Gość xynthos Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 Nie znalazłem odnośnika do przywitania się. Więc tutaj Witam i pozdrawiam wzsystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 Cześć. P.S. pyry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 Sie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 Nie ma takiego odnośnika, trzeba umieścić pracę albo spytać czemu znikły strzałki. Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xynthos Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 Jakie tam pyry, tylko kraina podziemnych pomarańczy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xynthos Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 (edytowane) Próbowałem wrzucic avatara i mam problemy, ot tak, I post i juz smietana ;] i chyba walnelem off topa, zamiast podlaczyc sie pod mojego posta ostaniego... ;I ehh,nie bede pytał o strzałki....jako żółtodziób...pracy jeszcze nie mam, raczkuje dopiero, więc bardziej czytam i oglądam prace-jak zobaczyłem stronę to padłem co można zrobic... Edytowane 15 Lipiec 2009 przez xynthos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 siema, p.s. post nabity :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 xynthos - czytaj, czytaj, czytaj, i pracuj nad ortografią. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 No cześć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 a jak zaczynasz przygode z maxem, to o strzalki napewno zapytasz!:) uprzedzam pytanie...strzałki właczasz i wyłaczasz poprzez naciesniecie X!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdroofka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xardas 666 Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 witam witam i życzę owocnej pracy oraz wielu sukcesów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 dwa razy przeinstalowałem maxa, zanim wyczaiłem o co chodzi z X'em :D i znikającymi strzałkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 joł joł joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 ciekawe co by było jakby każdy z 18707 forumowiczów, założył taki temat ;) hi. koniecznie! zapraszam na IRC'a (link w podpisie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 a jak zaczynasz przygode z maxem, to o strzalki napewno zapytasz! uprzedzam pytanie...strzałki właczasz i wyłaczasz poprzez naciesniecie X!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdroofka a czemu bluprinty sa niewyrazne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 też posta sobie nabije ;) heh Siemasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Ello ;] Zycze powodzenia w przygodzie z 3d ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 a czemu bluprinty sa niewyrazne? a jak żyć panie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Yo, Serwus! Jestem Czaki. ...o co chodzi z tymi strzalkami? o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trosiek Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 czak1 - gizmo :D w sumie to przydałby się tak dział Przywitanie. Na wielu forach jest i to zdaje egzamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Cześć. Mam na imię Piotrek i lubię dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Czesc prrrszalony witam serdecznie ;] Tak w ogole to ja na tym forum nigdy sie nie witalem :( Dlatego wtam wszystkich ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanderalek Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Cześć. Mam na imię Piotrek i lubię dzieci. xD W sumie nabiłem posta, ale jakoś specjalnie mnie to nie ineresuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 Duna... tobie już wystarczy offtopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi