kubeczek77 Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Parabolowy świat: --- Parabola jest wykresem funkcji kwadratowej (ax^ + bx +c) Od parametru a zależy jak skierowane są ramiona paraboli, jeśli a dodatnie to w górę, gdy ujemne to w dół. --- Nareszcie kończę tą pracę, by zaczynać nowy projekt :) Dziękuje za wszystkie komentarze, krytykę i pomoc w WIPie. PS jak byście przetłumaczyli ten tytuł na angielski? Właściwie to na jednym forum napisałem "Parabolas' world" a na drugim "The world of parabolas", które lepiej? Może jeszcze jakoś inaczej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Użytkownik Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Dobre :) gdzieś już coś podobnego widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Wiem co to parabola i wiem od czego zalezy jej wykres, ale mimo to nie wiem co chciales przekazac, ale pomijajac te kwestie super praca, fajny klimacik, w koncu cos innego posrod calego stada wizek. Szkoda ze niektore materialy niedopracowane przez co wyglada troche sztucznie, dlatego ode mnie 4*, gdyby shaderki i swiatlo bylo lepsze dalbym 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzulu Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 jak na blendera to calkiem fajowe ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morphe Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 jak to co przedstawia, to nie widac? chlopak odrabia zadanie, i go szlak trafil ;) - bardzo zabawne :D podoba mi sie - tak jak wyzej szkoda ze shadery niedorpacowane, ale podejzewam ze celem byly postacie a nie blat;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batystuka Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 czesc, fajny pomysl, a po angielskiemu:)"Parabola's world" jest niepoprawnie, powinno byc "parabolic world" pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkbart Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Bardzo przyjemna praca, można by ciut dopracować materiały, ale ogólnie bardzo pozytywnie. Pozdrawiam! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predator747 Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Eheh, fajny pomysł:) Podoba mi się. Mogłeś zrobić jeszcze parabolową kobietkę gdzieniegdzie:) Spodobało mi się w pracy to najbardziej, że jako jedna z niewielu, na które patrzyłem, przy pierwszym spojrzeniu, odniosłem wrażenie, że zaraz klatka się zmieni i zobaczę cały pokój. A to bardzo ważne, bo to znaczy, że ujęcie to, dobrze działa na wyobraźnie, czyli na to, czego nie widać. Po głębszym wejrzeniu było mniej kolorowo, ale i tak masz + ode mnie:) 4/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 fajny pomysl i niezła pracka... podobać mi sie :D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 pomyślisz o animacji? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 mnie się podoba **** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Fajny toonkowy styl oraz pomysł. Tylko cienie słabe. :( Zwłaszcza przy kubku. By the way, znam ten zbiór zadań do fizyki x_x... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Fajnie to z cyrklem wymyśliłeś. Ale za dużo tych parabol, moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 hłe hłe, przeciez parabole tu dominują, zgodnie z tematem pracy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimi Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 fajnie ludki naciągają cyrkiel, i ten ludek na stosie :D bardzo fajna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi