Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 10,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mistrz suspensu ze mnie ;)

czarnycharakter.jpg

Btw. źle zegarek na forum działa :)

Napisano

dobra na szybko dzisiaj 2h45 min.

ciekawe czy ktoś pozna kto to miał być bo tak sobie mi wyszlo:)

Wrzucam tak póżno bo mi się zmiany tabletu zachciało i wpadłem w problemy ze sterownikami...;)

48809777.jpg

Napisano

Jeśli można to ja jeszcze wersję z dodatkowymi screenami wrzucam :)

czarnycharakter.jpg

Napisano

mafida - Hopkins ;)

M@Ti - zerknij na ujecie z profilu, porownaj z jakas referka i bedziesz wiedzial wszystko ;)

Napisano

Nezumi - nie wszyscy ludzie są piękni i proporcjonalni, a to speed na czarny charakter! Anatomię znam całkiem znośnie, nie martw się ;)

Napisano
mafida - Hopkins ;)

Zgadłeś -doktor Hanibal kanibal;),miał mieć jeszcze maske ale nie zdążyłem:)

Napisano

M@Ti - spoko, jasne, ze nie wszyscy sa piekni. Ten Hannibal na gorze tez nie grzeszy uroda jako czlowiek ale jako rzezba jest calkiem calkiem. Nie bede ci trul - moze uczylismy sie anatomii z innych ksiazek ;) Tu masz taka propozycje.

typponury.jpg

typponury.jpgtypponury.jpg

Nie przecze ze ktos taki jak wymodelowales moglby istniec (choc to ucho to juz ma anatomie z planety X ;)), ale wyglada niezbyt udanie po prostu.

A przy okazji - to czarny charakter musi byc brzydki? ;)

Napisano

Skoro mógłby istnieć to w czym problem? Zmieniając jego profil, zmieniasz też charakter postaci - w moim założeniu czarny charakter miał być brzydki - nieco zdeformowana wersja dannego trejo.

Problemem większości ludzi zajmujących się cg, nie tylko na tym forum, jest to, że zamykają się gdzieś w swoich konwencjach, nie akceptując odstępstw od pewnych reguł. Cóż, ja uważam, że reguły są po to, żeby je łamać, a jeśli podoba mi się coś, co jest z nimi niezgodne to po prostu to takie zostawiam. Po co robić za każdym razem ideał? Nie ma ludzi ani idealnych, ani symetrycznych - a w atlasach anatomii właśnie tacy są przedstawiani. Być może swoje doświadczenia z anatomią opierasz właśnie na nich - ja bym polecał poobserwować jednak ludzi na ulicy.

Co do ucha - zgadzam się, nie było chęci ani czasu.

Edytowane przez User190