jasiek311 Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 (edited) Witam, prezentuje zwycieski projekt konkursowy na scene/miejsce spotkan w Lubljanie, Slowenia. Autorzy: Alicja Choła, Jan Ledwoń Link do strony z pozostalymi pracami konkursowymi: klik_klik_klik a tu plansze: Edited June 24, 2009 by jasiek311 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondzi0r Posted April 12, 2009 Share Posted April 12, 2009 gratki :) fajnie opracowanie graficzne:) czekam na foty z realizacji :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasiek311 Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 pierwsze zdjecia z realizacji . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touch Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Czy ta 'scena' nie jest aby czasem zdeczka za mała? Gratuluję, mimo, że mnie osobiście projekt i wizja się nie podoba:) Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaGuu Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 czy realizacja nie gubi przypadkiem proporcji sceny z projektu ? gratulacje zwycięstwa w konkursie i realizacji! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kedzior Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 moje gratulacje :) , swoją drogą Słowenia to piękny kraj, polecam wejście na ich najwyższy szczyt - Triglav (2864 m npm) a Alpach Julijskich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loki Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 gratuluję wygranej, czekam na "making of" real sceny oczywiście z finalnym zdjęciem tłumu rozentuzjazmowanych słowenek pod sceną... - fajna sprawa taki konkurs zagraniczny w portfolio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasiek311 Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 zalaczam zdjecia z realizacji - sceny w Metelkova Mesto w Lubljanie... . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
routee Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 wzornictwo tak ale nie użytkowe. pewnie bardziej chodziło o formę 'pomnikową niż użyteczną i to się imo udało ciekawie osiągnąć. możesz lekko większe zdjęcie realizacyjne zapodać czy tam pod sceną dobrze widzę półmetrowe HEBy ?? z tej ilości stali to by nie jeden most wybudować dało radę : } Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasiek311 Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 w konkursie bylo wiele ograniczen, ktore znacznie wplynely na ostateczna forme. jesli chodzi o heby, to rzeczywiscie, troche tego tam jest... pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudy Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 hehe no rzeczywiście konstrukcja jak bunkru :P ale fajnie wygląda. gratuluje wygranej w konkursie i udanej realizacji. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzil Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 (edited) Ja również gratuluje, ale muzykom na tej scenie już z góry współczuje. Akustyka będzie tam raczej średnia wydaje mi się i nie będzie chyba zbyt wygodnie. A cięższy sprzęt nie będzie na niej "pływał" przez te pustkę wewnątrz? Edited May 1, 2010 by Godzil Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam_m Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Projekt ciekawy i oryginalny. Szkoda, że nie komponuje się z otoczeniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Trochę farbek i się wkomponuje, imo. Gratulacje, ciekawy projekt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasiek311 Posted June 18, 2011 Author Share Posted June 18, 2011 zdjęcia z marca 2011. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touch Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Widać, że ćwiczyli na niej artystyczną masakrę:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacini Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 odnośnie wizualizacji i przedstawienia projektu jest to wykonane po prostu dobrze ;] Chciałem coś wtrącić odnośnie samej sceny, o ile sama forma przypadła mi do gustu, to jej wielkość jest zatrważająco mała, może takie były wymagania konkursowe nie wiem. Wpisanie się w otoczenie, jako biała forma sympatycznie kontrastowała z resztą, w obecnym stanie (marcowym) świetnie wpisuje się w otoczenie, mam nadzieje ze taka było pierwotne założenie. Gratuluje wygranej oraz ciekawej realizacji. Życzę dalszych sukcesów ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts