Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Taki projekt wielkanocno-odprężający, czyli mały 'redizajn' Pana Iniemamocnego. Całość była tworzona od czwartku do dzisiaj + we wtorek wtorek speed sculpt glowy, traktowana raczej jako zabawa.

finished1a.png

finished2.png

finished4.png

finised3.png

Pozdrawiam!

Edytowane przez Morte

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A co jemu się w gębę, za przeproszeniem, stało ? Pod pociąg wpadł ? Wypadek z ciężarówką ? Bo taki pokiereszowany wygląda ;)

Napisano

Witam!!

bardzo fajnie, mi sie podoba choc proporcje straszeni mi przeszkadzaja np.ogromne dlonie, stopy... jako, ze pokaujesz to w game arcie to pozwole sobie wspomniec, ze troche za duzo facow np. na glowie... wiem, ze to speed ale...

pozdrawiam

Napisano

Bardzo fajna pracka - nie ma się chyba czego doczepić :)

pozdro

Napisano

Całkiem fajnie wyszedł. Przyczepić się można natomiast do proporcji i pozy ciała, bo one faktycznie w ogóle nie działają tak jak powinny. Zamiast przyjaznej komiczności uzyskałeś tylko dziwne deformacje IMO

Pozdr.

fi_3490_0_f0008260_005.jpg

Napisano

fajny wyraz twarzy -widać charakter. na minus jak dla mnie proporcje i faktura stroju, ale jako całokształt i tak mi się podoba.

Napisano
twarzy podobny do Tuska :)
ciekawe czy to dobrze czy zle? :D fajne, moze juz nie ma charakteru strochu zaposzczonego bohatera ale nadal niezle
Napisano

Dzięki za komentarze wszystkim, Tusk mnie zaskoczył...

Co do proporcji- może fakt, troszkę z nimi odjechałem ale tak w trakcie tworzenia jakoś mi się podobałby.

A pociag to on niejeden zatrzymał.

Napisano

Mocny nie ma co, mi sie podobaja takie proporcje.

Moze lapy troche bym zmniejszyl, skoro stopy juz ma kacze (a moze nie ;))