WWWoj Napisano 5 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2009 (edytowane) Jeszcze raz dzieki!! Serio: Wisi pare domków nad moim biórkiem :), jezeli chodzi o "wiedzmina" to mam artbooka i pamietam jak bylem zajarany nim i oglądałem ze szczeną na podłodze :) Tasior:Jezeli chodzi o olówek to zazwyczaj szkicuje sobiez zgrubsza zarys zeby sie trzymalo kupy a pozniej cienkopisem juz dokładniej. W pracy koledzy zasuwaja często od razu z cienkopisem, ale ja jeszcze nie mam takiej pewnej łapy i czesto szkicuje wczesniej, szczegolnie przy dokładniejszych bardziej skomplikowanych projektach. dorzucam jeszcze speedowe takie koncepty klimatu do levelu z indianami w yosemite: Copyright by Techland Copyright by Techland Edytowane 7 Lipiec 2009 przez WWWoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoldi Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Bardzo fajne prace, gratuluję wydanej gry :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno7 Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Fajne te twoje prace Wojtas, szkoda tylko że nie udało się tego wszystkiego przenieść do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakS Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 good job! mazaki i te ostatnie najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 świetne! widac ze czapisz baze i bedziesz szedl ostro do przodu:) tak btw: jak bys to podsumowal to ile mies nad tymi wszystkimi rys siedziales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 7 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2009 (edytowane) Dzieki Wam, jak juz tacy wymiatacze piszą ze jest ok to ciesze się tymbardziej :) Ciezko powiedziec ile nad tymi pracami siedziałem, jest tego jeszcze sporo wiecej, szczegolnie do leveli, do postaci tez robiłem takie mixy jak inni a to troche zajmowało :), wrzuce pożniej jeszcze wiecej rzeczy. Ogolnie prace nad grą trwały około 1,5 roku, ale koncepcje robilismy do pewnego momentu pozniej ja np. pomagałem przy texturach i robiłem arty promocyjne i inne takie tam 2d potrzebne. Na razie wrzucam dla odmiany wzór na koszulke: (dobrze wygląda na hostessach :]) Copyright by Techland Copyright by Techland Edytowane 7 Lipiec 2009 przez WWWoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Bardzo fajne rzeczy:) Gratuluje wydania gry i tak duzego nia zainteresowania:) P.S. Ja w nia grac raczej nie bede, bo wole Wasza poprzednia - Wiedzmina. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 P.S. Ja w nia grac raczej nie bede, bo wole Wasza poprzednia - Wiedzmina. ;) To chyba nie ta firma...o_O...?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jameli Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 no chyba xD nawet nie ten kawałek Polski xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panRebonka Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Słodki jezu, ale to roboty. Fajna taka praca musi być, ja też tak chcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość P. Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Drug. Co tu dużo mówić, Wiedzmin nam zupełnie nie wyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Touche, pierdzielu, touche;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 WWWoj faktycznie trochę porobiłeś tych konceptów;) bardzo fajne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 jak widać rygor dobrze wpływa na konsekwencję. Dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 To chyba nie ta firma...o_O...?! Heh, to byl taki zarcioszek;) Pracuje w CDP, wiec wiem, kto Wiedzmina robil ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 7 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2009 Dzieki Wam wszystkim za komentrze zacni forumowicze :) jako ze narazie dostaliśmy szlaban na pokazywanie czegokolwiek, nic narazie nie dorzucam. Reanimator: Jakby co, to ja robiłem "Wiedzmina" komórkowego :] i "Call of Juarez" mobile tez, wiec w sumie miałeś racje :] i w sumie tez uwazam, ze wiesiek gorzej nam wyszedł niz coj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Bitches! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi