Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

prezentuje zwycieski projekt konkursowy na scene/miejsce spotkan w Lubljanie, Slowenia.

Autorzy: Alicja Choła, Jan Ledwoń

Link do strony z pozostalymi pracami konkursowymi:

klik_klik_klik

a tu plansze:

sheet1.jpg

sheet3.jpg

sheet2.jpg

Edytowane przez jasiek311

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 6,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Czy ta 'scena' nie jest aby czasem zdeczka za mała?

Gratuluję, mimo, że mnie osobiście projekt i wizja się nie podoba:)

Pozdr

Napisano

czy realizacja nie gubi przypadkiem proporcji sceny z projektu ?

gratulacje zwycięstwa w konkursie i realizacji! :D

Napisano

moje gratulacje :) , swoją drogą Słowenia to piękny kraj, polecam wejście na ich najwyższy szczyt - Triglav (2864 m npm) a Alpach Julijskich

Napisano

gratuluję wygranej, czekam na "making of" real sceny oczywiście z finalnym zdjęciem tłumu rozentuzjazmowanych słowenek pod sceną... - fajna sprawa taki konkurs zagraniczny w portfolio.

Napisano

wzornictwo tak ale nie użytkowe. pewnie bardziej chodziło o formę 'pomnikową niż użyteczną i to się imo udało ciekawie osiągnąć.

możesz lekko większe zdjęcie realizacyjne zapodać czy tam pod sceną dobrze widzę półmetrowe HEBy ?? z tej ilości stali to by nie jeden most wybudować dało radę : }

Napisano
  • Autor

w konkursie bylo wiele ograniczen, ktore znacznie wplynely na ostateczna forme.

jesli chodzi o heby, to rzeczywiscie, troche tego tam jest... pzdr

Napisano

hehe no rzeczywiście konstrukcja jak bunkru :P ale fajnie wygląda. gratuluje wygranej w konkursie i udanej realizacji. :)

Napisano

Ja również gratuluje, ale muzykom na tej scenie już z góry współczuje. Akustyka będzie tam raczej średnia wydaje mi się i nie będzie chyba zbyt wygodnie. A cięższy sprzęt nie będzie na niej "pływał" przez te pustkę wewnątrz?

Edytowane przez Godzil

Napisano

Trochę farbek i się wkomponuje, imo.

Gratulacje, ciekawy projekt.

Napisano

odnośnie wizualizacji i przedstawienia projektu jest to wykonane po prostu dobrze ;]

Chciałem coś wtrącić odnośnie samej sceny, o ile sama forma przypadła mi do gustu, to jej wielkość jest zatrważająco mała, może takie były wymagania konkursowe nie wiem. Wpisanie się w otoczenie, jako biała forma sympatycznie kontrastowała z resztą, w obecnym stanie (marcowym) świetnie wpisuje się w otoczenie, mam nadzieje ze taka było pierwotne założenie.

Gratuluje wygranej oraz ciekawej realizacji. Życzę dalszych sukcesów ;)