Gość Magda21 Napisano 3 Czerwiec 2009 Napisano 3 Czerwiec 2009 Proszę Cię o pomoc w wyborze najbardziej trafnego logo dla agencji reklamowej. Firma, dla której projektowany jest znak, jest firmą skupiającą młodych kreatywnych i pomysłowych ludzi. Podstawowe usługi oferowane przez nią to identyfikacja wizualna oraz kompleksowe przeprowadzanie kampanii reklamowych. Dziękuje za pomoc. LOGO NR 1. LOGO NR 2. LOGO NR 3. LOGO NR 4. LOGO NR 5. LOGO NR 6. LOGO NR 7. LOGO NR 8. Proszę o wybór jednego z prezentowanych projektów :)
Nezumi Napisano 3 Czerwiec 2009 Napisano 3 Czerwiec 2009 Szczerze, to zadne z powyzszych ale gdybym juz MUSIAL wybierac to mozna cos wydusic z 4 i 8.
Neiraa Napisano 3 Czerwiec 2009 Napisano 3 Czerwiec 2009 Przepraszam najmocniej, ale nijak to nie jest projekt 3d, więc nie bardzo chyba pasuje do tego działu o_O. a tak btw, to nie kumam dlaczego agencja reklamowa zamawia logo gdzieć na zewnątrz, skoro sama para się identyfikacją wizualną..hmm..
Gość Magda21 Napisano 3 Czerwiec 2009 Napisano 3 Czerwiec 2009 Przepraszam, myślałam, że można tu zamieszczać wszystkie projekty. Mój profesor wybrał właśnie te projekty jako najlepsze i polecił mi przeprowadzić badania, tylko niestety potrzebuje jednego konkretnego wskazania na 1 wybrany projekt.
Neiraa Napisano 3 Czerwiec 2009 Napisano 3 Czerwiec 2009 aaaa...prof, no to kumam. ale to słabe takie badania, no cóż. robiłam specjalizację z id. wizualnej wiec jak dla mnie to z drobnymi poprawkami nr 1. ale nie wiem, czy Ci moderatorzy watku stąd nie wykopią o_O
adam_m Napisano 3 Czerwiec 2009 Napisano 3 Czerwiec 2009 W 2, morele dałbym wyżej a napis agencja r. w lewo, czyli całość zamknąłbym w prostokącie. 3 też jest ok.
blomd Napisano 3 Czerwiec 2009 Napisano 3 Czerwiec 2009 Ja uważam, że nr. 3 jest najlepsza spośród wszystkich.
Gość Magda21 Napisano 3 Czerwiec 2009 Napisano 3 Czerwiec 2009 W takim razie usunę może ten post żeby się nie narażać. Miałam zapytać 100 osób i jeszcze troszkę mi brakuje.
sly Napisano 3 Czerwiec 2009 Napisano 3 Czerwiec 2009 wątek ciekawy. Żaden z projektów się nie nadaje w takiej formie. 4. zaczyna dziać się dobrze. 5. najlepszy, ale przeba go ograć jeszcze. pozdrawiam.
khatake Napisano 3 Czerwiec 2009 Napisano 3 Czerwiec 2009 No chyba 5 jest najlepsza. 3 też nieźle moim zdaniem.
Ania Napisano 3 Czerwiec 2009 Napisano 3 Czerwiec 2009 3 najfajniejszy. Podoba mi się też 1 ponieważ ma odwróconą morelę, tylko chyba trzeba by to bardziej uprościć żeby było na logo, i przysunęłabym morele bliżej siebie. 6, 7 i 8 nijak nie kojarzy się z morelami, 8 by pasowało do jakiejś firmy zajmującej się zamkami.
pressenter Napisano 3 Czerwiec 2009 Napisano 3 Czerwiec 2009 Według mnie trójka prezentuje się całkiem ciekawie. Osobiście jeszcze stawiałbym na jedynkę, ale bez tych konturów w morelkach.
Rekomendowane odpowiedzi