Monio Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Hej, nie mam neta w domu ale wydłubałem takiego rysia. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Mistrz suspensu ze mnie ;) Btw. źle zegarek na forum działa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 dobra na szybko dzisiaj 2h45 min. ciekawe czy ktoś pozna kto to miał być bo tak sobie mi wyszlo:) Wrzucam tak póżno bo mi się zmiany tabletu zachciało i wpadłem w problemy ze sterownikami...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Jeśli można to ja jeszcze wersję z dodatkowymi screenami wrzucam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 mafida - Hopkins ;) M@Ti - zerknij na ujecie z profilu, porownaj z jakas referka i bedziesz wiedzial wszystko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 Nezumi - nie wszyscy ludzie są piękni i proporcjonalni, a to speed na czarny charakter! Anatomię znam całkiem znośnie, nie martw się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 kochani jakby co sonda już jest-głosować głosować! http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=825696#post825696 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 mafida - Hopkins ;) Zgadłeś -doktor Hanibal kanibal;),miał mieć jeszcze maske ale nie zdążyłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 M@Ti - spoko, jasne, ze nie wszyscy sa piekni. Ten Hannibal na gorze tez nie grzeszy uroda jako czlowiek ale jako rzezba jest calkiem calkiem. Nie bede ci trul - moze uczylismy sie anatomii z innych ksiazek ;) Tu masz taka propozycje. Nie przecze ze ktos taki jak wymodelowales moglby istniec (choc to ucho to juz ma anatomie z planety X ;)), ale wyglada niezbyt udanie po prostu. A przy okazji - to czarny charakter musi byc brzydki? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Lipiec 2009 Share Napisano 10 Lipiec 2009 (edytowane) Skoro mógłby istnieć to w czym problem? Zmieniając jego profil, zmieniasz też charakter postaci - w moim założeniu czarny charakter miał być brzydki - nieco zdeformowana wersja dannego trejo. Problemem większości ludzi zajmujących się cg, nie tylko na tym forum, jest to, że zamykają się gdzieś w swoich konwencjach, nie akceptując odstępstw od pewnych reguł. Cóż, ja uważam, że reguły są po to, żeby je łamać, a jeśli podoba mi się coś, co jest z nimi niezgodne to po prostu to takie zostawiam. Po co robić za każdym razem ideał? Nie ma ludzi ani idealnych, ani symetrycznych - a w atlasach anatomii właśnie tacy są przedstawiani. Być może swoje doświadczenia z anatomią opierasz właśnie na nich - ja bym polecał poobserwować jednak ludzi na ulicy. Co do ucha - zgadzam się, nie było chęci ani czasu. Edytowane 10 Lipiec 2009 przez User190 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi