Georgas Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Witam serdecznie po przerwie, chciałbym Wam zaprezentować moją ostatnią wizualizację dla relaksu , mam nadzieję że się będzie podobać komentarze mile widziane :) pozdrawiam, Greg
Temporal Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 ta lampa jakos dziwinie wisi, troche malo ciekawe swiatlo (nie oznacza ze zle poprostu takie standardowe malo przykuwajace uwage), chyba decyh tego parkieciku troche zaduze jak na moj gust, zaduzo nam sufiutu pokazales duzy procent sceny jest zmarnowany przez pusta biel. Tyle narzekania bo tak ogolnie rzecz biorac to dobra vizka. Fajny ten material sofo/kanapay (co to jest? :P)
Pawelkos Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Deski parkietu wg za szerokie, tekstura na nich rozmyta, swiatelko przejarane szczegolnie ta w kacie z lewej strony pod oknem, wszechobecna biel bije troche po oczach, troche malo ciekawy kadr tak jakbys do konca nie wiedzial co chcesz pokazac, na co zwrocic uwage, ale kanapa super
pressenter Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Co mi się nie podoba to czarna czerń, już praktycznie czarne plamy. Szkoda, że tylko jedno ujęcie, takie w zasadzie nie pokazujące nic konkretnie, ale sama wiz przyjemna, kanapka wymiata. ;)
Tores Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Przy tak jasnym oświetleniu to aż dziw, że meble takie czarne.
rzulu Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 material kanapy fatalny jesli chodzi o aspekt uzytkowy.
JunioR Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 no to tak, jest coraz lepiej, rozwijasz się ;) a ogólnie to ten obraz niepotrzebny, ze względu na nasycenie koloru przy ciemnych meblach. elo elo
Marcin Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 material kanapy fatalny jesli chodzi o aspekt uzytkowy. bo ?
NV Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 Tak szczerze Georgas to widziałem o wiele lepsze twoje wizki. Tutaj im dalej od kanapy tym coraz słabiej imo.
J|L Napisano 8 Kwiecień 2009 Napisano 8 Kwiecień 2009 a mnie akurat kanapa podoba sie najbardziej przyznaj sie ze poprostu ja wyciołes ze zdjecia :P podłoga spoko tylko troszke rozmycie z lewej strony przy kanapie kole po oczach....no i moze troszke jeszcze nie lezy mi materiał czarnych szafek... ale sam nie wiem... reszta bez zarzutow pozdrawaim
hcpiter Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 Jest fajnie, jedynie ten tyl jednak za czarny, bo robi sie taka plama na tle calego wnetrza, szkoda ze tylko jedno ujecie :) Pozdro !
carlosss Napisano 9 Kwiecień 2009 Napisano 9 Kwiecień 2009 Tym razem nie daje to rady ;P tak jak wyżej uwagi z podłogą, czernią no i światło dziwne (dziwnie się rozchodzi w pomieszczeniu) Lepsze wizki Pan żeś robił Panie Georgas
Georgas Napisano 9 Kwiecień 2009 Autor Napisano 9 Kwiecień 2009 czesc, dzięki wielkie Panowie za komentarze i krytykę :) idę w złą stronę na to wychodzi :) co do czarnej 'plamy' to u mnie nie jest aż tak czarno no ale jak mówicie że za czarno to za czarno :) dzięki raz jeszcze za posty, następnym razem będzie lepiej :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi