Napisano 5 Lipiec 200915 l Autor Jeszcze raz dzieki!! Serio: Wisi pare domków nad moim biórkiem :), jezeli chodzi o "wiedzmina" to mam artbooka i pamietam jak bylem zajarany nim i oglądałem ze szczeną na podłodze :) Tasior:Jezeli chodzi o olówek to zazwyczaj szkicuje sobiez zgrubsza zarys zeby sie trzymalo kupy a pozniej cienkopisem juz dokładniej. W pracy koledzy zasuwaja często od razu z cienkopisem, ale ja jeszcze nie mam takiej pewnej łapy i czesto szkicuje wczesniej, szczegolnie przy dokładniejszych bardziej skomplikowanych projektach. dorzucam jeszcze speedowe takie koncepty klimatu do levelu z indianami w yosemite: Copyright by Techland Copyright by Techland Edytowane 7 Lipiec 200915 l przez WWWoj
Napisano 5 Lipiec 200915 l Fajne te twoje prace Wojtas, szkoda tylko że nie udało się tego wszystkiego przenieść do gry.
Napisano 5 Lipiec 200915 l świetne! widac ze czapisz baze i bedziesz szedl ostro do przodu:) tak btw: jak bys to podsumowal to ile mies nad tymi wszystkimi rys siedziales?
Napisano 7 Lipiec 200915 l Autor Dzieki Wam, jak juz tacy wymiatacze piszą ze jest ok to ciesze się tymbardziej :) Ciezko powiedziec ile nad tymi pracami siedziałem, jest tego jeszcze sporo wiecej, szczegolnie do leveli, do postaci tez robiłem takie mixy jak inni a to troche zajmowało :), wrzuce pożniej jeszcze wiecej rzeczy. Ogolnie prace nad grą trwały około 1,5 roku, ale koncepcje robilismy do pewnego momentu pozniej ja np. pomagałem przy texturach i robiłem arty promocyjne i inne takie tam 2d potrzebne. Na razie wrzucam dla odmiany wzór na koszulke: (dobrze wygląda na hostessach :]) Copyright by Techland Copyright by Techland Edytowane 7 Lipiec 200915 l przez WWWoj
Napisano 7 Lipiec 200915 l Bardzo fajne rzeczy:) Gratuluje wydania gry i tak duzego nia zainteresowania:) P.S. Ja w nia grac raczej nie bede, bo wole Wasza poprzednia - Wiedzmina. ;)
Napisano 7 Lipiec 200915 l P.S. Ja w nia grac raczej nie bede, bo wole Wasza poprzednia - Wiedzmina. ;) To chyba nie ta firma...o_O...?!
Napisano 7 Lipiec 200915 l To chyba nie ta firma...o_O...?! Heh, to byl taki zarcioszek;) Pracuje w CDP, wiec wiem, kto Wiedzmina robil ;)
Napisano 7 Lipiec 200915 l Autor Dzieki Wam wszystkim za komentrze zacni forumowicze :) jako ze narazie dostaliśmy szlaban na pokazywanie czegokolwiek, nic narazie nie dorzucam. Reanimator: Jakby co, to ja robiłem "Wiedzmina" komórkowego :] i "Call of Juarez" mobile tez, wiec w sumie miałeś racje :] i w sumie tez uwazam, ze wiesiek gorzej nam wyszedł niz coj :p