Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Final pracy wyglada nastepujaco:

koscmentcopy9l.jpg

Jest to kosmiczne cmentarzysko... b臋d膮ce z艂omowiskiem wszelkiego rodzaju pojazd贸w kt贸re niegdy艣 przemierza艂y wszech艣wiat. Klimat mia艂 byc z艂omowiskowy i chyba taki wyszed艂. Przyznam, 偶e jestem zadowolony z rysunku, cho膰 wiadomo, 偶e mankament贸w w nim nie brakuje. Jest jakims kolejnym etapem dla mnie. No i uda艂o mi si臋 przy okazji prze艂ama膰 przy nim troszk臋. Zawsze to mi艂o.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestnik贸w i g艂osuj膮cych w sondzie.

Tu link do du偶ej wersji:

http://i291.photobucket.com/albums/ll311/atheg/koscmentcopy9_final-1.jpg

a tu do miniatury do sondy:

http://i291.photobucket.com/albums/ll311/atheg/miniaturkadosondy.jpg

Nie wiem jak to b臋dzie, jeszcze si臋 nie pr贸bowa艂em w takich klimatach za bardzo. Na razie szkic i zobaczymy co z tego wyjdzie.

koscment_small.jpg

Edytowane przez atheg

• Odpowiedzi 19
  • Wy艣wietle艅 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

No wiem w艂a艣nie :) Siedz臋 robi臋... Ale przera偶a mnie to uj臋cie co wymy艣li艂em, brakuje mi strasznie warsztatu ... B臋d臋 wrzuca艂 na bie偶膮co co si臋 urodzi.

Up:

koscmentcopy1.jpg

koscmentcopy3.jpg

koscmentcopy4.jpg

koscmentcopy5.jpg

Edytowane przez atheg

Napisano

Baaardzo fajnie! Tylko t臋 czesc obrazka z czerwonym kontenerem troche trudno odczytac, pierwsza kolorowa wersja byla chyba lepsza pod tym wzgl臋dem. I coraz lepiej kolory Ci wychodza!

Napisano
  • Autor

Na razie to tak sobie w tych kolorach poszukuj臋. By膰 mo偶e przez to cierpi czytelno艣膰. Postaram si臋 nad tym popracowa膰. Dzi臋ki za uwagi. Nie do艣膰, 偶e cenne to jeszcze mi艂o 偶e si臋 co艣 podoba :) Ostatni update na dzi艣 raczej:

koscmentcopy6.jpg

Pozdrawiam i dobranoc :)

Napisano

Co ty tam m贸wisz o warsztacie cz艂owieku ? Ledwo wszed艂e艣 i w jeden wiecz贸r zakasowa艂e艣 wszystkich co do tej pory pracowali nad t膮 edycj膮 ChC.Ekstra robota, trzymam kciuki :)

Napisano
  • Autor

Kurcze, kurcze dzi臋kuje. Postaram si臋 dokonczyc to w sposob nieuragajacy komplementom, ktorych mi tu nie szczedzicie, ale czuje sie troche zawstydzony...

Napisano

ja troche ponarzekam :)

zrob moze bardziej panorame. dodaj cos co by sie z kosmosem SF laczylo bo teraz to wyglada jak zlomowisko z XX wieku.

Napisano
  • Autor

Wiesz te偶 tak sobie w kt贸rym艣 momencie pomy艣la艂em.. Zobaczymy co si臋 da z tym zrobi膰. Tylko dwie, trzy godziny b臋d臋 m贸g艂 po艣wi臋ci膰 jutro na t臋 ilustracj臋 niestety. Ale nic to postaram si臋 jako艣 bardzij zasugerowa膰 kosmiczno艣膰 cmentarzyska ni偶 tylko wrakami pojazd贸w, chocia偶 przyznam, 偶e efekt z艂omowiska to w艂a艣ciwie co艣 o co mi z grubsza cchodzi艂o. Tyle, 偶e mo偶e odjecha艂em od tematu za bardzo.

Napisano

przenies to na orbite, dodaj swiatlo od slonca ,gwiazdki, i bedzie gites, bo ten galimatias zlomniskowy fajnie wyglada

Napisano
  • Autor

No wi臋c jest tak:

koscmentcopy7.jpg

koscmentcopy8.jpg

koscmentcopy9l.jpg

W pierwszym poscie wymagania formalne :)

Napisano

te niepokojace formy na tle ksiezyca sa zarabiste po prostu. cos mi sie zdaje ze niestety (tzn niestety dla mnie ;P) wygrasz tego challenge'a ^^

Napisano

!! UWAGA !!

Termin, zostaje wyd艂u偶ony do 21 dni, czyli ostateczne prace nale偶y umie艣ci膰 w w膮tku do 28.06, Wszystkich ch臋tnych gor膮co zach臋cam do pracy ;).

//Pozdr.

Napisano

no no no :) "kucze o rany", ze tak zacytuje klasyka....:) a dalbys jakas rozdzialke wieksza, co by sie przyjrzec lepiej mozna bylo??

edit: juz znalazlem w pierwszym poscie wieksza ;)

Napisano
  • Autor

Biernac :) "no,no,no" i "kurcze o rany" od ciebie to jak Oskar albo Palma w Cannes. Dzi臋ki. Powiem tak, staram si臋 rozwija膰 i spogl膮dam cz臋sto w Twoim kierunku by zwi臋kszy膰 motywacj臋. Pozdroszacun.

Napisano

Bardzo ciekawe, cho膰 na m贸j gust troch臋 zbyt t艂oczno... kosmonauta ginie. Gdyby cho膰 rozja艣ni膰 nieco kontener za kosmonaut膮, wtedy jego posta膰 by艂aby bardziej widoczna. My艣l臋 sobie te偶, 偶e jedno sztuczne 艣wiat艂o na obszar, gdzie stoi kosmonauta stworzy艂o by gr臋 plan贸w jednego, gdzie dominuje sztuczne 艣wiat艂o i drugiego mrocznie obrysowanego 艣wiat艂em ksi臋偶yca.

Niemniej spoko spoko... mo偶esz kontent napi膰 si臋 piwka po niez艂ej robocie.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci