Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wyjde na głupka ale nie wiem jak zrobic żeby byla miniaturka przy nazwie tematu(przy okzaji mozecie mi powiedziec albo naprowadzić). A teraz do rzeczy, zrobilem bmx'a w sumie 3 dni modelingu i 2 dni obczajania Vray'a i studia. I oto co z tego wyszło;) Chce żebyscie sie wypowiedzieli glównie na temat oswietlenia jednak jak znajdziecie jakies błedy w modelu to piszcie;)

kierownica.th.jpg

bmxhi.th.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 12,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Model i render bardzo mi sie podoba ! dokoncz piasty i zrob male spawy a bedzie model bardzo dobry. (rotory juz nie sa cool ;) )

Napisano

bardzo ładny bmx, model,materiały i oświetlenie very good.

Co to za model, przypomina mi easterna battery, który stoi u mnie w garażu.

Strasznie ostre te gripy przy końcach, jak żyleta.

Wyrzuć rotor proszę, kto teraz z nim jeździ, ja po miechu wymontowałem.

pozdro

Napisano
Rotor nie cool ... Dlaczego? Źle wymodelowany?

nie, nie chodzi oczywiscie o model, ale ogolnie o jego obecnosc bmx`ie :)

Nie wiem czy jeszcze montuja ten syf w "normalnych" bmxach :p

Pamietam jeszcze WTP bolda on mial rotor fabrycznie, padaka. Odrazu przeszedlem na WTP 4S i jest milo :)

Dowal dluuga linke i bedzie git :)

Napisano

szprychy wydaja mi sie za cienkie :]

a rotor to jak rotor, byle by sie krecila chyba kierownica ?

+

to ty hcpiter tez jezdzisz na rowerze typu bmx ?

Edytowane przez JunioR

Napisano
  • Autor

Fuckin Shit to ja jestem tak do tylu myślałem że to jest normalne przy bmxach a tu masz ...;P Tu macie referki z których korzystalem

http://www.norco.com/img/bikes/hires/rythm.jpg

http://myasphaltassault.com/images/BMX%2015.%20jpg.jpg

Bierznik chamferem zalatwie.

Rotor hmm... tyle nad nim siedziałem ale skoro mówicie ze to old shoolowy shit to go wyrąbie.

A za mile komentarze dzięki.

PS. Dzieki indian następnym razem sie zastosuje:D

PS2. I te szprychy to od nowa wogóle zrobie bo nie maja tego czegos co jest przy obręczy(takie grubsze troche) ;)

PS3. No ale jak ktos jeździ na vercie i chce zrobić barspina to musi mieć rotor!

Edytowane przez Karkosik

Napisano
  • Autor

Up Felgi. Jestem świadomy że troche źle dopasowana co do obręczy ale to poprawie (obroce troszeczke). Czekam na dalsze komentarze:D

felga.th.jpg

Napisano

Seryjnie myslalem ze ten rowerek bedzie wygladal spoko, ale po tych "kolach" naprawde nie wiem co powiedziec, panowie opamietajcie sie przeciez tego typu "cos" to totalne dno i posmiewisko, naprawde, nie pisze tego zeby kogos zdolowac ale takie typu fjuczersy montuje sie w rowerach typu grind albo new style itp syfu z allegro z full aluminiowa rama. Po tych waszysz stylach wydaje mi sie ze na bmxie jezdzicie po bulki do sklepu i macie problemy z zakręcaniem a bunnyhop to kosmiczna jazda bo skladak za ciezki :)

Zrob cos naprawde normalnego a nie "stylowego z dupy :)"

Ps.36 szprych to naprawde duzo ?

edit: NS jako sama firma wydawala kiedys fajne rowerki typu pink na takim czyms sie wzrorowac to fajnie a nie motor super jump ekstra jol lans neony i czapki.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Szczerze to mi te felgi tez tak se wyglądają. Ale przynajmniej będe miał 2 wersje kół.

PS 148: Hcpiter ty jakos bardziej pro na bmxach smigasz?

PS 193: Mam sklep na przeciwko domu;) A tak po za tym nie mam roweru;)

Napisano

Pro to moze nie az tak, ale trafil mi sie fajny model WTP coprawda seryjny z korba do dupy, 08fourseasons_black.jpg

wiec na streetcie cos tam smigam, ale jak widze ze ktos chce robic lans i wioske dajac przyklady takie jak ktos strzela bo naprawde to wiejsko wyglada :)

Pozdrawiam :)