Jump to content

[architektura/konkurs] scena w Lubljanie, Slowenia

jasiek311

Recommended Posts

gratuluję wygranej, czekam na "making of" real sceny oczywiście z finalnym zdjęciem tłumu rozentuzjazmowanych słowenek pod sceną... - fajna sprawa taki konkurs zagraniczny w portfolio.

wzornictwo tak ale nie użytkowe. pewnie bardziej chodziło o formę 'pomnikową niż użyteczną i to się imo udało ciekawie osiągnąć.

możesz lekko większe zdjęcie realizacyjne zapodać czy tam pod sceną dobrze widzę półmetrowe HEBy ?? z tej ilości stali to by nie jeden most wybudować dało radę : }

Ja również gratuluje, ale muzykom na tej scenie już z góry współczuje. Akustyka będzie tam raczej średnia wydaje mi się i nie będzie chyba zbyt wygodnie. A cięższy sprzęt nie będzie na niej "pływał" przez te pustkę wewnątrz?

Edited by Godzil

odnośnie wizualizacji i przedstawienia projektu jest to wykonane po prostu dobrze ;]

Chciałem coś wtrącić odnośnie samej sceny, o ile sama forma przypadła mi do gustu, to jej wielkość jest zatrważająco mała, może takie były wymagania konkursowe nie wiem. Wpisanie się w otoczenie, jako biała forma sympatycznie kontrastowała z resztą, w obecnym stanie (marcowym) świetnie wpisuje się w otoczenie, mam nadzieje ze taka było pierwotne założenie.

Gratuluje wygranej oraz ciekawej realizacji. Życzę dalszych sukcesów ;)