Napisano 7 Lipiec 200915 l Witam wszystkich. Przedstawiam swojego najnowszego showreela. Komentarze mile widziane. Oto link: http://vimeo.com/5488414 Pozdrawam.
Napisano 7 Lipiec 200915 l Limp Bizkit oczywiscie wie, ze uzyles ich utworu? :D Wierz mi lub nie ale moze sie ktos doczepic o to. Osobiscie totalnie mi ta muza nie pasuje tutaj. Nie wspolgra nijak z animacja - muza sobie a animki sobie. Z reszta caly montaz sprawia wrazenie niestarannego - w momencie gdzie pojawia sie taka postac podswietlona od tylu i kroczaca w strone kamery - pojawiaja sie jakies napisy, ale nagle sa tak "na chama" uciete. To juz trzeba bylo uciac zanim sie pojawily.. Same animacje nie wprawiaja w zachwyt ale tez nie sa zle. Sredniaki (oceniam jako widz a nie animator. Ale tez koles ktory przyjmuje do pracy nie jest animatorem z reguly i ocenia na podstawie tego co widzi ;)) Na koncu podajesz adres nieistniejacej strony i mail na poczta.fm... hmmm... Zgadnij czy to podnosi twoja wiarygodnosc w oczach potencjalnego klienta ;)
Napisano 7 Lipiec 200915 l usuń przeplot z połowy animacji. średnio to wygląda. A ja z racji tego, że kompletnie nie znam się na animacji postaci powiem, że ta mi się podoba ;)
Napisano 7 Lipiec 200915 l Do tego co wyżej dodam, że zakończenie jak w większości reeli tutaj, do du*y, ale Syzyf rządzi. :D
Napisano 7 Lipiec 200915 l proponuje zakupić sobie kawałek pod animacje na jednym z serwisów... koszt ok. 30dolarów, czy euro... nie jest ceną z kosmosu, a jednak podnosi jakość prezentacji... nieistniejąca strona, to pewnie jakiś chochlik... ;P pozdrawiam! powodzenia! ;)
Napisano 12 Lipiec 200915 l Gratuluje. Myślę że skoro reel prezentuje umiejętności animacji postaci można wyabczyć całą resztę. Obserwując postępy oraz efekty prac jakie miały czas przez ostatnie miesiące można powiedzieć że rośnie nam niezły animator ;) Pozdrawiam i czekam na kolejne szorty.
Napisano 12 Lipiec 200915 l Podpisuje sie pod ekipą z góry. Propozycja moja: popracować nad montażem... Pozdro600
Napisano 12 Lipiec 200915 l Z tym dinozaurem to trochę nie bardzo bo on powinien chodzić w taki sposób że trzy nogi zawsze stykają się z ziemią. Mówię o spokojnym chodzie takim jak na animacji nie o żadnej szarży ;) A i LB nie pasuje do tego reela, poza tym fajnie animujesz te postacie :)
Napisano 26 Sierpień 200915 l Jesli jest animatorem, to reel fajny. Tak jak napisał któś wyżej Syzyf naprawdę niezły. Darmowe skrzynki u osób nie będących firmami to standard więc nie ma się co czepiać. Mi się podobało a oceniam jako pracodawca przeglądający różne rzeczy jakie dostaje od grafików. Klient oceniający takie rzeczy zwykle wie na czym skupić uwagę. Od montażu albo kamery (czy oświetlenia) są inni. edit: literówki
Napisano 28 Sierpień 200915 l Fajniutkie animacje. Najlepsze te najbardziej przerysowane, świetne pomysły na ruch.