Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Jeszcze raz dzieki!!

Serio: Wisi pare domków nad moim biórkiem :), jezeli chodzi o "wiedzmina" to mam artbooka i pamietam jak bylem zajarany nim i oglądałem ze szczeną na podłodze :)

Tasior:Jezeli chodzi o olówek to zazwyczaj szkicuje sobiez zgrubsza zarys zeby sie trzymalo kupy a pozniej cienkopisem juz dokładniej. W pracy koledzy zasuwaja często od razu z cienkopisem, ale ja jeszcze nie mam takiej pewnej łapy i czesto szkicuje wczesniej, szczegolnie przy dokładniejszych bardziej skomplikowanych projektach.

dorzucam jeszcze speedowe takie koncepty klimatu do levelu z indianami w yosemite:

Copyright by Techland

indianie.jpg

Copyright by Techland

Edytowane przez WWWoj

• Odpowiedzi 66
  • Wyświetleń 10,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajne te twoje prace Wojtas, szkoda tylko że nie udało się tego wszystkiego przenieść do gry.

Napisano

świetne! widac ze czapisz baze i bedziesz szedl ostro do przodu:) tak btw: jak bys to podsumowal to ile mies nad tymi wszystkimi rys siedziales?

Napisano
  • Autor

Dzieki Wam, jak juz tacy wymiatacze piszą ze jest ok to ciesze się tymbardziej :)

Ciezko powiedziec ile nad tymi pracami siedziałem, jest tego jeszcze sporo wiecej, szczegolnie do leveli, do postaci tez robiłem takie mixy jak inni a to troche zajmowało :), wrzuce pożniej jeszcze wiecej rzeczy. Ogolnie prace nad grą trwały około 1,5 roku, ale koncepcje robilismy do pewnego momentu pozniej ja np. pomagałem przy texturach i robiłem arty promocyjne i inne takie tam 2d potrzebne.

Na razie wrzucam dla odmiany wzór na koszulke:

(dobrze wygląda na hostessach :])

Copyright by Techland

tshirtwhite.jpg

tshirtstlu.jpg

Copyright by Techland

Edytowane przez WWWoj

Napisano

Bardzo fajne rzeczy:) Gratuluje wydania gry i tak duzego nia zainteresowania:)

P.S. Ja w nia grac raczej nie bede, bo wole Wasza poprzednia - Wiedzmina.

;)

Napisano

P.S. Ja w nia grac raczej nie bede, bo wole Wasza poprzednia - Wiedzmina.

;)

To chyba nie ta firma...o_O...?!

Napisano

Drug. Co tu dużo mówić, Wiedzmin nam zupełnie nie wyszedł.

Napisano

WWWoj faktycznie trochę porobiłeś tych konceptów;) bardzo fajne!

Napisano
To chyba nie ta firma...o_O...?!

Heh, to byl taki zarcioszek;)

Pracuje w CDP, wiec wiem, kto Wiedzmina robil ;)

Napisano
  • Autor

Dzieki Wam wszystkim za komentrze zacni forumowicze :) jako ze narazie dostaliśmy szlaban na pokazywanie czegokolwiek, nic narazie nie dorzucam.

Reanimator: Jakby co, to ja robiłem "Wiedzmina" komórkowego :] i "Call of Juarez" mobile tez, wiec w sumie miałeś racje :] i w sumie tez uwazam, ze wiesiek gorzej nam wyszedł niz coj :p