Napisano 15 Kwiecień 200915 l witam, Nie wiem czemu ;) ale jakoś ostatnio klienci rzadziej się odzywają i korzystając z wolnego czasu złożyłem showreel'a. Przy temacie pomagał viz.k -dzięki. Link do animacji:
Napisano 15 Kwiecień 200915 l Całość świetna, wizki najwyższej próby moim zdaniem, gratki! Malutkim, naprawde malutkim minusikiem są skręcające autka na animacjach...nie psuje to jednak odbioru całości.
Napisano 15 Kwiecień 200915 l podpisuje się pod klimentem :) fajny wstęp, ciekawe na czym to liczyliście... pzdr
Napisano 16 Kwiecień 200915 l Bardzo fajne! Szczególnie wnętrza świetne! Autka skręcające nie bardzo, ale podoba mi się prędkość tych co nie skręcają (zwykle w animacjach auta ciągną się niemiłosiernie) 5* Pozdrawiam
Napisano 16 Kwiecień 200915 l Autor SWRSC: podkład z tej stronki: http://flashmusic.pl/background-music/royalty-free-music/index.php dużego wyboru nie ma, 4 zł za utwór ;) peterr: większość klipów liczona na Quadzie Q9300 8gb ram Pozdrawiam
Napisano 17 Kwiecień 200915 l Bardzo fajnie zrobione, no i oczywiscie ladne animki szczegolnie te exteriory :) W drugiej lub 3ciej kamerze samochod fajnie skrecil ;) Pozdrawiam !