kulexy Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 heh, szczerze mowiac to ten komin wyglada teraz jak gasienica z czulkami :P:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Skilo...gdzie tylko twoja stopa zostawi ślad, odrazu jest pelno postów :D Praca badzo przyjemna :) Nie podoba mi się ta pompa...wolałem żurawia...:| No i wyciągnij tochę tego Mikolaja z komina [lol2], żeby było widać, że to On :D No i sanie są za duuuuże.... Idziesz w dobrą stronę...:) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Originally posted by Falcrum No i sanie są za duuuuże.... Falcrum - jakie sanie??:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 spoko... podoba mnie się ta chatka... ale - co w niej \"Wesołego\"..? (\"(na wesoło)\") pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 Falrcum - san nie ma:P zuraw bedzie, ja i pelno postow?! Nie wiem jak tego mikolaja zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 NO NO my tu gadu gadu a nowych renderkow nie widac!!:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 No skilo cos ten post chyba umarl a zapowiadalo sie tak dobrz co juz olales te domek??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Marzec 2004 Autor Share Napisano 24 Marzec 2004 no bylo post niedawno, chyba na poprzedniej stronie z drzewami, uwierzci mi ze mam czas tylko w weekendy zeby robic...nic nie poradze na to, nie olalem tylko nie mam czasu, studia itd. postaram sie cos zmontowac w tygodniu ale nic nie obiecuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Marzec 2004 Autor Share Napisano 24 Marzec 2004 Tekst zamieszczony przez Master Kiełbaster Nie bedzie :) A ta koszula to za dużo krochmalu ma :D Dosć sztywna jest :P Hmm postaci nie potrafie a koszukle mam zrobi.. Perwnie jakims soft body. Jak by mi ktos daj tutek do soft body to bym byl wdfzieczny. Aha F1 mi nie dziala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRychu Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 No ja jestem za tym pierwszym, żurawiem, znaczy pierwszym z tych zdjęć co ktoś tam podał:) Odrazu mi się przypomina domek prababci:) Swoją drogą, świetne drzewka, jak je zrobić??:) Znaczy słyszałem Skilo, a raczej widziałem, że gdzieś pisałeś o Max6 jest możliwość robienia takich drzewek? Czy jeszcze jakiś plugin? A może własnoręcznie robione? Bo ja umiem takie proste sobie wyciosać z kilku cylindrów zmodyfikowanych jak w jednym z kiwaczków:P A chciałbym takie fajniusie jak Twoje:) A wracając do pracki, bardzo mniamniuśne, chętnie bym zamieszkał w takiej chacie:D Tylko nie wiem jak długo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Marzec 2004 Autor Share Napisano 31 Marzec 2004 MAX3D.PL PADL i mi sie dysk sformatowal:D:D:D Ale mam teraz ntfs, i luzik, pracy nie wcielo ale kontrolnie umieszcze ostatni renderek, bo go nie ma. Ktos wczesniej okreslil (ale zniknelo nie z mojej winy) ze zuraw zle stoi. Narazie go tylko pokaze, a bedzie chyba stac za plotkiem. Jeszcze tylko instal maxa, napoisac prace na metodyke na wczoraj :( (student :(((( ) i w piatek moze renderek bedzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 no a kiedy dasz texturki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 31 Marzec 2004 Share Napisano 31 Marzec 2004 Originally posted by empik no a kiedy dasz texturki?? TEKSTURKI CHYBA JAK SCENA BĘDZIE SKOŃCZONA ?:) MYŚLĘ ŻE W TEJ KOLEJNOŚCI ZACZNĄ SIĘ TEKSTURY :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Marzec 2004 Autor Share Napisano 31 Marzec 2004 dokladnie:D no chyba ze cos mi odbije, ale nie mam na to czasu:D jest to obiekt gdzie nawet blad moze nie byc bledem wiec moze teksturami poprawie wyglad, alejak narazie to nie wiem jeszcze gdzie wrzucic zuraw i czy wrzucic to co chcieliscie poprzednio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 ta linka co wisi pomiedzy chalupami jest malo realne i te gacie tesh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 mi sie podoba:D gdzie te teksturki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 no to kiedy final render?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2004 jak beda teksturki;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Hehe...nie widziałem...sani teraz nie ma...:P hehehe Jak możesz się ze mną nie zgodzić...zobacz ile postów :D Fajna scena więc jest co omentować....:P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Falcrum - To chyba nie odemnie zalezy Macie texturki:D Podoba sie czy nie?! Opinie prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 heh , fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Są (a właściwie jest jedna) dobre...czekam na resztę...może odrobinę zmniejsz rozmiar cegieł...wydają się nieco za duże...tak po za tym podoba mi się textura...:) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2004 w sumie to juz 3 razy sam zmiejszalem ale zmiejsze jeszcze, ciekawe czy mi sie zgraja;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Jak utrzymasz taki poziom texturek to sie zapowiada swietna pracka[piwo] Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2004 textura znaleziona na www.google.pl wpisalem brickwall :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 1 Kwiecień 2004 Share Napisano 1 Kwiecień 2004 nooooooooooo nareszczie texturki i to jakie daj jeszcze inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2004 Walcze z nimi! Nie chce pokazac złej teksturki wiec nie pokazuje chwilowo nic. Mecze dach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 fajna scenka... tyko kunia, 2 prosiaki, staro babe i uwalonego wódą gospodarza e beretce brakuje... no może leżeć ino jeszcze opona traktórowa :):) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 2 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2004 opona dobry pomysl:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankot Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Rozwija się nadal nieźle, tylko to podwórko jakieś puste :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 Ładnie, ładnie. Bardzo mi sie podoba. Dajesz dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 give apdejts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Nad podworkiem jeszcze popracuje. Ale nie moge znalezc zadowalajacych textur wiec chwilowo zastoj:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 zartujesz se chyba?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Dodaj jakąś trawę (nie, nie gandzie, zwykłą trawę ;)) na tym podwórku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 wiocha się zastała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 8 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2004 PGR przejmuje:P szukam tekstur, wszystkie do teraz sa tragiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charzak Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 Jak na wioche to studni brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombo master Napisano 8 Kwiecień 2004 Share Napisano 8 Kwiecień 2004 musze powiedzieć zę ąłdne tlyko puto na podwórku mozę jakaś dziecięca piłka albo kałuża pzreynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Originally posted by Skilo PGR przejmuje:P szukam tekstur... A to w PGRach rozdają tekstury? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 no skilo daj zesz jakis render bo sie tu pusto zrobilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grafix Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Hmmm .. koncepcja fajna , nawet mi sie widz , troche malo detali zasmiecilbym cale podworko , kamyczki i jakies takie przydomowe rzeczy jak grabie itd itp. texturki , narazie okej , zobaczmy jak bedize z oswietleniem i reszta , podczas ujawienia kolenjych beta renderingow , czekam z niecierpliwieniem , pozdrawiam. i zarazem zparaszam na www.dreamspell.pl juz niebawem no undere construction :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Originally posted by Charzak Jak na wioche to studni brakuje. Szukajcie az znajdziecie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Originally posted by Skilo Szukajcie az znajdziecie:D Ale gdzie mamy szukać skoro renderów nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2004 w poprzednim, mam ciezkie czasy teraz nie moge do maxa usiasc:D ZYCZE WESOLY SWIAT itd:D pzdr dla ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 14 Kwiecień 2004 Share Napisano 14 Kwiecień 2004 bardzo fajna pracka ... nie powiem ... ale czy te cegly nie sa przesadnie realistyczne jak na taki kreskowkowy klimat sceny ?mysle ze ciekawie by wygladaly takie czegielki narysowane na np PS ... takie hmm ... no kreskowkowe ... nic dodac nic ujac ... i tak jest ladnie :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 ale mnie teraz zaskoczyles pol gogla przeszukalem za teksturami, i gdy juz brakuje mi kilku chcesz zwykle, ehhhh, dobra zrobie kreska malowane:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 16 Kwiecień 2004 Share Napisano 16 Kwiecień 2004 :( przepraszam ... :( poprostu sobie pomyslalem ze moglo by to ciekawie wygladac ... :) mam nadzieje ze sie nie zacharujesz na smierc :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2004 luzik, w sumie na to nie wpadlem:D dziex za pomysl:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 no co jest gdzie apdejty ???? no skilo prosimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi