Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Razem z Frodem i Loo robimy gierkę, o której już pisaliśmy trochę na tym forum..

Digital World to wstępny tytuł (który raczej ulegnie zmianie) gry FPP dziejącej się w niedalekiej przyszłości.

Firma komputerowa \"PaniSonix\" (żartowałem :) - firma niezidentyfikowana ) wynalazła nową konsolę do gier..

Ludzię będą podłączani do niej i przenoszeni do cyfrowego świata (DIGITAL WORLD) gdzie będą walczyć między sobą ..

Czyli tak naprawde nikt sie nie zabija :)

Będziemy tu przedstawiali wszelkie postępy dotyczące tej gry...

Część broni w grze będzie realna, a część przyszłościowa - zmyślona...

To chyba tyle...

Pozdrowienia!

CubeVision Group

• Odpowiedzi 78
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Za radą Froda zamieszczam moje pierwsze twory:

1. Uzi:

344 polygonów

textura 512x512

uzi2.jpg

2.Pistolet

265 polygonów

textura 512x512

pistol.jpg

[Wyedytowany dnia 28-6-2004 > --Chris--]

Napisano

Narazie dopiero zaczynamy...

Frodo wlasnie męczy się nad edytorem map, więc o teście enginu porozmawiamy dopiero jak go skończy...

Pozdro

Napisano

BDB Modele !! Dobre texturki...brak minusów...czekam na więcej...

Fabuła gry jest ciekawa, więc gra może się okazać naprawdę wciągająca...i tego wam życzę :)

Pozdr

Napisano

Dzięki :)

Czemu tu tak cicho?

Acha... Potrzebujemy grafików (to oczywiste :D), ale o tym mozecie przeczytać w dziale \"Praca Free\"

Napisano

postacie... hmm... zobacze czy znajde czas... Przydal by sie choc drugi grafik, bo sam niewyrabiam - nie chodzi tu o to ze tyle robie, tylko o to ile mam czasu... :(

Darkelf, jak możesz pożycz nam jakis model z serii Barbie na polowaniu :) Przyda się! :D

A serialnie to może znajdziesz czas i nam pomożesz.. W końcu udowodnisz Gothamowi że nie tylko umiesz marudzić :)

Pozdro!

Napisano

hmm nie rozumiem :)))... z tym marudzeniem :D... gotham to mnie chyba tylko beszta, a nie ze marudze... wiem, ze mnie nikt nie lubi, ale cooo tam :)... barbie na polowaniu - topor and mace? :D... blee, teksutry mi sie nie podobaja ;)

Napisano

W sensie potrzebujemy tu na forum - bo by było nudno :)

Ale i sens \"Potrzebujemy cię w projekcie bo grafików brakuje\" też jest sensowny :)

A tak serio to byś znalazł czas?

Napisano

hehehehehe dobrze, że nie napisałem pół-pasa bo te określenie znają tylko wybrani żule spod butki jeszczę PeeRLowskiej z piwem ;P

Napisano

Narazie troche praca pod względem grafiki się zastała, bo mam kłopoty z uruchomieniem maxa :(

Ale engine ciągle sie rozrasta!

Pozdrowienia, i dzięki za zainteresowanie!

Chris

Napisano

ładnie, slicznie wręcz.

Ale w pistolecie dołożyłabym z 8 polygonów robiąc bardziej okrągłe miejsce, gdzie się strzela. Spust?

Napisano

Dzięki :)

Pomyśle nad zaokrągleniem tej \"ochronki\", bo coraz węcej osób zwraca mi uwage na tą kanciatość :]

Pozdrowienia!

Napisano

tak ale 8 polygonow ma znaczenie, ja bym sie zastanawial czy bedzie widac to miejsce czy nie, w czsie post producki

Napisano

A w grze prezentuje się tak:

(Zebyscie tylko nie mysleli ze tak wygląda nasza gra :) Znalazlem screen z jakiejs innej gry i wstawilem lapę z bronią aby zobaczyc jak wygląda :P)

Napisano

hmm no raczka srednia, mogles to umiescic raczej w jakims czarnym tle bo tak to calkeim nie pasuje :P.

Nie wydaje ci sie, ze gun co do reki za duzy?? aa i jescze dwie rzeczy: jakos niepewnie trzyma te spluwe, nie widac sily zbytnio ;P... i te palce za szeroko chyba... chyba chciales cala raczke uchwycic, ale kto ci tak spluwe trzyma ;).

ps. ten skrin z gry wyrenderowales guna czy wstawiles z jakiegos havoca?

Napisano

Dzięki za sugestie :D (ty to umiesz człowieka pocieszyć :P)

Ten ostatny \"Imejż\" powstał przez \"fotoszopowe\" wstawienie renderku rączki z bronią do znalezionego screenu z jakiejs gry :D (dlatego m.in. model niezgodnie przyjmuje światło z otocznia)

Napisano

no teraz wygląda zdecydowanie lepiej - tylko popraw rączke bo wygląda obskurnie - moze wiecej szczegółów jeśli ma byc taki widok:D

pozdr

giorgione

Napisano

Jeżeli poczekasz z tydzień będziesz mógł sobie już pochodzić po planszy i postrzelać w Alfa Demo.

A nastąpiły małe zmiany w grze, oprócz MP będzie tryb SP. Ale na razie nie zdradzę więcej szczegółów.

Pozdrawiam.