Napisano 23 Kwiecień 200916 l Serwis CGSociety zamieścił recenzję programu Autodesk Mudbox 2009. Zachęcamy do przeczytania. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=610
Napisano 23 Kwiecień 200916 l Czy tylko ja czuję się jakbym czytał jakiś artykuł sponsorowany. W kilku słowach podsumowałbym to tak: Nowe ficzery (o których i tak wszyscy wiedzą) są super!
Napisano 23 Kwiecień 200916 l Chociaz lubie Mudboxa, to ten tekst ma tyle wspolnego z recenzja, co ja z renderowaniem.
Napisano 23 Kwiecień 200916 l Od recenzji spodziewam sie podania zalet ORAZ WAD. Mudbox nie jest zly ale tez nie jest idealny, a tutaj same zalety.. (btw - kozacki ten alien ;)
Napisano 24 Kwiecień 200916 l Czy tylko ja czuję się jakbym czytał jakiś artykuł sponsorowany. Nie tylko ty... po dwóch stronach czytania tych ochów i achów każdy się tak czuje ;)
Napisano 24 Kwiecień 200916 l Ale nad czym się tu roztrząsać? Oczywiście, że to artykuł sponsorowany. Po kiego diabła dawaliby recenzję w top-row tyle czasu po premierze..
Napisano 24 Kwiecień 200916 l Ano nad tym, że artykuł sponsorowany powinien być oznaczony wielkim napisem "ARTYKUŁ SPONSOROWANY", a CGSociety traci na wiarygodności zamieszczając takie gnioty.
Napisano 24 Kwiecień 200916 l przeciez nie pierwszy raz cgtalk zapuszcza takie gnioty, ciezko jest wyhaczyc przeklamania, nie wiedzac jaki soft zostal gdzie uzyty ;) warto przeczytac artykul o killzonie, mumii (chociaz tu nie jestem pewien czy pamiec mnie nie oszukuje) sciema troszke, no moze inaczej omijanie pozostalej czesci prawdy ;), poza tym artykuly sa przeedytowane jak ktos sie skapnie ocb, dziwne ze w wiekszosci artykulow zostal uzyty tylko 3dsmax ;)
Napisano 24 Kwiecień 200916 l No trzeba tą krówkę jakoś wypromować. W końcu musi dawać dużo dobrego mleka. :)
Napisano 24 Kwiecień 200916 l Tak jak bardzo lubię Zbrusha tak o Mudboxie też złego słowa nie powiem... ostatnio musiałem ostro w nim pocisnąć na szalony deadline i ani razu mnie nie zawiódł i ani razu się nie wywalił.. O! Więc mnie artykuł jakoś szczególnie nie poraził słodyczą bo to kawał dobrego softu i już.