Napisano 9 Listopad 201014 l Gliniarz by jeszcze fajniej wyglądał jakbyś większym pędzlem go pojechał (podobnie jak kałboj ten od indianina). I szyja trochę za krótka. Główki fajne.
Napisano 12 Listopad 201014 l podoba mi się, ale zrobiłbym czarne ptaki (te bliżej słońca), żeby trochę skontrastować plany.
Napisano 12 Listopad 201014 l az mi sie cieplutko zrobilo - (za oknem tak zimno i mokro) a tu taka przyjemna pracka^^
Napisano 12 Listopad 201014 l Bardzo zgrabna pracka :D Jak powiedział Areien - błogo kontrastuje z pejzażem za oknem. Podoba się.
Napisano 13 Listopad 201014 l a na tej czegoś mi brakuje, jakiś ciepłych refleksów na skałach z pierwszego planu, a po za tym klmat jest :)
Napisano 14 Listopad 201014 l Autor TheBill: masz oko=] kolejny enviro w sumie te 3 ostatnie envr to takie moje pierwsze proby w tym temacie ale chyba sie w tym rozsmakuje =] minuciaki dodatkowe 1,5h. ktos mi wytlumaczy dlaczego po lewej siedzi a po prawej nie? komenty mile widziane=] Edytowane 14 Listopad 201014 l przez Bedyk ad
Napisano 14 Listopad 201014 l dobrze ci idzie z enviro, ja bym się martwił o konie z tego wozu, długo juz podrużują :PP EthicallyChallenged ma racje, zgubiłeś cienie rzucone postaci i krzesła.
Napisano 17 Listopad 201014 l Autor EC: Cien! jak sie tak czlowiek napatrzy na jeden obrazek to juz przestaje w nim cokolwiek dostrzegac=] TheBill: o konia sie nie martw, to atrapa;] Zalozylem swoj watek w chc, zapraszam do komentowania i zachecam do wziecia udzialu: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=72217
Napisano 18 Listopad 201014 l kurde szacun za te główki :) fajnie Ci wychodzą i mają emocje, charakter, nie są "puste" :D po lewej siedzi, bo czuć jego ciężar i twardość stołka, a po prawej ten stołek widać, co psuje efekt ;) swoją drogą fajna praca z tym siedzącym panem. fajne kolory.
Napisano 22 Listopad 201014 l Drugi zdecydowanie lepszy. Tylko pozę nóg bym jeszcze na warsztat wrzucił.
Napisano 26 Listopad 201014 l Bardzo ciekawie potraktowałeś postać i otoczenie w jakim się znajduje. Malarsko. Myślę, że dookoła postaci jest trochę za mało powietrza i jakoś ciasno to się w kompozycji zamyka. a te 'minuciaki' świetna sprawa. pzdr
Napisano 1 Grudzień 201014 l Zacna :) Moznaby troszke poprawic dynamike "poruszeniem" ale i tak jest niezle :)
Napisano 2 Grudzień 201014 l bardzo podoba mi się kolorystyka w ostatnich pracach... fajnie sobie poczynasz, trochę mi pod Tortura podchodzi ale przede wszystkim widać w tym Ciebie... małpolud bardzo fajny, skojarzył mi się trochę z Gorillaz, a dokładniej klipem Clint Eastwood... pozdro i dawaj dalej
Napisano 2 Grudzień 201014 l Autor KhazadThard, Misha81, Rotcore, CzAk1: thx kolejny plastelinowy ludek =/ ktoś ma na to receptę?? Edytowane 2 Grudzień 201014 l przez Bedyk xsf
Napisano 4 Grudzień 201014 l Autor kolejna porcja plastelinki: szmugler, nie skonczony bo z kazda kloejna kreska wygladal coraz gorzej i taki jakis klops dzisiejszy komenty mile widziane Edytowane 4 Grudzień 201014 l przez Bedyk tyr
Napisano 5 Grudzień 201014 l Hmm, masz tendencje do przepalania kolorów, chodz osattni pan z wieloma oczami jest krokiem w dobrym kierunku. Nie daz do prawego gornego rogu w kolor pickerze, pomysl o temperaturze barw. Dla przykladu: Braz > ciemny pomarancz > jasny pomarancz > żółć przy czym zolc bardziej kremowa, anizeli cytrynowa.
Napisano 5 Grudzień 201014 l ICE dobrze mowi o przepalaniu kolorow. Glownie w cieniach za duze nasycenie kolorow, wszystko "swieci" jak żarówa i nie ma cieżaru. Kosmowoje swietni :)
Napisano 6 Grudzień 201014 l Autor ICE: co do przepalania kolorów to piszesz mi to już kolejny raz a ja znowu muka=/ chyba muszę z powrotem wżucić na warsztat parę ostatnich prac żeby to przetestować, a reszty twojego posta zupełnie nie kumam, jakoś go tak zaszyfrowałeś =p leander: thx, przepalanie, jak wyżej =] dzisiejszy stuff (oba nieskończone) komenty mile widziane
Napisano 6 Grudzień 201014 l Świetne te dwie ostatnie. Babcia ładna kolorystycznie. Ciekawie zbudowana bryła. Drugi - ładnie sobie poradziłeś ze skrótem, chociaż to pewnie ze zdjęcia, więc i tak było łatwiej :D I ciekawa fakturka na całości.
Napisano 6 Grudzień 201014 l Autor hej hej tylko nie ze zdjęcia=] 100% golas z pisiorem na wierzchu, babeczka tez z natury
Napisano 6 Grudzień 201014 l hej hej tylko nie ze zdjęcia=] 100% golas z pisiorem na wierzchu, babeczka tez z natury W takim razie zwracam honor :D
Napisano 11 Grudzień 201014 l Autor potretto z foci, czarno białej, pewnie jeszcze pójdzie do podskubania finito pani kurczakowej tuning jednej z ostatnich prac, też chyba nie koniec... 2 filmokadry: konstruktywna krytyka jak zwykle mile widziana...
Napisano 11 Grudzień 201014 l filmokadry bardzo mi się podobają, w super klimacie ten niebieski walor. i te fakturki, tak oszczędnie ale konkretnie :)
Napisano 11 Grudzień 201014 l Portrety pierwsza klasa, szczególnie kobitka ma ładnie zbudowaną bryłę. Kadry z filmu też ok, to jest z Siódmej Pieczęci? Czy mi się tylko wydaje?
Napisano 13 Grudzień 201014 l Autor telethona, Florian P: thx, nie to nie 7ej pieczęci. jakis szit klasy b o merlinie=p Poniżej efekt fascynacji czystym kolorem po obejzeniu teczki mayka, takie obrazki znakomicie lecza przeziebienie=] oczywiscie refka grana komenty mile widziane i jeszcze jeden tuning Edytowane 13 Grudzień 201014 l przez Bedyk sdfc
Napisano 15 Grudzień 201014 l Fajne masz te ostatnie pracki, ciekawa jest ta sterylna pani w kapeluszu na stronie wcześniej. Dobrze Ci idą te poczynania z kolorem.
Napisano 16 Grudzień 201014 l mi sie podoba praca z okularkami :> swoją drogą fajne są. w drugiej pracy podoba mi się tło i trawa, ale nie podoba mi się kolor skóry. jakiś taki za kremowy mi się wydaje. na filmach wojennych wojskowi są zawsze jacyś tacy umorusani :D
Napisano 19 Grudzień 201014 l Fajne masz pomysły tylko musisz ten kolor rozszalały trochę ujarzmić. Będzie dobrze już niedługo..
Napisano 20 Grudzień 201014 l Autor Elwans:thx telethona:thx, racja, pewnie poprawie, ostatno jakos tak niestandardowo niebrak mi chęci do poprawiania starych pracek =] serio:pomysły?no dzięki chociaż ja je postrzegam raczej w kategori b, takie niskobudrzetówki jeżeli chodzi o nakład wyobraźni. a co do koloru to ostatnio nad tym glównie pracuje, ale ciekaw jestem co dokładniej miałeś na myśli pisząc "ujażmić" poniżęj speedy, opinie mile widziane... (ref) Edytowane 20 Grudzień 201014 l przez Bedyk hgfd
Napisano 22 Grudzień 201014 l Fajne są te rybki, ta trzecia mniej mi się podoba, ale dwie pozostałe ok, może byś spróbował dodać do nich trochę przestrzeni, jakieś ławice w tle, może trochę roślinności. Ożywiło by to prace, byłyby ciekawsze, bo same rybki fajnie malowane, więc raczej warto :) Pozdrawiam
Napisano 27 Grudzień 201014 l Autor Aryk: thx, co do otoczenia nie wątpię, w 1 obrazku była nawet próba, ale nie wyszła korzystnie aktualny dacab, opinie mile widziane...
Napisano 27 Grudzień 201014 l skrzat i mikołaj wygladaja jak z kartonu... czyli płaskie w zestawieniu z resztą... nie za bardzo łykam stylistyke stemapunkową więc w tym nie doradzę ani nie pojadę... także mi pasi prócz płaskich postaci pozdro
Napisano 28 Grudzień 201014 l Fajne, mi się podoba. Zwłaszcza po mojej wersji Satan-Claus=]. Mogłeś w sumie całość w steampunku pociągnąć, chociaż teraz też ma swój urok. Pzdr.