comander_barnik Napisano 4 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2011 Skończony drugi latacz. Troche się w prawej stronie pogubiłem no ale sie zdarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 13 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2011 (edytowane) Edytowane 9 Sierpień 2011 przez comander_barnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 16 Lipiec 2011 Share Napisano 16 Lipiec 2011 haaa, super to pociągnąłeś dalej! A teraz Rafał! Spróbuj coś w innej palecie kolorów ;D a najlepiej weź sobie poklikaj na kulerze. http://kuler.adobe.com/# 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 17 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2011 Oo pomysł nie taki zły Sandra, dzięki wielkie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 9 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2011 No wreszcie mam czas pokazać coś nowego, co prawda wiekszość stuffu nad którym teraz pracuje jest ze zleceń i nie wiele z tego sie nadaje do pokazania (przynajmniej aż nie skończę) ale od czasu do czasu wolny czas poświęcam na Ps zamiast C2 i maxa i oto co wychodzi cały tył dopiero w powijakach, tło bym takie mógł w sumie zostawić ew troche domalować bo ono nie jest ważne... a powiedzcie co wy sądzicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 9 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2011 Tutaj natomiast zlecenie które skończyłem koło półtora miesiąca temu, celem pracy miało być wymodelowanie i oteksturowanie "otwartych flaczków człowieka, dano mi dowolność w budowie formy i co ma w środku zostać. Trochę przesadziłem w gamie tekstur ale nie chodziło o realizm. http://vimeo.com/27475943 Tak tak, wiem że bryłę można było wyrzeźbić sto razy lepiej ale nie mam doświadczenia w sculpcie. jeszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 9 Sierpień 2011 Share Napisano 9 Sierpień 2011 tył czyli ten z prawej wygląda jak model 3d także ogólnie stateczki bardzo fajnie zrobione, oświetlone, nieszczególnie widzę potrzebę wykańczania tego... pozdron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi