Gość Morte Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 (edytowane) Taki projekt wielkanocno-odprężający, czyli mały 'redizajn' Pana Iniemamocnego. Całość była tworzona od czwartku do dzisiaj + we wtorek wtorek speed sculpt glowy, traktowana raczej jako zabawa. Pozdrawiam! Edytowane 14 Kwiecień 2009 przez Morte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 A co jemu się w gębę, za przeproszeniem, stało ? Pod pociąg wpadł ? Wypadek z ciężarówką ? Bo taki pokiereszowany wygląda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Witam!! bardzo fajnie, mi sie podoba choc proporcje straszeni mi przeszkadzaja np.ogromne dlonie, stopy... jako, ze pokaujesz to w game arcie to pozwole sobie wspomniec, ze troche za duzo facow np. na glowie... wiem, ze to speed ale... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 mi się bardzo podoba wypas!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Bardzo fajny niuniek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 przyjemna pracka, z twarzy podobny do Tuska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Bardzo fajna pracka - nie ma się chyba czego doczepić :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Czytelna i profesjonalnie wykonana postać GJ ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 14 Kwiecień 2009 Share Napisano 14 Kwiecień 2009 Całkiem fajnie wyszedł. Przyczepić się można natomiast do proporcji i pozy ciała, bo one faktycznie w ogóle nie działają tak jak powinny. Zamiast przyjaznej komiczności uzyskałeś tylko dziwne deformacje IMO Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 fajny wyraz twarzy -widać charakter. na minus jak dla mnie proporcje i faktura stroju, ale jako całokształt i tak mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 twarzy podobny do Tuska :) ciekawe czy to dobrze czy zle? :D fajne, moze juz nie ma charakteru strochu zaposzczonego bohatera ale nadal niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Dzięki za komentarze wszystkim, Tusk mnie zaskoczył... Co do proporcji- może fakt, troszkę z nimi odjechałem ale tak w trakcie tworzenia jakoś mi się podobałby. A pociag to on niejeden zatrzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 mocne... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Mocny nie ma co, mi sie podobaja takie proporcje. Moze lapy troche bym zmniejszyl, skoro stopy juz ma kacze (a moze nie ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi