Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Czy tylko ja czuję się jakbym czytał jakiś artykuł sponsorowany.

W kilku słowach podsumowałbym to tak:

Nowe ficzery (o których i tak wszyscy wiedzą) są super!

Napisano

Od recenzji spodziewam sie podania zalet ORAZ WAD. Mudbox nie jest zly ale tez nie jest idealny, a tutaj same zalety..

(btw - kozacki ten alien ;)

Napisano
Czy tylko ja czuję się jakbym czytał jakiś artykuł sponsorowany.

Nie tylko ty... po dwóch stronach czytania tych ochów i achów każdy się tak czuje ;)

Napisano

Ale nad czym się tu roztrząsać? Oczywiście, że to artykuł sponsorowany.

Po kiego diabła dawaliby recenzję w top-row tyle czasu po premierze..

Napisano

Ano nad tym, że artykuł sponsorowany powinien być oznaczony wielkim napisem "ARTYKUŁ SPONSOROWANY", a CGSociety traci na wiarygodności zamieszczając takie gnioty.

Napisano

przeciez nie pierwszy raz cgtalk zapuszcza takie gnioty, ciezko jest wyhaczyc przeklamania, nie wiedzac jaki soft zostal gdzie uzyty ;) warto przeczytac artykul o killzonie, mumii (chociaz tu nie jestem pewien czy pamiec mnie nie oszukuje) sciema troszke, no moze inaczej omijanie pozostalej czesci prawdy ;), poza tym artykuly sa przeedytowane jak ktos sie skapnie ocb, dziwne ze w wiekszosci artykulow zostal uzyty tylko 3dsmax ;)

Napisano

No trzeba tą krówkę jakoś wypromować. W końcu musi dawać dużo dobrego mleka. :)

Napisano

Tak jak bardzo lubię Zbrusha tak o Mudboxie też złego słowa nie powiem... ostatnio musiałem ostro w nim pocisnąć na szalony deadline i ani razu mnie nie zawiódł i ani razu się nie wywalił.. O! Więc mnie artykuł jakoś szczególnie nie poraził słodyczą bo to kawał dobrego softu i już.