Shogun 3D Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 - Lęk pierwotny - Spełnienie - Odbicia rzeczywistości
adek Napisano 9 Marzec 2009 Autor Napisano 9 Marzec 2009 Zamykamy liste. Wybierzemy sposrod Waszych propozycji tak jak napisałem 10-15 tematów i pojawi się sonda.
Traitor Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Wyciekla informacja iz wygral temat "Zacierki"
Destroyer Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 nie to lista była zamknieta, choć temat też powinien bo ludzie tylko spamują i spamują :D
Levus Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Co to są zacierki do stu tysięcy demonów???!! Chodzi o taką zupę w liczbie mnogiej? O: http://gotowanie.onet.pl/5862,ksiazka_przepis.html
Destroyer Napisano 10 Marzec 2009 Napisano 10 Marzec 2009 Levus nie zupełnie ale całkiem blisko ;) Zacierki to inaczej kluski siekane, tarte lub skubane. Uzyskuje się je przez podzielenie ciasta kluskowego na części i siekanie przy równoczesnym posypywaniu mąką albo też ścieranie na tarce o dużych otworach. :D
adek Napisano 11 Marzec 2009 Autor Napisano 11 Marzec 2009 No i poszła sonda: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=57509 Kolejne tematy zarezerwowane na kolejne konkursy, bez obaw. Trzeba było wybrać kilka z nich bo inaczej sonda nie miałaby większego sensu.
Destroyer Napisano 11 Marzec 2009 Napisano 11 Marzec 2009 Oj Traitor ściemniałeś! Zacierek nie ma nawet w sondzie:) ale totalnym zaskoczeniem jest że nawet kluski sląskie nie przeszły :D a ja już zacząłem prace robić :D
Gość Grievous Napisano 3 Kwiecień 2009 Napisano 3 Kwiecień 2009 To ja mimo wszystko zaproponuje coś a co:] moze bedzie na nastepnym. Temat, jakże czasowy - "rok 2012..."... Konce swiata, przebiegunowania ziemi i te sprawy:P heheh... Moznaby zaszaleć z ekspresją :))
Rekomendowane odpowiedzi