Napisano 15 Lipiec 200915 l Nie znalazłem odnośnika do przywitania się. Więc tutaj Witam i pozdrawiam wzsystkich!
Napisano 15 Lipiec 200915 l Nie ma takiego odnośnika, trzeba umieścić pracę albo spytać czemu znikły strzałki. Witam.
Napisano 15 Lipiec 200915 l Próbowałem wrzucic avatara i mam problemy, ot tak, I post i juz smietana ;] i chyba walnelem off topa, zamiast podlaczyc sie pod mojego posta ostaniego... ;I ehh,nie bede pytał o strzałki....jako żółtodziób...pracy jeszcze nie mam, raczkuje dopiero, więc bardziej czytam i oglądam prace-jak zobaczyłem stronę to padłem co można zrobic... Edytowane 15 Lipiec 200915 l przez xynthos
Napisano 16 Lipiec 200915 l a jak zaczynasz przygode z maxem, to o strzalki napewno zapytasz!:) uprzedzam pytanie...strzałki właczasz i wyłaczasz poprzez naciesniecie X!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdroofka ;)
Napisano 16 Lipiec 200915 l dwa razy przeinstalowałem maxa, zanim wyczaiłem o co chodzi z X'em :D i znikającymi strzałkami
Napisano 16 Lipiec 200915 l ciekawe co by było jakby każdy z 18707 forumowiczów, założył taki temat ;) hi. koniecznie! zapraszam na IRC'a (link w podpisie)
Napisano 16 Lipiec 200915 l a jak zaczynasz przygode z maxem, to o strzalki napewno zapytasz! uprzedzam pytanie...strzałki właczasz i wyłaczasz poprzez naciesniecie X!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdroofka a czemu bluprinty sa niewyrazne?
Napisano 16 Lipiec 200915 l czak1 - gizmo :D w sumie to przydałby się tak dział Przywitanie. Na wielu forach jest i to zdaje egzamin.
Napisano 16 Lipiec 200915 l Czesc prrrszalony witam serdecznie ;] Tak w ogole to ja na tym forum nigdy sie nie witalem :( Dlatego wtam wszystkich ;]
Napisano 16 Lipiec 200915 l Cześć. Mam na imię Piotrek i lubię dzieci. xD W sumie nabiłem posta, ale jakoś specjalnie mnie to nie ineresuje ;)