Zuczus Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 Hello Po dłuższej nieobecności na forum przydałoby się coś wrzucić... A więc mój pierwszy finished, autoportret "od środka", tak by go można było nazwać ;) A dlaczego? zapraszam do obejrzenia filmiku pod obrazkiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Filmik: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam :)
claude Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 spoko portrecik, też bym tak chciał umieć PS na początku myślałem że namalowałeś Bagińskiego trochę podobny jesteś
Kubasa Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 hahahha - ja też myślałem, że to Bagiński - serio:) nieźle - bardzo fajny portrecik
emmilius Napisano 10 Lipiec 2009 Napisano 10 Lipiec 2009 Bardzo oryginalne podejście do autoportretu. Fajnie się ogląda i ładnie wykonane. =]
Mellon Napisano 11 Lipiec 2009 Napisano 11 Lipiec 2009 Hej - Trochę szalony pomysł ;) ja bym cierpliwość stracił po drodze wiedząc ze później layerami zakryje. No i umiejętności by mi nie starczyło. Pelen wypas. -------------- moja teczka - http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=60099[url=http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=60099][/url]
Zuczus Napisano 13 Lipiec 2009 Autor Napisano 13 Lipiec 2009 hej, cieszę się, że się podoba :D Rembik - praca była na zaliczenie z malarstwa, i dostałem 5,5 więc trafiłeś hehe a jeżeli chodzi o Bagińskiego, to aby rozwiać wątpliwości oto ja (tyle że z krótszymi włosami i nieco ogolony, bo przeważnie jak żul wyglądam :D)
telthona Napisano 14 Lipiec 2009 Napisano 14 Lipiec 2009 masz bardziej pociągłą twarz :) generalnie praca wygląda troche lepiej w tej miniaturce; wydaje sie bardziej "wylizana" niż jest w rzeczywistości. PS: długo sie hoduje taką brode? :D
Lucek Napisano 14 Lipiec 2009 Napisano 14 Lipiec 2009 Namalowałeś bardziej baginsa niż siebie szczerze mówiąc. Ale gratulacje bo na filmiku widać bardzo solidna robotę.
Rekomendowane odpowiedzi