atheg Napisano 15 Czerwiec 2009 Napisano 15 Czerwiec 2009 (edytowane) Final pracy wyglada nastepujaco: Jest to kosmiczne cmentarzysko... będące złomowiskiem wszelkiego rodzaju pojazdów które niegdyś przemierzały wszechświat. Klimat miał byc złomowiskowy i chyba taki wyszedł. Przyznam, że jestem zadowolony z rysunku, choć wiadomo, że mankamentów w nim nie brakuje. Jest jakims kolejnym etapem dla mnie. No i udało mi się przy okazji przełamać przy nim troszkę. Zawsze to miło. Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestników i głosujących w sondzie. Tu link do dużej wersji: http://i291.photobucket.com/albums/ll311/atheg/koscmentcopy9_final-1.jpg a tu do miniatury do sondy: http://i291.photobucket.com/albums/ll311/atheg/miniaturkadosondy.jpg Nie wiem jak to będzie, jeszcze się nie próbowałem w takich klimatach za bardzo. Na razie szkic i zobaczymy co z tego wyjdzie. Edytowane 24 Czerwiec 2009 przez atheg
miriam Napisano 15 Czerwiec 2009 Napisano 15 Czerwiec 2009 Witam Dawaj Dawaj :). Czas ucieka. //pozdr.
atheg Napisano 15 Czerwiec 2009 Autor Napisano 15 Czerwiec 2009 (edytowane) No wiem właśnie :) Siedzę robię... Ale przeraża mnie to ujęcie co wymyśliłem, brakuje mi strasznie warsztatu ... Będę wrzucał na bieżąco co się urodzi. Up: Edytowane 15 Czerwiec 2009 przez atheg
Urbanboogie Napisano 15 Czerwiec 2009 Napisano 15 Czerwiec 2009 Baaardzo fajnie! Tylko tę czesc obrazka z czerwonym kontenerem troche trudno odczytac, pierwsza kolorowa wersja byla chyba lepsza pod tym względem. I coraz lepiej kolory Ci wychodza!
atheg Napisano 15 Czerwiec 2009 Autor Napisano 15 Czerwiec 2009 Na razie to tak sobie w tych kolorach poszukuję. Być może przez to cierpi czytelność. Postaram się nad tym popracować. Dzięki za uwagi. Nie dość, że cenne to jeszcze miło że się coś podoba :) Ostatni update na dziś raczej: Pozdrawiam i dobranoc :)
SBT77 Napisano 16 Czerwiec 2009 Napisano 16 Czerwiec 2009 Co ty tam mówisz o warsztacie człowieku ? Ledwo wszedłeś i w jeden wieczór zakasowałeś wszystkich co do tej pory pracowali nad tą edycją ChC.Ekstra robota, trzymam kciuki :)
Rotcore Napisano 16 Czerwiec 2009 Napisano 16 Czerwiec 2009 Nieźle kurcze kurcze, normanie kurcze z pikachu w Goku ewoluowałeś!
atheg Napisano 17 Czerwiec 2009 Autor Napisano 17 Czerwiec 2009 Kurcze, kurcze dziękuje. Postaram się dokonczyc to w sposob nieuragajacy komplementom, ktorych mi tu nie szczedzicie, ale czuje sie troche zawstydzony...
ortheza Napisano 18 Czerwiec 2009 Napisano 18 Czerwiec 2009 ja troche ponarzekam :) zrob moze bardziej panorame. dodaj cos co by sie z kosmosem SF laczylo bo teraz to wyglada jak zlomowisko z XX wieku.
atheg Napisano 18 Czerwiec 2009 Autor Napisano 18 Czerwiec 2009 Wiesz też tak sobie w którymś momencie pomyślałem.. Zobaczymy co się da z tym zrobić. Tylko dwie, trzy godziny będę mógł poświęcić jutro na tę ilustrację niestety. Ale nic to postaram się jakoś bardzij zasugerować kosmiczność cmentarzyska niż tylko wrakami pojazdów, chociaż przyznam, że efekt złomowiska to właściwie coś o co mi z grubsza cchodziło. Tyle, że może odjechałem od tematu za bardzo.
ortheza Napisano 18 Czerwiec 2009 Napisano 18 Czerwiec 2009 przenies to na orbite, dodaj swiatlo od slonca ,gwiazdki, i bedzie gites, bo ten galimatias zlomniskowy fajnie wyglada
atheg Napisano 19 Czerwiec 2009 Autor Napisano 19 Czerwiec 2009 No więc jest tak: W pierwszym poscie wymagania formalne :)
lili Napisano 19 Czerwiec 2009 Napisano 19 Czerwiec 2009 te niepokojace formy na tle ksiezyca sa zarabiste po prostu. cos mi sie zdaje ze niestety (tzn niestety dla mnie ;P) wygrasz tego challenge'a ^^
miriam Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 !! UWAGA !! Termin, zostaje wydłużony do 21 dni, czyli ostateczne prace należy umieścić w wątku do 28.06, Wszystkich chętnych gorąco zachęcam do pracy ;). //Pozdr.
lordbiernac Napisano 23 Czerwiec 2009 Napisano 23 Czerwiec 2009 no no no :) "kucze o rany", ze tak zacytuje klasyka....:) a dalbys jakas rozdzialke wieksza, co by sie przyjrzec lepiej mozna bylo?? edit: juz znalazlem w pierwszym poscie wieksza ;)
atheg Napisano 24 Czerwiec 2009 Autor Napisano 24 Czerwiec 2009 Biernac :) "no,no,no" i "kurcze o rany" od ciebie to jak Oskar albo Palma w Cannes. Dzięki. Powiem tak, staram się rozwijać i spoglądam często w Twoim kierunku by zwiększyć motywację. Pozdroszacun.
dzudzu Napisano 24 Czerwiec 2009 Napisano 24 Czerwiec 2009 Bardzo ciekawe, choć na mój gust trochę zbyt tłoczno... kosmonauta ginie. Gdyby choć rozjaśnić nieco kontener za kosmonautą, wtedy jego postać byłaby bardziej widoczna. Myślę sobie też, że jedno sztuczne światło na obszar, gdzie stoi kosmonauta stworzyło by grę planów jednego, gdzie dominuje sztuczne światło i drugiego mrocznie obrysowanego światłem księżyca. Niemniej spoko spoko... możesz kontent napić się piwka po niezłej robocie.
Rekomendowane odpowiedzi