - NO-HOUSE Oto prace nadesłane przez uczestników: Mikodelini: WilL: T0m3k: Neiraa Filip: Hi-Res Zdjęcie referencyjne które odwzorowywaliśmy w tej edycji: Zapraszam głosowania i komentowania. Pozdrawiam Filip Edytowane 9 Luty 200916 l przez Filip
Napisano 10 Luty 200916 l Neira i Mikodelini najlepiej a ze kobiety maja pierwszenstwo to neira :) pozdrawiam
Napisano 10 Luty 200916 l Mi sie Neiry podoba najbardziej, bo eeee... jest najlepsza :P nie no na serio, ew. Mikodelini ale jak dla mnie Neiraa fajny klimat uchwyciła. Pozdro
Napisano 12 Luty 200916 l Ja się wahałem między Mikodelinim a Filipem. Mikodelini zbyt rozmył cienie i przepalił ale lepiej tekstury się prezentują. U Filipa ładniejsze światełko ale wszystko jak od linijki. Ostatecznie wygrał Mikodelini Neiraa- masz najlepiej zrobione budynki po prawej
Napisano 13 Luty 200916 l Autor Witam Co myślicie o zrobieniu takiego wątku w naszej minibitwie? http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=32623 Na dole, pozycja Nagrody: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=32637
Napisano 15 Luty 200916 l Ej, ludzie, sonda powinna się już dawno skończyć! Mikodelini, zakładaj nowy wątek biegiem!! Trzymajmy się jakichś zasad a nie za każdym razem bezhołowie.
Napisano 15 Luty 200916 l Autor Nie ma co dalej zwlekać, Mikodelini wygrał i tym samym zakłada nowa minibitwe, proponuje założyć sondę dla wyboru referki do nowej bitwy żeby wszysatkim podpasowała. Oto moje propozycje z poprzedniego wątku:
Napisano 17 Luty 200916 l http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=56945 ps. przepraszam ze dopiero teraz ale sesja poprawkowa mnie dorwała :P Edytowane 17 Luty 200916 l przez mikodelini
Napisano 13 Marzec 200916 l Przydaloby sie temat ozywic: proponuje minibitwe arch polaczyc ze speedem :) Jest ktos chetny ?
Napisano 6 Kwiecień 200915 l Ja byłbym chętny, jednak bitwa nie może osiągać takiego stopnia trudności. To musi być coś na szybko, a nie rzeźbienie szczegółów. Zaczęło się fajnie, potem poszło w złym kierunku.
Napisano 6 Kwiecień 200915 l Ja bym proponaował najpierw ożywic troche ta bitwe bo narazie mamy zastój i nie ma nic :) Nie wiem jak sie zaczynało ale wiem że teraz forma jest dobra tylko mało kto wie o tych minikonkursach bo nie ma żadnej informacji na stronie głównej :/ Niestety nie każdy ma czas na szczegółowe przegladanie wszystkich wątków więc może nie zauwazyc tego działu.
Napisano 7 Kwiecień 200915 l co racja to racja! trzebaby to reaktywować, bo fajny watek, tylko mało popularny.
Napisano 9 Kwiecień 200915 l Razem z sobą widzę tu 4 chętnych. Zasadniczo wrzucenie newsa na pierwszą stronę może przejść - teraz tylko trochę dobrej woli do wybrania tematu. mkeruj - jak temat będzie za prosty to nie będzie zabawy z odtworzeniem. Myślę, że cikawie byłoby zrobić coś "innego" - nie "typową developerkę", jaką trzaskamy na co dzień. Edit: moje propozycje: Edytowane 9 Kwiecień 200915 l przez KaeMS
Napisano 10 Kwiecień 200915 l Wg mnie propozycje zbyt trudne - dlatego bitwa umarła. Przejrzyj pierwsze dwie-trzy bitwy, jakie było wzięcie, kiedy referki były proste. Nie o to chodzi zeby sie brandzlować dwa tygodnie, tylko żeby na szybko to zrobić i być zadowolonym. Nie każdy ma czas codziennie siedzieć i dłubać, praca powinna być do zrobienia w 3 wieczory. Wtedy będzie więcej uczestników i więcej zabawy bo światłem będzie się grało a nie modelowaniem.
Napisano 10 Kwiecień 200915 l mkeruj - spoko ale te wnętrza to moim zdaniem góra 8h zabawy i to licząc rendery. Jak się dobrze przyjrzysz to widać, że mebelki, które są w tych wnętrzach są bardzo proste a więcej właśnie jak pisałeś - zabawy światłem. Cóż, czekam na wasze propozycje :]
Napisano 14 Kwiecień 200915 l No co jest ? Brak chętnych ? Proponuję temat 3. Start w piątek - wieczór (w razie gdyby komuś z uczelnią czy pracą kolidowało). Mam nadzieję, że ktoś jeszcze się zgłosi - Neiraa liczę na twoje uczestnictwo :)
Napisano 14 Kwiecień 200915 l Kurde w piątek w Krakowie zaczyna się festiwal OffCamera a chętnie bym dołączył. Dla mnie referki ciekawe. Uważam, że nie są za trudne :)
Napisano 14 Kwiecień 200915 l No to jezeli w piatek pojawi się temat to moge dołączyc może tym rezem cos dobrego wyjdzie :) Mam jednak nadzieje że tym razem bedzie więcej osób i że jakaś mała informacja na stronie głównej sie pojawi :P
Napisano 16 Kwiecień 200915 l No ja wchodze w to! To jutro wieczorem czekam na rozpisanie bitwy i zaczynam dłubać, no może pojutrze, jak mi kac przejdzie.