Napisano 1 Kwiecień 200420 l Razem z Frodem i Loo robimy gierkę, o której już pisaliśmy trochę na tym forum.. Digital World to wstępny tytuł (który raczej ulegnie zmianie) gry FPP dziejącej się w niedalekiej przyszłości. Firma komputerowa \"PaniSonix\" (żartowałem :) - firma niezidentyfikowana ) wynalazła nową konsolę do gier.. Ludzię będą podłączani do niej i przenoszeni do cyfrowego świata (DIGITAL WORLD) gdzie będą walczyć między sobą .. Czyli tak naprawde nikt sie nie zabija :) Będziemy tu przedstawiali wszelkie postępy dotyczące tej gry... Część broni w grze będzie realna, a część przyszłościowa - zmyślona... To chyba tyle... Pozdrowienia! CubeVision Group
Napisano 1 Kwiecień 200420 l Autor Za radą Froda zamieszczam moje pierwsze twory: 1. Uzi: 344 polygonów textura 512x512 2.Pistolet 265 polygonów textura 512x512 [Wyedytowany dnia 28-6-2004 > --Chris--]
Napisano 2 Kwiecień 200420 l Dzięki! ten pierwszy też ma ładną teksturkę, ale wygląda brzydko bo rozjasnialem render photoshopkiem...
Napisano 2 Kwiecień 200420 l Autor Narazie dopiero zaczynamy... Frodo wlasnie męczy się nad edytorem map, więc o teście enginu porozmawiamy dopiero jak go skończy... Pozdro
Napisano 3 Kwiecień 200420 l BDB Modele !! Dobre texturki...brak minusów...czekam na więcej... Fabuła gry jest ciekawa, więc gra może się okazać naprawdę wciągająca...i tego wam życzę :) Pozdr
Napisano 4 Kwiecień 200420 l Autor No i wreszcie gra doczekała się strony.. Stronę wykonali :P: -Loo -Ja :D:D:D http://www.digital-world.prv.pl/
Napisano 5 Kwiecień 200420 l Autor Dzięki :) Czemu tu tak cicho? Acha... Potrzebujemy grafików (to oczywiste :D), ale o tym mozecie przeczytać w dziale \"Praca Free\"
Napisano 5 Kwiecień 200420 l Autor postacie... hmm... zobacze czy znajde czas... Przydal by sie choc drugi grafik, bo sam niewyrabiam - nie chodzi tu o to ze tyle robie, tylko o to ile mam czasu... :( Darkelf, jak możesz pożycz nam jakis model z serii Barbie na polowaniu :) Przyda się! :D A serialnie to może znajdziesz czas i nam pomożesz.. W końcu udowodnisz Gothamowi że nie tylko umiesz marudzić :) Pozdro!
Napisano 6 Kwiecień 200420 l hmm nie rozumiem :)))... z tym marudzeniem :D... gotham to mnie chyba tylko beszta, a nie ze marudze... wiem, ze mnie nikt nie lubi, ale cooo tam :)... barbie na polowaniu - topor and mace? :D... blee, teksutry mi sie nie podobaja ;)
Napisano 6 Kwiecień 200420 l Autor Eee tam, zaraz cię nikt nie lubi :) My cię lubimy! A nawet potrzebujemy :D:D:D
Napisano 6 Kwiecień 200420 l Autor W sensie potrzebujemy tu na forum - bo by było nudno :) Ale i sens \"Potrzebujemy cię w projekcie bo grafików brakuje\" też jest sensowny :) A tak serio to byś znalazł czas?
Napisano 6 Kwiecień 200420 l oj... i ty masz motto dnia... alkohol to twoj wrog, wiec lej go w morde :P
Napisano 7 Kwiecień 200420 l hehehehehe dobrze, że nie napisałem pół-pasa bo te określenie znają tylko wybrani żule spod butki jeszczę PeeRLowskiej z piwem ;P
Napisano 7 Kwiecień 200420 l albo dobrze ze nie napisales nic :>... bo to przeciez pol litra na dwoch :D
Napisano 25 Kwiecień 200420 l Autor Narazie troche praca pod względem grafiki się zastała, bo mam kłopoty z uruchomieniem maxa :( Ale engine ciągle sie rozrasta! Pozdrowienia, i dzięki za zainteresowanie! Chris
Napisano 2 Maj 200420 l ładnie, slicznie wręcz. Ale w pistolecie dołożyłabym z 8 polygonów robiąc bardziej okrągłe miejsce, gdzie się strzela. Spust?
Napisano 2 Maj 200420 l Autor Dzięki :) Pomyśle nad zaokrągleniem tej \"ochronki\", bo coraz węcej osób zwraca mi uwage na tą kanciatość :] Pozdrowienia!
Napisano 2 Maj 200420 l tak ale 8 polygonow ma znaczenie, ja bym sie zastanawial czy bedzie widac to miejsce czy nie, w czsie post producki
Napisano 3 Maj 200420 l wlasnie, sprobuj zrobic jakis probny render jak to mniej wiecej bedzie wygladalo w grze(FPP)... moze jakas reke dorob i zobaczymy wtedy :P.
Napisano 5 Maj 200420 l Autor A w grze prezentuje się tak: (Zebyscie tylko nie mysleli ze tak wygląda nasza gra :) Znalazlem screen z jakiejs innej gry i wstawilem lapę z bronią aby zobaczyc jak wygląda :P)
Napisano 5 Maj 200420 l hmm no raczka srednia, mogles to umiescic raczej w jakims czarnym tle bo tak to calkeim nie pasuje :P. Nie wydaje ci sie, ze gun co do reki za duzy?? aa i jescze dwie rzeczy: jakos niepewnie trzyma te spluwe, nie widac sily zbytnio ;P... i te palce za szeroko chyba... chyba chciales cala raczke uchwycic, ale kto ci tak spluwe trzyma ;). ps. ten skrin z gry wyrenderowales guna czy wstawiles z jakiegos havoca?
Napisano 5 Maj 200420 l Autor Dzięki za sugestie :D (ty to umiesz człowieka pocieszyć :P) Ten ostatny \"Imejż\" powstał przez \"fotoszopowe\" wstawienie renderku rączki z bronią do znalezionego screenu z jakiejs gry :D (dlatego m.in. model niezgodnie przyjmuje światło z otocznia)
Napisano 6 Maj 200420 l no teraz wygląda zdecydowanie lepiej - tylko popraw rączke bo wygląda obskurnie - moze wiecej szczegółów jeśli ma byc taki widok:D pozdr giorgione
Napisano 8 Maj 200420 l A ja mam takie male pytanko >>> Czemu juz nie mozna sciagnac sobie wersji testowej waszej gry :( Chcialbym zobaczyc cos cie wyszkrobali :)
Napisano 9 Maj 200420 l Jeżeli poczekasz z tydzień będziesz mógł sobie już pochodzić po planszy i postrzelać w Alfa Demo. A nastąpiły małe zmiany w grze, oprócz MP będzie tryb SP. Ale na razie nie zdradzę więcej szczegółów. Pozdrawiam.