Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Paweł Piechnik poinformował na naszym forum i tym samym zaprosił na otwarcie jego wystawy komiksowej zatytułowanej "w dymku". Otwarcie 4 kwietnia o godz. 18.00 w księgarni "bookarest" w Starym Browarze (dziedziniec sztuki) w Poznaniu. Wystawa potrwa do 22 kwietnia. Aurę pogodową mamy sprzyjającą, być może ktoś będzie na spacerze, przejazdem - warto wtedy zajrzeć.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=583

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja go znam, ja go znam!!! ;)

Nooo, Maly Nindżo, grats! :) Kolejna wystawa, robisz sie slawny;)

Drogie samochody, szybkie kobiety... u la la! ;)

Napisano

Gratuluję El-Ninjo - zawsze mówiłem, że świat stoi przed Tobą otworem. Dziś Poznań, jutro Londyn, kto wie co będzie następne? :) Btw. zapraszam do Krakowa, jeśli byłbyś zainteresowany pokazaniem swojej sztuki na południu :)

Napisano

Rysunki fajne, wiadomo. Szkoda tylko, że w lokalu w którym jest tak mało miejsca, bo przez to (chyba) tak mało prac.

Napisano

Supa! Gratulacje.

Możliwe, że uda mi się zajrzeć. Są jakieś plany odnośnie wystaw w innych miastach?

Napisano
Fajnie, a czemu w Poznaniu?

lol. - bo nie ma dżemu.

Gratulacje wystawy. Czeba jechać.

Napisano

hejo hejo

Dzięki Adek za info 0_o jesteś nieoceniony :)

W Poznaniu już na stałe, więc wystawa też w Poznaniu :P.

Co do miejsca, może i mało przestrzeni, ale lokalizacja świetna i ludzie z księgarni bardzo otwarci(zresztą krok po kroczku nie wszystko naraz :)).

Jeszcze raz dziękuję wszystkim i zapraszam :)

Napisano

nooo fajnie było, a w dzień otwarcia było nawet winko hehe... profesjonalnie pod każdym względem :)

ps ninj ninja, a fotki co pani nindżowa robiła wrzucisz sam czy ja mam wrzucić :> ?

pozdrowienia i gratulacje i ode mnie (tak oficjalnie)

m!