MF Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 Bo to anioł :)? Fajnie wygląda. Ciekawy pomysł, dobre wykonanie, ale fakt jest taki, że nie popracowales nad oswietleniem ;)... Tekstura skóry też mi nie pasuje ;).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Maj 2004 Autor Share Napisano 26 Maj 2004 Z oświetleniem mam problem :( Light tracer strasznie kaszani mi bumpa :( A skóry to nawet w final fantasy nie udało się im wyrenderować ;P Może ktoś wie czemu się tak bump kwasi? EDIT: Jaki zez jej wyskoczył :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hikoo Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 generalnie bump jak bump, nie wiem jak u ciebie, ale u mnie w marketach jest bardzo bardzo jasno, tymczasem u ciebie ciemno, prawie jak po zamknieciu, a lampy dalej sie swieca.... co do tego bumpa to nie wiem jak ci pomoc ;/ obys sobie poradzil ! powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 26 Maj 2004 Share Napisano 26 Maj 2004 hmm ide poszukac czegos na tan temat chyba na forum cgArchitect o tym bylo ale pewna nie jestem na podloge walnij jakis brudzik i papierki od opakowan moim zdaniem to ona ma troche za maowa skore no fakt troche ciemno innego renderka nie probowales ? edytuje bo cos znajlazlamlight tracer tutorial lightracer settings tu musisz caly topic przeczytac jak cos jescze mi w lapy wpadnie to zaraz dam znac no to lecimy dalej light tracer tuttek light tracer tutorial w pdf spakowany radiosity light tracer tu sie musisz zameldowac na forum ok jakbym cos znalazla jescze to wrzuce ci poprostu co do skorki to dosc duzo tutkow jest na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 27 Maj 2004 Autor Share Napisano 27 Maj 2004 Big thx :) Edit: Rozszyfrowałem go :) Standard material go kwasił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 27 Maj 2004 Share Napisano 27 Maj 2004 yea MeG, ja też dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2004 updacik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hikoo Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 sufit mnie nadal nie przekonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 1 Czerwiec 2004 Share Napisano 1 Czerwiec 2004 to jest market czy magazyn w markecie ?? bo odnosze takie wrazenie na pierwszy rzut okiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 może to sexshop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacu666 Napisano 2 Czerwiec 2004 Share Napisano 2 Czerwiec 2004 Eeee i z takimi sufitami supermarkety widziałem :), nie jest źle. Aniołek śliczny tylko z tymi włosami to wygląda jakby się powiesił, moze zmien jej pozycje na nie taką \"sztywną\"? Ot taka mała sugestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Sufit chyba poprawiłem, w supermarketach jet taki syf(pacz poprzednia strona ;p), a pozycję to nie wiem na jaką zmienić :( Downdate: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 może batzriej kuszącą -:D - np opiera ręke o jedno udo - pochylona i palcem wskazujacym wskazuje na jakiegoś tam w oddali - nie widocznego dla widza - oglądajacego:D z przymrużonym 1 okiem pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2004 No nie wiem... Ona chyba ma być załamana a nie kusząca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 daj jej rece tak jak ludzie stoja w kosciele i moze lekko przygarbiona, jakas lezka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 kloca mi sie 2 rzeczy... posadzka jak ze spozywczego, a palety jak z dzialu ogrodniczego ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 darkelf : mylisz sie. kafelki jak z biedronki, palety jak z biedronki. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 wlasnie dupa, kafelki czysciutkie a palety usyfione jak wyciagniete z bagna... nie wspolgra po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 wymyslasz, przyjrzyj sie, palety maja wlasciwy kolor, moze musisz rozjasnic monitor, przynajmniej ja takie zawsze widze w realu (nie mylic ze sklepem :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 widze, ze nie rozumiesz mnie... chodiz o to, ze caly sklep jest czysciutki, tylko te palety takie wypieprzone... tak mi sie wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 no niewiem, mniejsza z tym i tak autor zrobi jak mu sie spodoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Że kafelki czyściutkie to się nie zgodzę ;p. I tak na renderze są brudniejsze niż w rzeczywisości... Palety na zdjęciu które dałem też były brudniejsze(przynajmniej niektóre). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 heheh , a wózek chyba lata :D aż 2 cm nad ziemią EDIT hehe MÓJ 601 post! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Aż tak widać że 2 cm? ;) Widocznie cień musiał się zkaszanić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2004 Downdate: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 Tania cena za tani towar to sie oplaca......... Za krutkie nogi , za maly biut i za dobrze ubrana... za male skrzydla , do bani lakiet na palcach stup i makijaz hmmm jak by po pijaku sie malowala hehehehe :D Ale za to sklep jak na polskie sper markety to oryginalnie wyglada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 chyba final render :) (4,5 h) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Wysłane przez MeG ...kolo regalow dodalabym jeszcze troche papierkow na podloge i moze jakiegos maluch ktry sie gapi na anielice taki maly brzdac z misiem albo lalka z paluszkiem w buzi ;) ... Zgadzam się też dodałbym tam coś jeszcze, co mogłoby zainteresować odbiorcę trochę bardziej. Teraz ten aniołek wygląda dokładnie tak samo jak ta duża gumowa lalka, którą ostatnio widziałem (przez przypadek ;) ) w sklepie dla dorosłych :). No może tamte nie mają skrzydełek, ale to chyba niewielka różnica. [Wyedytowany dnia 13-6-04 > Fafex] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 heyka master ! gratuluje nominacji bo ci cichcem kibicuje co do tego co powiedzial sid to sie nie zgadzam .. panienka /anielica wyglada znaczniej lepiej jesli nie jest idealan a skrzydla nie moga byc wieksze bo do kartonu nie wleza a master swietna robota wrzuc cos na podloge ( jak nie dziecieaka to pluszowego misia bez lapki ) brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2004 A co ten miś by symbolizował :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2004 update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Armia Napisano 23 Czerwiec 2004 Share Napisano 23 Czerwiec 2004 nooooo, włosy jak dla mnie odlot :D. Po prostu znacznie lepsze. Może trochę nad skrzydłami popracuj? Powiedz jeszcze, czy ona ma być... ehm, plastikowa, czy żywa? bo jeśli żywa, to dodalbyś jej jeszcze może trochę szczegółów na skórę - coś więcej niż jest, bo narazie jest plastik/guma/chloera wie co. Odlot poza tym :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 26 Czerwiec 2004 Share Napisano 26 Czerwiec 2004 bardzo ladna pracka. czy mi sie zdaje czy piersi sie jej troche rozlazly? (cos mi wzrok chyba szwankuje :)) wszystko wyglada realistycznie....procz tych pudel u gory.... takie jakies...... :) pozdro i zycze sukcesow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 26 Czerwiec 2004 Share Napisano 26 Czerwiec 2004 wygląda bardzo ładnie, tylko materiał skóry i tkaniny.... plastik i plstelina... Włosy są piękne, dodają jej sporo uroku. A co do piersi, to chyba faktycznie master zafundował jej operacyjkę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 27 Czerwiec 2004 Share Napisano 27 Czerwiec 2004 Mnie sie znow oswietlenie strasznie niepodoba Moze zmin lekko koncepcje i daj scenke gdy market jest zamkniety wszystko jest przyciemnione tylko mocniejsze swiatlo pada na aniolka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Armia Napisano 27 Czerwiec 2004 Share Napisano 27 Czerwiec 2004 Albo blask z aniołka - bo faktycznie wygląda to płasko - merytorycznie, nie wizualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 29 Czerwiec 2004 Share Napisano 29 Czerwiec 2004 swietne wlosy ci wyszly pelna podziwu jestem hmm Yamakasi ma swietny pomysl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hikoo Napisano 29 Czerwiec 2004 Share Napisano 29 Czerwiec 2004 zdaje mi sie czy te wlosy to 2d ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 > Dzieki MeG :) > Hikoo tez mi sie wydaje ze te wlosy sa w 2d (chodz mozemy sie mylic) :P wiec jak jest Master Kiełbaster ?? i kiedy kolejne renderki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2004 Thx za komentarze. Włosy są w 3D zrobione shag hairem, a piersi się nie dotykałem :). Kolejny renderek : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hikoo Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 Master Kiełbaster czy moglbys zatem pokazac nam wireframe tych wlosow ? ;) bardzo prosze. a tak pozatym praca wyglada coraz lepiej, naprawde ladna dziewczynka ci wyszla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2004 Prosze bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 master to mistrz fryzjerski :) coraz piekniej o wyglada sczegolnie aura :) brawo !!boze jak ona smutna jest *chlip* *chlip* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Moze jeszcze skieruj jej glowe w strone kamery zeby miala z nami kontakt :) Master Kiełbaster twoja pracka ma szanse na zwyciestwo ale pracuj !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2004 No nie wiem czy da rade ruszyć głową :( Ta jej trwała jest chyba zbyt trwała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 hehe szkoda ale i tak jest swietna :) moge smialo powiedziec ze tego nie skielbasiles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 eh, po co ja tak rano budziliscie? zobaczcie jak teraz wyglada :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2004 Może taka wersja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2004 A może by jej dorobić rękę w gipsie (towar wybrakowany sprzedają ostatni egzemplarz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hikoo Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 ja bym mial inny pomysl mianowicie: zrobic model faktycznej lalki z pudla na wystawie, a przy tym modelu stala by ta grzeczna dziewczynka, i np ozywiala by ta lalke. daj wkoncu jakis wiekszy render !! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi