emmilius Napisano 9 Listopad 2010 Share Napisano 9 Listopad 2010 Gliniarz by jeszcze fajniej wyglądał jakbyś większym pędzlem go pojechał (podobnie jak kałboj ten od indianina). I szyja trochę za krótka. Główki fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 9 Listopad 2010 Autor Share Napisano 9 Listopad 2010 natura nie natura. co powiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 9 Listopad 2010 Share Napisano 9 Listopad 2010 zajebista naturka : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 12 Listopad 2010 Autor Share Napisano 12 Listopad 2010 komenty mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 12 Listopad 2010 Share Napisano 12 Listopad 2010 Przyjemny kolor ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 12 Listopad 2010 Share Napisano 12 Listopad 2010 podoba mi się, ale zrobiłbym czarne ptaki (te bliżej słońca), żeby trochę skontrastować plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 12 Listopad 2010 Share Napisano 12 Listopad 2010 az mi sie cieplutko zrobilo - (za oknem tak zimno i mokro) a tu taka przyjemna pracka^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 12 Listopad 2010 Share Napisano 12 Listopad 2010 Bardzo zgrabna pracka :D Jak powiedział Areien - błogo kontrastuje z pejzażem za oknem. Podoba się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 13 Listopad 2010 Autor Share Napisano 13 Listopad 2010 dzięki TheBill: racja racja, uwzgledznie przy szlifowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 13 Listopad 2010 Share Napisano 13 Listopad 2010 a na tej czegoś mi brakuje, jakiś ciepłych refleksów na skałach z pierwszego planu, a po za tym klmat jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 14 Listopad 2010 Autor Share Napisano 14 Listopad 2010 (edytowane) TheBill: masz oko=] kolejny enviro w sumie te 3 ostatnie envr to takie moje pierwsze proby w tym temacie ale chyba sie w tym rozsmakuje =] minuciaki dodatkowe 1,5h. ktos mi wytlumaczy dlaczego po lewej siedzi a po prawej nie? komenty mile widziane=] Edytowane 14 Listopad 2010 przez Bedyk ad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 Krzesło nie powinno rzucać cienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 14 Listopad 2010 Share Napisano 14 Listopad 2010 dobrze ci idzie z enviro, ja bym się martwił o konie z tego wozu, długo juz podrużują :PP EthicallyChallenged ma racje, zgubiłeś cienie rzucone postaci i krzesła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 17 Listopad 2010 Autor Share Napisano 17 Listopad 2010 EC: Cien! jak sie tak czlowiek napatrzy na jeden obrazek to juz przestaje w nim cokolwiek dostrzegac=] TheBill: o konia sie nie martw, to atrapa;] Zalozylem swoj watek w chc, zapraszam do komentowania i zachecam do wziecia udzialu: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=72217 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 18 Listopad 2010 Share Napisano 18 Listopad 2010 kurde szacun za te główki :) fajnie Ci wychodzą i mają emocje, charakter, nie są "puste" :D po lewej siedzi, bo czuć jego ciężar i twardość stołka, a po prawej ten stołek widać, co psuje efekt ;) swoją drogą fajna praca z tym siedzącym panem. fajne kolory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 21 Listopad 2010 Autor Share Napisano 21 Listopad 2010 telthona: thx taki kosmowoj dla odmulenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 22 Listopad 2010 Autor Share Napisano 22 Listopad 2010 numba 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 22 Listopad 2010 Share Napisano 22 Listopad 2010 Drugi zdecydowanie lepszy. Tylko pozę nóg bym jeszcze na warsztat wrzucił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 26 Listopad 2010 Autor Share Napisano 26 Listopad 2010 to jeszcze nie koniec, więc komenty mile widziane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maax Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 Bardzo ciekawie potraktowałeś postać i otoczenie w jakim się znajduje. Malarsko. Myślę, że dookoła postaci jest trochę za mało powietrza i jakoś ciasno to się w kompozycji zamyka. a te 'minuciaki' świetna sprawa. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 30 Listopad 2010 Autor Share Napisano 30 Listopad 2010 był sobie TSP...=] uwagi mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 mi się bardzo podoba ta scenka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misha81 Napisano 1 Grudzień 2010 Share Napisano 1 Grudzień 2010 Zacna :) Moznaby troszke poprawic dynamike "poruszeniem" ale i tak jest niezle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 1 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2010 speed komenty mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 bardzo podoba mi się kolorystyka w ostatnich pracach... fajnie sobie poczynasz, trochę mi pod Tortura podchodzi ale przede wszystkim widać w tym Ciebie... małpolud bardzo fajny, skojarzył mi się trochę z Gorillaz, a dokładniej klipem Clint Eastwood... pozdro i dawaj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Nowy speed...zwyczajnie mi się podoba. NIe mam uwag :] Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2010 (edytowane) KhazadThard, Misha81, Rotcore, CzAk1: thx kolejny plastelinowy ludek =/ ktoś ma na to receptę?? Edytowane 2 Grudzień 2010 przez Bedyk xsf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 (edytowane) kolejna porcja plastelinki: szmugler, nie skonczony bo z kazda kloejna kreska wygladal coraz gorzej i taki jakis klops dzisiejszy komenty mile widziane Edytowane 4 Grudzień 2010 przez Bedyk tyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Hmm, masz tendencje do przepalania kolorów, chodz osattni pan z wieloma oczami jest krokiem w dobrym kierunku. Nie daz do prawego gornego rogu w kolor pickerze, pomysl o temperaturze barw. Dla przykladu: Braz > ciemny pomarancz > jasny pomarancz > żółć przy czym zolc bardziej kremowa, anizeli cytrynowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 ICE dobrze mowi o przepalaniu kolorow. Glownie w cieniach za duze nasycenie kolorow, wszystko "swieci" jak żarówa i nie ma cieżaru. Kosmowoje swietni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2010 ICE: co do przepalania kolorów to piszesz mi to już kolejny raz a ja znowu muka=/ chyba muszę z powrotem wżucić na warsztat parę ostatnich prac żeby to przetestować, a reszty twojego posta zupełnie nie kumam, jakoś go tak zaszyfrowałeś =p leander: thx, przepalanie, jak wyżej =] dzisiejszy stuff (oba nieskończone) komenty mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Świetne te dwie ostatnie. Babcia ładna kolorystycznie. Ciekawie zbudowana bryła. Drugi - ładnie sobie poradziłeś ze skrótem, chociaż to pewnie ze zdjęcia, więc i tak było łatwiej :D I ciekawa fakturka na całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2010 hej hej tylko nie ze zdjęcia=] 100% golas z pisiorem na wierzchu, babeczka tez z natury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 pani na pomaranczowym tle wygląda znajomie XD ona jest wszędzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
many-as-one Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Świetne rzeczy, podziwiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 hej hej tylko nie ze zdjęcia=] 100% golas z pisiorem na wierzchu, babeczka tez z natury W takim razie zwracam honor :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 11 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2010 potretto z foci, czarno białej, pewnie jeszcze pójdzie do podskubania finito pani kurczakowej tuning jednej z ostatnich prac, też chyba nie koniec... 2 filmokadry: konstruktywna krytyka jak zwykle mile widziana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 filmokadry bardzo mi się podobają, w super klimacie ten niebieski walor. i te fakturki, tak oszczędnie ale konkretnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 Portrety pierwsza klasa, szczególnie kobitka ma ładnie zbudowaną bryłę. Kadry z filmu też ok, to jest z Siódmej Pieczęci? Czy mi się tylko wydaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 13 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2010 (edytowane) telethona, Florian P: thx, nie to nie 7ej pieczęci. jakis szit klasy b o merlinie=p Poniżej efekt fascynacji czystym kolorem po obejzeniu teczki mayka, takie obrazki znakomicie lecza przeziebienie=] oczywiscie refka grana komenty mile widziane i jeszcze jeden tuning Edytowane 13 Grudzień 2010 przez Bedyk sdfc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 14 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2010 z kolorem poczynań ciąg dalszy uwagi jw, mile widziane (ref) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 tym razem kolor bardziej z bańki (ref) opinie mile widziane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Fajne masz te ostatnie pracki, ciekawa jest ta sterylna pani w kapeluszu na stronie wcześniej. Dobrze Ci idą te poczynania z kolorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 mi sie podoba praca z okularkami :> swoją drogą fajne są. w drugiej pracy podoba mi się tło i trawa, ale nie podoba mi się kolor skóry. jakiś taki za kremowy mi się wydaje. na filmach wojennych wojskowi są zawsze jacyś tacy umorusani :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 Fajne masz pomysły tylko musisz ten kolor rozszalały trochę ujarzmić. Będzie dobrze już niedługo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2010 (edytowane) Elwans:thx telethona:thx, racja, pewnie poprawie, ostatno jakos tak niestandardowo niebrak mi chęci do poprawiania starych pracek =] serio:pomysły?no dzięki chociaż ja je postrzegam raczej w kategori b, takie niskobudrzetówki jeżeli chodzi o nakład wyobraźni. a co do koloru to ostatnio nad tym glównie pracuje, ale ciekaw jestem co dokładniej miałeś na myśli pisząc "ujażmić" poniżęj speedy, opinie mile widziane... (ref) Edytowane 20 Grudzień 2010 przez Bedyk hgfd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aryk Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Fajne są te rybki, ta trzecia mniej mi się podoba, ale dwie pozostałe ok, może byś spróbował dodać do nich trochę przestrzeni, jakieś ławice w tle, może trochę roślinności. Ożywiło by to prace, byłyby ciekawsze, bo same rybki fajnie malowane, więc raczej warto :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 27 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2010 Aryk: thx, co do otoczenia nie wątpię, w 1 obrazku była nawet próba, ale nie wyszła korzystnie aktualny dacab, opinie mile widziane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 27 Grudzień 2010 Share Napisano 27 Grudzień 2010 skrzat i mikołaj wygladaja jak z kartonu... czyli płaskie w zestawieniu z resztą... nie za bardzo łykam stylistyke stemapunkową więc w tym nie doradzę ani nie pojadę... także mi pasi prócz płaskich postaci pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 Fajne, mi się podoba. Zwłaszcza po mojej wersji Satan-Claus=]. Mogłeś w sumie całość w steampunku pociągnąć, chociaż teraz też ma swój urok. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi