Filip Napisano 9 Luty 2009 Napisano 9 Luty 2009 (edytowane) Witam w sondzie Bitwy Arch&Viz - NO-HOUSE Oto prace nadesłane przez uczestników: Mikodelini: WilL: T0m3k: Neiraa Filip: Hi-Res Zdjęcie referencyjne które odwzorowywaliśmy w tej edycji: Zapraszam głosowania i komentowania. Pozdrawiam Filip Edytowane 9 Luty 2009 przez Filip
hcpiter Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 Neira i Mikodelini najlepiej a ze kobiety maja pierwszenstwo to neira :) pozdrawiam
Neiraa Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 Oj, Piter nieładnie tak faworyzować, ale dziękuję! :*
loko Napisano 10 Luty 2009 Napisano 10 Luty 2009 Mi sie Neiry podoba najbardziej, bo eeee... jest najlepsza :P nie no na serio, ew. Mikodelini ale jak dla mnie Neiraa fajny klimat uchwyciła. Pozdro
Tores Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 Ja się wahałem między Mikodelinim a Filipem. Mikodelini zbyt rozmył cienie i przepalił ale lepiej tekstury się prezentują. U Filipa ładniejsze światełko ale wszystko jak od linijki. Ostatecznie wygrał Mikodelini Neiraa- masz najlepiej zrobione budynki po prawej
Filip Napisano 13 Luty 2009 Autor Napisano 13 Luty 2009 Witam Co myślicie o zrobieniu takiego wątku w naszej minibitwie? http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=32623 Na dole, pozycja Nagrody: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=32637
mkeruj Napisano 13 Luty 2009 Napisano 13 Luty 2009 No, byloby piknie.... Galeria sław... mmmmmm... :D
SFlogic Napisano 15 Luty 2009 Napisano 15 Luty 2009 Też mi się bardzo podoba ten pomysł. Jak najbardziej za!
mkeruj Napisano 15 Luty 2009 Napisano 15 Luty 2009 Ej, ludzie, sonda powinna się już dawno skończyć! Mikodelini, zakładaj nowy wątek biegiem!! Trzymajmy się jakichś zasad a nie za każdym razem bezhołowie.
Filip Napisano 15 Luty 2009 Autor Napisano 15 Luty 2009 Nie ma co dalej zwlekać, Mikodelini wygrał i tym samym zakłada nowa minibitwe, proponuje założyć sondę dla wyboru referki do nowej bitwy żeby wszysatkim podpasowała. Oto moje propozycje z poprzedniego wątku:
JunioR Napisano 16 Luty 2009 Napisano 16 Luty 2009 haha śmieszna sonda, widać kto na kogo i kto na siebie :]
mikodelini Napisano 17 Luty 2009 Napisano 17 Luty 2009 (edytowane) http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=56945 ps. przepraszam ze dopiero teraz ale sesja poprawkowa mnie dorwała :P Edytowane 17 Luty 2009 przez mikodelini
KaeMS Napisano 13 Marzec 2009 Napisano 13 Marzec 2009 Przydaloby sie temat ozywic: proponuje minibitwe arch polaczyc ze speedem :) Jest ktos chetny ?
mkeruj Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 Ja byłbym chętny, jednak bitwa nie może osiągać takiego stopnia trudności. To musi być coś na szybko, a nie rzeźbienie szczegółów. Zaczęło się fajnie, potem poszło w złym kierunku.
WilL Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 Ja bym proponaował najpierw ożywic troche ta bitwe bo narazie mamy zastój i nie ma nic :) Nie wiem jak sie zaczynało ale wiem że teraz forma jest dobra tylko mało kto wie o tych minikonkursach bo nie ma żadnej informacji na stronie głównej :/ Niestety nie każdy ma czas na szczegółowe przegladanie wszystkich wątków więc może nie zauwazyc tego działu.
Neiraa Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 co racja to racja! trzebaby to reaktywować, bo fajny watek, tylko mało popularny.
KaeMS Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 (edytowane) Razem z sobą widzę tu 4 chętnych. Zasadniczo wrzucenie newsa na pierwszą stronę może przejść - teraz tylko trochę dobrej woli do wybrania tematu. mkeruj - jak temat będzie za prosty to nie będzie zabawy z odtworzeniem. Myślę, że cikawie byłoby zrobić coś "innego" - nie "typową developerkę", jaką trzaskamy na co dzień. Edit: moje propozycje: Edytowane 9 Kwiecień 2009 przez KaeMS
mkeruj Napisano 10 Kwiecień 2009 Napisano 10 Kwiecień 2009 Wg mnie propozycje zbyt trudne - dlatego bitwa umarła. Przejrzyj pierwsze dwie-trzy bitwy, jakie było wzięcie, kiedy referki były proste. Nie o to chodzi zeby sie brandzlować dwa tygodnie, tylko żeby na szybko to zrobić i być zadowolonym. Nie każdy ma czas codziennie siedzieć i dłubać, praca powinna być do zrobienia w 3 wieczory. Wtedy będzie więcej uczestników i więcej zabawy bo światłem będzie się grało a nie modelowaniem.
KaeMS Napisano 10 Kwiecień 2009 Napisano 10 Kwiecień 2009 mkeruj - spoko ale te wnętrza to moim zdaniem góra 8h zabawy i to licząc rendery. Jak się dobrze przyjrzysz to widać, że mebelki, które są w tych wnętrzach są bardzo proste a więcej właśnie jak pisałeś - zabawy światłem. Cóż, czekam na wasze propozycje :]
KaeMS Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 No co jest ? Brak chętnych ? Proponuję temat 3. Start w piątek - wieczór (w razie gdyby komuś z uczelnią czy pracą kolidowało). Mam nadzieję, że ktoś jeszcze się zgłosi - Neiraa liczę na twoje uczestnictwo :)
SFlogic Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 Kurde w piątek w Krakowie zaczyna się festiwal OffCamera a chętnie bym dołączył. Dla mnie referki ciekawe. Uważam, że nie są za trudne :)
WilL Napisano 14 Kwiecień 2009 Napisano 14 Kwiecień 2009 No to jezeli w piatek pojawi się temat to moge dołączyc może tym rezem cos dobrego wyjdzie :) Mam jednak nadzieje że tym razem bedzie więcej osób i że jakaś mała informacja na stronie głównej sie pojawi :P
Neiraa Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 No ja wchodze w to! To jutro wieczorem czekam na rozpisanie bitwy i zaczynam dłubać, no może pojutrze, jak mi kac przejdzie.
Rekomendowane odpowiedzi