jasiek311 Napisano 7 Kwiecień 2009 Share Napisano 7 Kwiecień 2009 (edytowane) Witam, prezentuje zwycieski projekt konkursowy na scene/miejsce spotkan w Lubljanie, Slowenia. Autorzy: Alicja Choła, Jan Ledwoń Link do strony z pozostalymi pracami konkursowymi: klik_klik_klik a tu plansze: Edytowane 24 Czerwiec 2009 przez jasiek311 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzi0r Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 gratki :) fajnie opracowanie graficzne:) czekam na foty z realizacji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek311 Napisano 30 Maj 2009 Autor Share Napisano 30 Maj 2009 pierwsze zdjecia z realizacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 Czy ta 'scena' nie jest aby czasem zdeczka za mała? Gratuluję, mimo, że mnie osobiście projekt i wizja się nie podoba:) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 czy realizacja nie gubi przypadkiem proporcji sceny z projektu ? gratulacje zwycięstwa w konkursie i realizacji! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kedzior Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 moje gratulacje :) , swoją drogą Słowenia to piękny kraj, polecam wejście na ich najwyższy szczyt - Triglav (2864 m npm) a Alpach Julijskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 gratuluję wygranej, czekam na "making of" real sceny oczywiście z finalnym zdjęciem tłumu rozentuzjazmowanych słowenek pod sceną... - fajna sprawa taki konkurs zagraniczny w portfolio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek311 Napisano 24 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2009 zalaczam zdjecia z realizacji - sceny w Metelkova Mesto w Lubljanie... . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
routee Napisano 24 Czerwiec 2009 Share Napisano 24 Czerwiec 2009 wzornictwo tak ale nie użytkowe. pewnie bardziej chodziło o formę 'pomnikową niż użyteczną i to się imo udało ciekawie osiągnąć. możesz lekko większe zdjęcie realizacyjne zapodać czy tam pod sceną dobrze widzę półmetrowe HEBy ?? z tej ilości stali to by nie jeden most wybudować dało radę : } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek311 Napisano 24 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2009 w konkursie bylo wiele ograniczen, ktore znacznie wplynely na ostateczna forme. jesli chodzi o heby, to rzeczywiscie, troche tego tam jest... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 24 Czerwiec 2009 Share Napisano 24 Czerwiec 2009 hehe no rzeczywiście konstrukcja jak bunkru :P ale fajnie wygląda. gratuluje wygranej w konkursie i udanej realizacji. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 (edytowane) Ja również gratuluje, ale muzykom na tej scenie już z góry współczuje. Akustyka będzie tam raczej średnia wydaje mi się i nie będzie chyba zbyt wygodnie. A cięższy sprzęt nie będzie na niej "pływał" przez te pustkę wewnątrz? Edytowane 1 Maj 2010 przez Godzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 1 Maj 2010 Share Napisano 1 Maj 2010 Projekt ciekawy i oryginalny. Szkoda, że nie komponuje się z otoczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 1 Maj 2010 Share Napisano 1 Maj 2010 Trochę farbek i się wkomponuje, imo. Gratulacje, ciekawy projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek311 Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2011 zdjęcia z marca 2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 23 Czerwiec 2011 Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Widać, że ćwiczyli na niej artystyczną masakrę:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wacini Napisano 25 Czerwiec 2011 Share Napisano 25 Czerwiec 2011 odnośnie wizualizacji i przedstawienia projektu jest to wykonane po prostu dobrze ;] Chciałem coś wtrącić odnośnie samej sceny, o ile sama forma przypadła mi do gustu, to jej wielkość jest zatrważająco mała, może takie były wymagania konkursowe nie wiem. Wpisanie się w otoczenie, jako biała forma sympatycznie kontrastowała z resztą, w obecnym stanie (marcowym) świetnie wpisuje się w otoczenie, mam nadzieje ze taka było pierwotne założenie. Gratuluje wygranej oraz ciekawej realizacji. Życzę dalszych sukcesów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi