piotrekde Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 (edytowane) jeden z ostatnich modeli, Edytowane 31 Lipiec 2009 przez piotrekde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Ładnie idzie! Kultowa postać! Będę zaglądał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Chciałbym się dowiedzieć czy robienie takiego detalu wymaga dobrego sprzętu tj. bardzo wysoki subdivision czy po prostu kosmicznego skilla? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 nie rozumiem aplauzu kolegów.To wygląda na średnio zaawansowany modelik wrzucony do zbrusha, który męczyłeś losowo jakimiś brushami, przez, tak na oko, 30 minut góra... a pana karloffa to też nijak ne przypomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khatake Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Morte na prezydenta...naprawdę zgadzam się z każdym słowem. Narazie to szczena testowa. Czekam na resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Ja tu widzę raptem dolną część twarzy i to nieźle bitą(czytaj pogniecioną) chyba że mi się coś nie wgrało. Trybal taki detal wymaga kosmicznego skilla. Tylko nieliczni wymiatacze potrafią zapodać spray stroke czy dragrect stroke + alpha 08 na standard brushu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trybal Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Dobra nie śmiej się :D Ja jestem noobem w ZBrushu :P Bo ja np u siebie mam problem z tak drobniutkim detalem :/ Głównie mam na myśli takie coś jak widać na 1 screenie i jak niektórzy zapodaję drobne zmarszczki, rysy, malutkie wgłębienia, pryszczyki, pory skóry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielik93 Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 A czy reszta glowy tez bedzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 Strasznie napaćkane. Podobne do tego co poprzednio wstawiałeś tylko tam animacja była. Pracuj bo zostaniesz Kerajem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Persh Napisano 26 Sierpień 2009 Share Napisano 26 Sierpień 2009 Strasznie napaćkane. Podobne do tego co poprzednio wstawiałeś tylko tam animacja była. Pracuj bo zostaniesz Kerajem!!! Patrz synku jak się nie będziesz uczył anatomii to zostaniesz kierajem. Ogólnie spoksik jak na początek to OK. Jak koledzy pisali napaćkane, ale widzę w tym spory potencjał. Poucz się antomi i jak to mawiaja rosjanie "kip it going" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 26 Sierpień 2009 Share Napisano 26 Sierpień 2009 górnik tysiąclecia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 26 Sierpień 2009 Share Napisano 26 Sierpień 2009 Ja w tym nic nie widzę niesamowitego. To wygląda jak byś testował brush'e, alphy, itp., itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi