adek Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 Paweł Piechnik poinformował na naszym forum i tym samym zaprosił na otwarcie jego wystawy komiksowej zatytułowanej "w dymku". Otwarcie 4 kwietnia o godz. 18.00 w księgarni "bookarest" w Starym Browarze (dziedziniec sztuki) w Poznaniu. Wystawa potrwa do 22 kwietnia. Aurę pogodową mamy sprzyjającą, być może ktoś będzie na spacerze, przejazdem - warto wtedy zajrzeć. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=583
adek Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Napisano 4 Kwiecień 2009 Bo chyba Paweł jest z Poznania... chyba...
biglebowsky Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 o, fajnie, gratulki, a nawet bym wpadł gdyby nie ten Poznań :)
Reanimator Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 Ja go znam, ja go znam!!! ;) Nooo, Maly Nindżo, grats! :) Kolejna wystawa, robisz sie slawny;) Drogie samochody, szybkie kobiety... u la la! ;)
Gość User190 Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 Gratuluję El-Ninjo - zawsze mówiłem, że świat stoi przed Tobą otworem. Dziś Poznań, jutro Londyn, kto wie co będzie następne? :) Btw. zapraszam do Krakowa, jeśli byłbyś zainteresowany pokazaniem swojej sztuki na południu :)
Kris_R Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 Ja też go znam! Mój Ci on! :D Och Little.. dajesz do pieca ostro :)
Temporal Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 czemu w poznaniu czemu w warszawie czemu w krakowie heh te teksty sa modne czy co?
DaveBorck Napisano 4 Kwiecień 2009 Napisano 4 Kwiecień 2009 Rysunki fajne, wiadomo. Szkoda tylko, że w lokalu w którym jest tak mało miejsca, bo przez to (chyba) tak mało prac.
wroniec Napisano 5 Kwiecień 2009 Napisano 5 Kwiecień 2009 Supa! Gratulacje. Możliwe, że uda mi się zajrzeć. Są jakieś plany odnośnie wystaw w innych miastach?
leander Napisano 5 Kwiecień 2009 Napisano 5 Kwiecień 2009 Prawdziwy z Ciebie NINJA SZTUKI 2D! Gratki :)
sly Napisano 5 Kwiecień 2009 Napisano 5 Kwiecień 2009 Fajnie, a czemu w Poznaniu? lol. - bo nie ma dżemu. _____________________________ Gratulacje wystawy. Czeba jechać.
little-ninja Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 hejo hejo Dzięki Adek za info 0_o jesteś nieoceniony :) W Poznaniu już na stałe, więc wystawa też w Poznaniu :P. Co do miejsca, może i mało przestrzeni, ale lokalizacja świetna i ludzie z księgarni bardzo otwarci(zresztą krok po kroczku nie wszystko naraz :)). Jeszcze raz dziękuję wszystkim i zapraszam :)
boba Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 nooo fajnie było, a w dzień otwarcia było nawet winko hehe... profesjonalnie pod każdym względem :) ps ninj ninja, a fotki co pani nindżowa robiła wrzucisz sam czy ja mam wrzucić :> ? pozdrowienia i gratulacje i ode mnie (tak oficjalnie) m!
biglebowsky Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 A fotki to ja mogę, bo nie wiedzieć czemu się napatoczyły :P http://komiksyinietylko.blox.pl/2009/04/Fotorelacion-z-Bookarestu.html
little-ninja Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Aaa to Daniel wpisał komenta na blogu :D
Rekomendowane odpowiedzi