Napisano 7 Kwiecień 200915 l Witam, prezentuje zwycieski projekt konkursowy na scene/miejsce spotkan w Lubljanie, Slowenia. Autorzy: Alicja Choła, Jan Ledwoń Link do strony z pozostalymi pracami konkursowymi: klik_klik_klik a tu plansze: Edytowane 24 Czerwiec 200915 l przez jasiek311
Napisano 12 Kwiecień 200915 l gratki :) fajnie opracowanie graficzne:) czekam na foty z realizacji :]
Napisano 30 Maj 200915 l Czy ta 'scena' nie jest aby czasem zdeczka za mała? Gratuluję, mimo, że mnie osobiście projekt i wizja się nie podoba:) Pozdr
Napisano 1 Czerwiec 200915 l czy realizacja nie gubi przypadkiem proporcji sceny z projektu ? gratulacje zwycięstwa w konkursie i realizacji! :D
Napisano 1 Czerwiec 200915 l moje gratulacje :) , swoją drogą Słowenia to piękny kraj, polecam wejście na ich najwyższy szczyt - Triglav (2864 m npm) a Alpach Julijskich
Napisano 1 Czerwiec 200915 l gratuluję wygranej, czekam na "making of" real sceny oczywiście z finalnym zdjęciem tłumu rozentuzjazmowanych słowenek pod sceną... - fajna sprawa taki konkurs zagraniczny w portfolio.
Napisano 24 Czerwiec 200915 l Autor zalaczam zdjecia z realizacji - sceny w Metelkova Mesto w Lubljanie... . . .
Napisano 24 Czerwiec 200915 l wzornictwo tak ale nie użytkowe. pewnie bardziej chodziło o formę 'pomnikową niż użyteczną i to się imo udało ciekawie osiągnąć. możesz lekko większe zdjęcie realizacyjne zapodać czy tam pod sceną dobrze widzę półmetrowe HEBy ?? z tej ilości stali to by nie jeden most wybudować dało radę : }
Napisano 24 Czerwiec 200915 l Autor w konkursie bylo wiele ograniczen, ktore znacznie wplynely na ostateczna forme. jesli chodzi o heby, to rzeczywiscie, troche tego tam jest... pzdr
Napisano 24 Czerwiec 200915 l hehe no rzeczywiście konstrukcja jak bunkru :P ale fajnie wygląda. gratuluje wygranej w konkursie i udanej realizacji. :)
Napisano 29 Kwiecień 201014 l Ja również gratuluje, ale muzykom na tej scenie już z góry współczuje. Akustyka będzie tam raczej średnia wydaje mi się i nie będzie chyba zbyt wygodnie. A cięższy sprzęt nie będzie na niej "pływał" przez te pustkę wewnątrz? Edytowane 1 Maj 201014 l przez Godzil
Napisano 25 Czerwiec 201113 l odnośnie wizualizacji i przedstawienia projektu jest to wykonane po prostu dobrze ;] Chciałem coś wtrącić odnośnie samej sceny, o ile sama forma przypadła mi do gustu, to jej wielkość jest zatrważająco mała, może takie były wymagania konkursowe nie wiem. Wpisanie się w otoczenie, jako biała forma sympatycznie kontrastowała z resztą, w obecnym stanie (marcowym) świetnie wpisuje się w otoczenie, mam nadzieje ze taka było pierwotne założenie. Gratuluje wygranej oraz ciekawej realizacji. Życzę dalszych sukcesów ;)