PhEn!X Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 (edytowane) Mój projekt będzie dość krwawy inspirowany komiksem. Jak wiadomo najlepsze pomysły przychodzą w trakcie relaksu. Na tronie zawsze można sobie podumać, a najgorsze co się może stać to to jak coś nam tę chwilę przerwie. Dołączam wstępny render sceny [ATTACH]62907[/ATTACH] Edytowane 22 Kwiecień 2009 przez PhEn!X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 hmmm jak to się ma do tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 Niestety CHYBA nijak ma się do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 przy okazji tematu to źle nazwany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 Ma się może o tyle, że siedząc na kiblu wymyśla się niesamowite rzeczy, które okazują się później nie do zrealizowania;) Może z tego dałoby się jakieś ciekawe pomysły wyciągnąć - nie chcę nic podpowiadać ale to co narazie zaproponowałeś na pewno nie pokazuje owych 'najlepszych pomysłów w trakcie relaksu na tronie'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhEn!X Napisano 21 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2009 w późniejszym etapie mam zamiar dodać porozrzucane notatki i szkice projektów więc nawiązanie będzie ale zanim to nastąpi minie sporo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 moze projekty zapisane na papierze toaletowym, który wiadomo do czego służy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 PhEn!X: zerknij proszę w wątek z regulaminem dot. Bitwy i proszę wprowadź odpowiednie zmiany w temacie Bitwy. Taki mały znaczek przed słowem "Kibelek". Taki jaki ma 100% innych userów a który to znaczek olałeś. dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 zarąbiste, ja też ma "kupę" pomysłów na tronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KvG Napisano 23 Kwiecień 2009 Share Napisano 23 Kwiecień 2009 To jest to ! Idealnie trafia w temat. Gdyby tak porównać z innymi wątkami, to tak trochę drwiąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loko Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 eee sztywniaki nie czujecie tego? widocznie autor nie wpadł nigdy do kibla wiec dla niego jest to niezrealizowana sprawa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhEn!X Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2009 Ostatnio tydzień mi wypadł z kalendarza i nic nie robiłem ale dziś się trochę zabrałem za tą pracę i wyszło mi parę zmian. [ATTACH]63061[/ATTACH] [ATTACH]63062[/ATTACH] cieszę się że choć dwie osoby wiedzą co mam na myśli i szczerze mówiąc wolę konstruktywną krytykę bo że coś jest do niczego to każdy może powiedzieć a co i jak można poprawić to już niekarzdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhEn!X Napisano 8 Maj 2009 Autor Share Napisano 8 Maj 2009 Taki mały up ale powoli zmierzam ku końcowi czyli pewnie jakiś tydzień dwa przy czasie jaki poświęcam na ten projekt. Niestety zapomniałem wstawić warstwę z notatkami do rendera [ATTACH]63244[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 mi tez się zdaje ze temat sie kwalifikuje jak najbardzie,j inna rzecz ze nie wydaje sie ten pomysł górnolotny. No ale jak dobrze to zrobisz to możne być zabawne i oryginalne, tyle ze to nie będzie łatwo nie spalić takiego dowcip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi