Napisano 21 Kwiecień 200915 l Mój projekt będzie dość krwawy inspirowany komiksem. Jak wiadomo najlepsze pomysły przychodzą w trakcie relaksu. Na tronie zawsze można sobie podumać, a najgorsze co się może stać to to jak coś nam tę chwilę przerwie. Dołączam wstępny render sceny [ATTACH]62907[/ATTACH] Edytowane 22 Kwiecień 200915 l przez PhEn!X
Napisano 21 Kwiecień 200915 l Ma się może o tyle, że siedząc na kiblu wymyśla się niesamowite rzeczy, które okazują się później nie do zrealizowania;) Może z tego dałoby się jakieś ciekawe pomysły wyciągnąć - nie chcę nic podpowiadać ale to co narazie zaproponowałeś na pewno nie pokazuje owych 'najlepszych pomysłów w trakcie relaksu na tronie'.
Napisano 21 Kwiecień 200915 l Autor w późniejszym etapie mam zamiar dodać porozrzucane notatki i szkice projektów więc nawiązanie będzie ale zanim to nastąpi minie sporo czasu.
Napisano 21 Kwiecień 200915 l moze projekty zapisane na papierze toaletowym, który wiadomo do czego służy ;]
Napisano 21 Kwiecień 200915 l PhEn!X: zerknij proszę w wątek z regulaminem dot. Bitwy i proszę wprowadź odpowiednie zmiany w temacie Bitwy. Taki mały znaczek przed słowem "Kibelek". Taki jaki ma 100% innych userów a który to znaczek olałeś. dziękuję
Napisano 23 Kwiecień 200915 l To jest to ! Idealnie trafia w temat. Gdyby tak porównać z innymi wątkami, to tak trochę drwiąco.
Napisano 28 Kwiecień 200915 l eee sztywniaki nie czujecie tego? widocznie autor nie wpadł nigdy do kibla wiec dla niego jest to niezrealizowana sprawa :P
Napisano 29 Kwiecień 200915 l Autor Ostatnio tydzień mi wypadł z kalendarza i nic nie robiłem ale dziś się trochę zabrałem za tą pracę i wyszło mi parę zmian. [ATTACH]63061[/ATTACH] [ATTACH]63062[/ATTACH] cieszę się że choć dwie osoby wiedzą co mam na myśli i szczerze mówiąc wolę konstruktywną krytykę bo że coś jest do niczego to każdy może powiedzieć a co i jak można poprawić to już niekarzdy
Napisano 8 Maj 200915 l Autor Taki mały up ale powoli zmierzam ku końcowi czyli pewnie jakiś tydzień dwa przy czasie jaki poświęcam na ten projekt. Niestety zapomniałem wstawić warstwę z notatkami do rendera [ATTACH]63244[/ATTACH]
Napisano 9 Maj 200915 l mi tez się zdaje ze temat sie kwalifikuje jak najbardzie,j inna rzecz ze nie wydaje sie ten pomysł górnolotny. No ale jak dobrze to zrobisz to możne być zabawne i oryginalne, tyle ze to nie będzie łatwo nie spalić takiego dowcip